Topic: René Meulemans

Deze figuur verbindt de bank Copine met de garagist André Dehaut, waar de Mazda van Faez Al Ajjaz passeerde, die gebruikt werd voor de aanslag op Vernaillen (tenzij Al Ajjaz hier geframed zou zijn?). Dehaut zou nl "financiële steun hebben gekregen" van Meulemans.

Maar er is meer: Meulemans van de bank Copine had belangen in het bedrijf World Trade Services, dat in 1985 grote facturen stuurde naar Juan Mendez. En er is nog meer: deze Meulemans had ook banden met medische labo's, waaronder dat van Paul Cams.

2

Re: René Meulemans

Even de originele bron vermelden:

(...) Even terug naar André Dehaut. Dehaut kreeg financiële steun van René Meulemans, een ex-kaderlid van de Banque Copine. Meulemans had belangen in het bedrijf World Trade Services, dat in 1985 verscheidene grote facturen stuurde naar Juan Mendez. Deze ingenieur en vertegenwoordiger bij de Waalse wapenfabrikant FN werd in januari 1986 vermoord. Meulemans had banden met medische labs, waaronder de labo's van Paul Cams.

Bron: De puzzelstukken passen | P-magazin | René De Witte

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube

Re: René Meulemans

René Meulemans elijke relaties hebben gehad met ex-gevangenisdirecteur en schietinstructeur Jean Bultot voor de import van vee uit Paraguay. Daarnaast had hij een vastgoedvennootschap onder de naam Société Immobilière Meulemans. En samen met onder andere Jacques Declercq - ooit een belangrijke aandeelhouder van de uitgeversgroep Rossel (Le Soir) - en Jacques Lacrosse - van de vastgoedgroep De Pauw - zat hij in de vennootschap World Trade Services. Het gerecht stelde vast dat World Trade Services in 1985 verschillende grote facturen stuurde naar Juan Mendez. Deze FN-ingenieur werd in januari 1986 in zijn auto vermoord. Officieel is hij geen Bende-slachtoffer.

Toch wel een interessante link tussen Bultot via Meulemans naar Mendez via grote facturen van WTS. Ook het feit dat hij Cams kende, Cams ging naar Oostende bij Euromeat, met het gegeven Meulemans in Vleeshandel zit vraag ik me af of er een verband is tussen Meulemans en Euromeat.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.