1

(218 replies, posted in Getuigen)

Dim: Ik kan dat moeilijk aannemen, als we alle feiten even bekijken, dat daar die genoemde organisaties, in hun totaliteit, achterzitten. Als men terreur en angst wou zaaien, kon dat écht wel anders, denk ik. Ik kan mij niet voorstellen dat de CIA een plan over drie jaar heeft waar ze beginnen met het stelen van een eendenroer, "by the way" een taxichauffeur omleggen, een restauranthouder, ... allemaal om uiteindelijk "tot in Aalst te geraken". Echt niet.

2

(384 replies, posted in Mededelingen)

Idd Noorderling, net daarom. Het is ook wel dubbel natuurlijk, er is wel een sectie die zelfs gewoon DADERS heet, waar tientallen namen worden genoemd, terwijl we dus helemaal niet weten of die mensen er ook maar iets mee te maken hebben, er is nooit iemand veroordeeld voor dé feiten. Privacy is dus niet echt de juiste term/reden.

Dat is geen kritiek, het is waarschijnlijk met de allerbeste bedoelingen, niemand die daar aan twijfelt. Over het hele forum wordt er te pas en te onpas op gewezen dat bepaalde slachtoffers toch niet zo toevallig waren (blijkbaar), en dan spreken we nog niet eens over de "getuigenissen" van bepaalde mensen die ronduit beweren dat sommige moorden tijdens de overvallen opgezette afrekeningen waren.

Dan is mijn mening dat er een sectie slachtoffers moet komen op het forum, met alle mogelijke info over die mensen. Maar zoals gezegd, dat is mijn mening.

3

(218 replies, posted in Getuigen)

Dit is ongelooflijk, als dit waar is, ... gevlucht met een vliegtuig dan, naar waar? Of tijdelijk op die basis geschuild? Als dit al juist is, en elke mogelijke "nieuwe" piste moet worden onderzocht, want alle oude pistes hebben tot niets geleid, dan denk ik toch eerder dat enkele individuen (Cassidy,...) zijn doorgedraaid en van hun functie en bevoegdheden misbruik hebben gemaakt om bepaalde faciliteiten te verlenen (En deze overvallen, of een aantal ervan, te organizeren?). Kan mij niet voorstellen dat achter dit soort acties de volledige DEA of CIA zit.
Is die Cassidy of anderen van SHAPE te linken met het Brusselse misdaadmilieu, om wat voor reden ook? Feestjes? Banken?

4

(384 replies, posted in Mededelingen)

Is er ergens een lijst op het forum met daarop de namen (Eventueel woonplaats, beroep, alle mogelijke info,...) van de 28 dodelijke slachtoffers, toegeschreven aan 'de bende'? En eventueel degene die achtergelaten werden voor dood maar het hebben overleefd? Bedankt.

5

(114 replies, posted in Westland New Post)

Nijvelsedreef ... What's in a name?

6

(165 replies, posted in Getuigen)

Ben: Is het mogelijk om te weten te komen met wie de grootvader van David contact had de jaren na de overval in Aalst?

"Toen ik zestien was kwam het ware verhaal boven! Meerder malen had hij contact met ... over het waarom van de overval. Grote verschuivingen binnen de structuur Delhaize, corrupte directeurs, aanval en chantageplan uitgewerkt in de tijdgeest van toen, grote geld transactie via buitenland"

En wie komt in aanmerking om te worden omschreven als corrupte directeur binnen Delhaize? Of kaderleden, bestuurders? En kunnen deze mensen binnen Delhaize in verband worden gebracht met de Caisse Privé van Cruysmans?

7

(80 replies, posted in Onderzoekspistes)

Ik denk niet dat er een pauze is geweest. We weten voorlopig niet wie de "Bende" was, dus kunnen helemaal niet bepalen of ze een tijd "gestopt" zijn. Ik denk dat we bepaalde linken gaan leggen zijn tussen bepaalde zaken, waardoor we automatisch andere zaken uitsluiten, wat niet juist is.

8

(109 replies, posted in Speurders)

Kan het dat de echte initialen van "Eddy" N.L. zijn? Ik meen dat te zien in de documentaire op 44'00" en dacht niet het hier al ergens te hebben gelezen. In de lijst van verdachten op het forum komt er niemand voor met die initialen, die bovendien familielid kan zijn van een ex-werknemer van de Auberge. Vind trouwens dat het werk van Zucker door de onderzoekers op een onwaarschijnlijk flauwe manier wordt afgedaan als onzin.

Na een jaar meelezen is dit overigens mijn eerste post hier. smile