31

Commentaar bij YouTube over Vogeleer:

Guillaume Vogeleer a tenu un bar ("Pan-Pan") avec un certain Romain, bras droit de Havelange. Un autre membre de la bande d'Havelange était Albert Gillet. Il a pu y avoir des contacts entre Guillaume Vogeleer et Albert Gillet. Ce dernier est particulièrement intéressant: bande d'Havelange, ami de Paul Vanden Boeynants, il a travaillé à la fois pour Cosa Nostra et la DEA.

32

Biggus Dickus wrote:

Guillaume -> William -> Bill

Nee, ik denk: Jean-Claude Bil, chauffeur van Vanden Boeynants in 1978

33

Jean-Claude Bil en een door de Bende vermoorde filiaalhouder waren samen venoten in een Brusselse bar. Ik ben zowel de naam van de filiaalhouder als van de bar kwijtgespeeld.

34

Er is ook sprake van Henri Bil als chauffeur van VDB. In elk geval is een chauffeur met achternaam Bil van Vanden Boeynants veroordeeld omdat hij meedraaide in een internationale zwendel van gestolen cheques, zie ook Simone Menin en Claude Nitelet. Reed ‘s nachts rond met dienstwagen, cheques werden omgezet in flessen whisky en die werden doorverkocht aan bars. Zou interessant zijn te weten aan welke? Processtukken van te vinden?

Ook in de getuigenis van X2 duikt er een Bil op. Uit te vlooien.

35

Geboren te vorst opgegroeid in de Marollen. Mercenaire met Bob Denard. Heeft gewerkt voor de DIA. Een van zijn uitspraken: Een hand of tong afsnijden of een hoofd afhakken of doden dat doe ik met plezier ...