241

zie post 116, voor diegenen die op zoek zijn naar MF.

242

Het dossier, het complot, de leden (2008), p. 401. Gevlucht naar de VS en aanhanger Scientology geworden. Ben vrij zeker.

P-51 wrote:

zie post 116, voor diegenen die op zoek zijn naar MF.

Yes, je hebt hem

243

Rapport confidentiel de Gérard Bihay (1985) parle d'un 'Groep G': Francis Pattyn, Lucien Marbaix, Jean-Pierre Stiénon, Jean-Marie Millet, Madani Bouhouche en Martial Lekeu...

Groep Diane 1974 = Claude Godin, Christian Amory, Mirco Trava, Christian Pattijn, Jean-Pierre Stiénon, Marc Fiasse, Alain Libert, Martial Lekeu et Jean-Pol Quasin. Pas seulement Martial Lekeu s'est enfui en Florida (Orlando) en 1984, aussi Christian (Francis?) Pattijn, Marc Fiasse et Jean-Pierre Stiénon se sont enfuis en Florida (Clearwater) en 1983...

Nog een mogelijkheid waar niet aan gedacht is. Ik vermoed dat Michel Libert in zijn jonge jaren krulhaar had (heb ergens zo een foto gezien). Er zijn tal van mensen die in de foto Michel Libert denken te herkennen. Wat indien Alain een neef is en ook krulhaar had én op Michel Libert geleek?

244

Wel, hopelijk verschijnen er binnenkort foto's van hem, MF en anderen zodat we e.e.a. zelf kunnen checken.

Wat Michel Libert betreft: hij zegt dat hij het niet is op de foto maar dat er wel een gelijkaardige foto van hem (+/- in dezelfde tenu ... wat vreemd toch) genomen werd en als ik het goed begrepen heb, zou er ook nog eens een foto "met meerdere figuren" in het dossier moeten zitten. Ik zou graag die foto van Michel Libert eens willen zien.

245

Had hij daar trouwens ook niet over gezegd dat de foto genomen was in de tuin van Alain Weykamp, wapenhandelaar, en dat Weykamp daar in zijn tuin dat soort wapens verkocht?

Buck wrote:

Ik vermoed dat M.F overleden is in 2015.

En waarom vermoed je dat?

247

coconut wrote:

Had hij daar trouwens ook niet over gezegd dat de foto genomen was in de tuin van Alain Weykamp, wapenhandelaar, en dat Weykamp daar in zijn tuin dat soort wapens verkocht?

Ja, dat is zo.

248

patrick111 wrote:

En waarom vermoed je dat?

Ben zeer onzeker hierover.

Wie heeft betrouwbare foto's van MF? Is het die laatste foto van Ben?

Ben zei dat de naam van de vermoedelijke rijkswachter op de foto niet voorkomt op het forum. MF werd al eerder vermeld op het forum.

Nogmaals: M.F. zit op Facebook. Niet te vinden via Google, maar wel via de zoekbalk van Facebook zelf eens je ingelogd bent. Of er moet toevallig nog een ex-rijkswachter zijn met precies dezelfde naam die in de jaren '70 actief was en 5 sterren-recensies uitdeelt aan Amerikaanse afdelingen van Scientology... De foto's van deze M.F. tonen weinig of geen gelijkenissen met de foto.

En zoals Meegluurder terecht opmerkt, komt M.F. zijn naam inderdaad al voor op het forum. De persoon die Ben te horen kreeg was een Diane-lid die NIET terug te vinden is op het forum.