41

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Het probleem is mcfisto, dat je overal wat plukjes info vandaan haalt en daar voor jou aanvaadbaar verhaal van maakt. Mag ik je advies geven? Maak je eigen hypothes aan over hoe jij denk dat het in elkaar zit, zodat geïnteresseerden daar met je kunnen discussiëren.

42

(549 replies, posted in Bende Haemers)

zenga wrote:

David Van de Steen neemt het heel persoonlijk op als iemand twijfels heeft bij zijn Haemers getuigenist. Er zijn bibliotheken vol geschreven over waarneming, suggestie, beeldvorming, perceptie, ... en er zijn talloze experimenten uitgevoerd (bv. getrainde CIA agenten doen een oefening/simulatie, de goede vs de slechte, waarna ze de goeie vragen te beschrijven wat ze gezien hebben ... de éne heeft 4 slechte gezien, de andere 3, volgens de éne waren er 2 dikke en een lange, volgens de andere 3 lange, ... etc). Daar is serieuze literatuur genoeg van te vinden online. Hetzelfde over de waarde van robotfoto's.
Ik twijfel er niet aan dat David David Van de Steen Haemers heeft herkend, maar dat wil absoluut niet zeggen dat het effectief Haemers was. Quotes als 'ik weet wat ik gezien heb' en 'ik ben niet zot' zijn - met alle sympathie - irrelevant en gaan in tegen zowat alle wetenschappelijk onderzoek.

Even nachtje over geslapen wat er nu weer is neergepend, kan er geen soep van koken. Neus is reus, Haemer een simpel bandrover, David wordt weggezet als een ... en ęén op één getuigenis is een heel belangrij onderdeel in onderzoek en herstel naar aanleiding voor van opgelopen trauma. Met name bij hele jonge kinderen blijk een opmerkelijk vermogen om gebeurtenisse op te slaan in blauwdruk. Bij behandeling van jongeren maken behandelen geneesheren voor herstel en terugkeer in de maatschappij hiervan gebruik. Kijk ik ben er niet bij geweest, dus weet ik het absoluut ook niet. Maar naar aanleiding van het totaal neegepende postings zeg ik jammer

43

(549 replies, posted in Bende Haemers)

mcfisto wrote:

Is niet mijn bedoeling geweest op HIPA te kwetsen, bij deze mijn excuses.

Helaas, het kwaad is al geschiet. Als je de moeite had genomen om je een beetje in te lezen (ook over Haemers) had je wat genuanceerder kunnen reageren. Over de eerste en tweede periode en het evaluren van de z.g .n. bende staat genoeg beschreven hier op forum. Zou zeggen veel lees plezier de komende jaren.

44

(782 replies, posted in Westland New Post)

Klopt, maar dat gevoel bekruipt me al sinds okt/nov afgelopen jaar. Daar integen zijn er aantal zeer gerespecteerde leden toegetreden tot het forum, dat is honderd procent winst.

45

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Denk niet dat gaat gaat gebeuren, als ik het zo leest houdt deze dame een aantal **** uit de wind. Vandaar laatst mijn vraag, wie stonden er aan de gevangenispoort.

46

(140 replies, posted in 1983)

Ben wrote:

Van alle moordende raids van de Bende van Nijvel tussen 1982 en 1985 is er een waar de speurders kop noch staart aan krijgen: die op de juwelierszaak van Jean Szymusik in Anderlues. De Bende leek gespecialiseerd in overvallen op warenhuizen. Wat hadden ze dan te zoeken in een juwelierszaak?

Als je het plaatst in het zwartgeld trafic, is het weer te plaatsen. Ik refereer aan het volgebde boek: Zwarte Diamant (ook wel bloeddiamanten genoemd) van Raf Sauviller en Salvatore di Rosa. Ze publiceerden een vlot leesbare inventaris van vijftig jaar fraude, bedrog en belastingontduiking in de Belgische diamantsector’.

47

(81 replies, posted in Algemeen)

Nalezende heb ik er dat niet uit kunnen halen, wel dat er herkenning was in de compositie door de broer en ex. Maar dat was achteraf en "uit de media" dan nog zijn afwezigheid, het manken.

48

(36 replies, posted in Bewijsstukken)

Alle dank voor de info.

49

(36 replies, posted in Bewijsstukken)

Daar wordt je inderdaad niet vrolijk van Zenga, maar dat kenteken verhaal bijf ook maar opduiken als rode draad. Kan geen toeval meer zijn, omkatten van auto's (zaak Vleeshouwers), kentekenplaten (Opa David). En ga zo maar door.

50

(36 replies, posted in Bewijsstukken)

Dank voor de info FreCR, was altijd van mening dat in België een kenteken persoonsgebonden was en niet voertuiggebonden. Dus dat je altijd het nummer ongeacht voertuig blijf behouden.