1,241

(66 replies, posted in Robotfoto's)

En de Rijkswacht zich moest aanpassen om in het modale profiel te passen ... Machoperiode.

1,242

(15 replies, posted in Plaatsen)

Ahaaa! Vindt ik hier soms een medestaander voor mijn hypothese. Huurlingen?

1,243

(31 replies, posted in Journalisten)

Bwa, veel hoofden zullen er niet rollen als alles zou opgelost (kenbaar) worden. Maar vele instellingen zoals politieke partijen, ordediensten en het zakelijke topleven zouden zich moeten verantwoorden voor het liederlijke gedrag van hun topmensen in de jaren '80. En zo zou de Bende van Nijvel zich keren tegen de bedenkers ervan. Geen destabilisatie van het land en zijn burgers, wel een destabilisatie van de politieke, gerechtelijke en zakenwereld in dit landje. Ik zie het zo maar niet gebeuren. Misschien hebben onze nakomelingen binnen tientallen jaren meer geluk.

1,244

(31 replies, posted in Journalisten)

Mijnheer De Vries gaat zich eerst nog verder verdiepen in de lectuur die er over de Bende is verschenen. En dan staat hij zover als wij. Ik wens hem alle geluk, maar ... ik heb de stille indruk dat we niet veel meer gaan vernemen na deze PR-stunt.

1,245

(52 replies, posted in Bewijsstukken)

Merovinger, in België is niets ondoorzichtig gemaakt. Militaire vliegvelden, oefenterreinen, munitiedepots, kerncentrales, SHAPE, NATO, Sabca, Zeebrugge, alles is openlijk te bezoeken via Google Earth. De terreinen naast de Rue d'Anthée (N951) zijn landbouwpercelen, vermoedelijk voor tarweteelt. Met alle respect, maar we dwalen af van de essentie .

1,246

(12 replies, posted in Magistraten)

Merovinger wrote:

"Ik vertrek niet uit eigen beslissing. Het heeft weken geduurd om mijn vertrek te slikken."

Welke autoriteit of wie gaf dan de opdracht dat Raynal er moest mee kappen? De opdrachtgever van dit bevel moet een gegronde reden hebben. Of de opdrachtgever van dit bevel wordt gemanipuleerd door...? Iemand trekt hier de handrem omhoog.

1,247

(52 replies, posted in Bewijsstukken)

Merovinger, de percelen langs de rue d'Anthée zijn gewone landbouwpercelen hoor. Voor welke teelt weet ik niet, maar als je inzoomt tot een hoogte van 400 m bemerk je de wielsporen van landbouwvoetuigen. Dus niets militair of zo, gewoon landbouwgrond. Wel een door God verlaten streek daar.

1,248

(1,148 replies, posted in 1983)

Was er geen sprake van een videotape die in het bezit van het echtpaar zou geweest zijn. Een belastende videotape voor bepaalde mensen.

1,249

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Wat heb jij gedronken, zeg. Doe eens normaal of verdwijn.

1,250

(147 replies, posted in 1983)

Geronimo, dat is natuurlijk ook een optie. Zelf vind ik de kanaalvondsten een beredeneerd zijspoor. Veel poeha zonder resultaat. M.a.w. Zowel de onderzoekers als de pers werd een cadeautje gegeven, de onderzoekers maakten zich waar en de pers had bladvulling. En de krantenlezende burger liet zich meeslepen in de euforie. Iedereen gelukkig: er wordt aan gewerkt hoor.

Jaren later weten we beter.