11

Hopa! Hopa! » www.facebook.com

12

Nicolas Karafilis. De andere Griek uit de Bende van De Staerke zit ook doodgewoon op Facebook. Een onderbelicht, wat vergeten persoon (vondst roze handschoen, dreigen met zelfmoord na ondervraging door Delta-cel).

Ben wrote:

De Griekse medeplichtige Nicolas Karafilis, die samen met Philippe De Staerke in de gevangenis van Doornik had gezeten en er zijn postje als aardappelschiller aan Johnny te danken had, sloeg bij zijn arrestatie in de doorgangsgevangenis van Anderlecht zijn horloge stuk en probeerde met een glasscherf zijn polsen door te snijden, op de verkeerde manier, horizontaal. Toen hij gevonden werd in een enorme plas bloed, was hij al bewusteloos, maar hij kon nog gereanimeerd worden.

Klopt het wel van die poging van zelfmoord? Christian Elnikoff deed dit op identiek dezelfde wijze, zelfmoord pogen te plegen met de glazen uit zijn uurwerk. Kan het hier om een verwarring gaan. Heeft Karafilis in Doornik gezeten?

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

Robotfoto nummer 23?

Volgens Claude Nitelet is Karafilis degene die de speurders naar vondst in Ronquières leidde.

16

Volgens Philippe De Staerke is Nicolas Karafilis niet vervolgd voor vier gewapende overvallen op postkantoren. Waarvan de wapens werden gevonden bij een broer van Karafilis. Indien inderdaad niet vervolgd voor bewezen feiten, in ruil waarvoor dan?

Bron » www.galerie-creation.com

17

Nicolas Karafilis:

https://i25.servimg.com/u/f25/11/22/12/24/nicola10.jpg

"Le monde est dangereux à vivre! Non pas tant à cause de ceux qui font le mal, mais à cause de ceux qui regardent et laissent faire." Volg ons via » Facebook | twitter | YouTube