Het is een groot verschil tussen Latinus die het dossier Pinon bezat en wat hij daarmee kon doen en zij die de roze balletten organiseerden, opnames maakten, hooggeplaatsten chanteerden indien nodig. Het tweede was het gevaarlijkst in mijn ogen.

72

Weet er iemand of volgende informatie klopt? Heb gelezen dat Barbier nu in Mozambique verblijft bij Bultot. Als dit klopt is Barbier wel degelijk de Killer en heeft Bultot hem af en toe uit de gevangenis gehaald om aanslagen te plegen. Ik denk dan vooral aan Aalst waar hij de dag voordien nog achter een machinegeweer vraagt en waar er iemand over de middenberm loopt aan het tankstation waar de Golf GTI staat te wachten.

Staat hier op YouTube vermeld » YouTube (1u 36min 15sec)

Na de gevangenisperiode van Marcel Barbier zal hijzelf toegeven dat Paul Latinus in contact stond met de amerikanen DIA/CIA. Het was hun opdracht om verscheidene supermarkten te verkennen daar het de bedoeling was om vanuit de US de inwoners van het Brusselse angst in te boezemen. Barbier heeft nooit willen vertellen met welke internationale organisatie hij in contact stond. Echter stond in hetzelfde rapport dat hij in het bezit was van een Colt .45. Zoals reeds gevraagd in de topic heeft me zich volgens mij niet gemist van wapen. Dit wapen werd door de SHAPE aan haar recruten standaard uitgedeeld. Op deze manier staan we opnieuw een stap dichter bij de Amerikaanse invloed in dit hele gebeuren.

74

Voor zover Alain moussa de waarheid spreekt in De Morgen

https://www.demorgen.be/nieuws/beruchte … ?referrer.

Daarin verkondigt hij dat Jean Bultot  af en toe Philip De Staercke vrij liet om een overval te plegen. Dit werd door mezelf ook al gesuggereerd i.v.m. Marcel Barbier die daar toen ook in de gevangenis zat.

75

[img]file:///C:/Users/tsi013/Desktop/jochen/bvn/bende%20westland%20new%20post/marcel%20barbier/marcel%20barbier%20de%20killer.png[/img]