11

Zou er niet ergens een soort logica kunnen zijn: er zijn veel potentieel betrokkenen in verdachte omstandigheden gestorven, dus waarom zijn bepaalde verdachten nog in leven: de top van de piramide? Of gewoon geluk gehad, of tijdig 'gevlucht' naar het buitenland?

12

Al diegene welke een normale dood vonden, worden niet vernoemd (en dan nog ...). Onder de "potentiële daders" bevinden zich velen in een gevaarlijker milieu dan de meeste gewone mensen. Kans op een onnatuurlijke dood is ook al groter. Vluchten naar het buitenland? Blijkbaar zijn die "machtige kapitaalkrachtige opdrachtgevers" dan toch niet zo machtig en kapitaalkrachtig. Nochtans is 't in Zuid-Amerika, Azië en Zuid-Afrika een pakske gemakkelijker en goedkoper om iemand te laten omver leggen dan hier in België.

Non semper ea sunt quae videntur

In Bangkok had men het zelfde probleem als wij met de Bende van Nijvel. Iemand die op zijn sterfbed iets bekend. Net zoals er geen bewijs was voor de uitspraak: "Ik was de Reus", was er ook geen bewijs dat de lokale truckchauffeur Jim Thompson had doodgereden. En ook daar trekt de karavaan verder. zoals je via de link kunt lezen. Inderdaad een complex probleem maar helaas geen banale oplossing.

» www.khaosodenglish.com/news/

14

Insider wrote:

In Bangkok had men het zelfde probleem als wij met de Bende van Nijvel. Iemand die op zijn sterfbed iets bekend. Net zoals er geen bewijs was voor de uitspraak: "Ik was de Reus", was er ook geen bewijs dat de lokale truckchauffeur Jim Thompson had doodgereden.

Er heeft niemand (Bonkoffsky) op zijn sterfbed gezegd dat hij "De Reus" was. Dat is wat de media er van gemaakt heeft.

Non semper ea sunt quae videntur

Nalezende heb ik er dat niet uit kunnen halen, wel dat er herkenning was in de compositie door de broer en ex. Maar dat was achteraf en "uit de media" dan nog zijn afwezigheid, het manken.