Topic: BIKBA

Bruxelles International Kick Boxe Américaine: een club waar Amerikaanse kick-box werd getraind. De club was gelegen Morisstraat 43A te 1060 Brussel. Calmette was er instructeur. Meerdere leden van het WNP trainden er regelmatig.

Volgens de ondervraging van Nemry betrof het de volgende WNP-leden: Vemeiren, De Bondt, Barbier, Libert, Lammers en een vriend van Latinus, Joe genaamd, die twee maal naar de club zou zijn gekomen. Joe was 30-35 jaar oud, van het mediterrane type, had een snor, gekruld haar en was 1m75 groot. Ook Jean-Claude Jandrain zou daar getraind hebben.

2

Re: BIKBA

Joe was hoogst waarschijnlijk Jean-Claude Jandrain.

Re: BIKBA

De vzw BIKBA (Bruxelles International Kick Boxe Américaine) werd opgericht en gevestigd in de Morisstraat 43A te Sint-Gillis [Google Maps] op 15 april 1981 en is juridisch nog steeds actief. Sommige WNP'ers verwijzen in hun verhoren naar activiteiten en trainingen in de BIKBA zaal. Deze activiteiten moeten dus gesitueerd worden na april 1981.

Op hetzelfde adres werd op 7 november 1984 nog een vzw gevestigd met name de 'Association Sportive Saint-Gilloise'. Ook deze vzw zou nog bestaan.