31

DN zegt me niets. Daniel Noël ook niet.

Was Noël niet in verband te brengen met Namen en /of Dinant?

Tramontana sailing around the world to help others.onder Belgische vlag.

33

Geen idee maar hoort dan eigenlijk thuis in een andere topic.

Ik zit in de mist en volg niet goed this thread: Kan het Daniel Noël de Burlin zijn die in Arbre woonde (dicht bij Profondeville, Namen)?

35

Ik ga die naam hier niet te grabbel gooien. Er is waarschijnlijk niks aan de hand met die DN. Jullie krijgen van mij een onvoldoende voor speuren. Jullie hebben alle gegevens om hem te vinden.

36

Als er (waarschijnlijk) niets aan de hand is met "DN", waarom dan wel zijn initialen vermelden? Zo breng je mensen wel op een dwaalspoor ...

Reneke en P-51, Dutch is not my mother tongue and I try my best to understand. As I said I couldn't very well follow/understand this thread. The name I gave in post #34 above is a name that appears here and there in one of the French forums. I could even give you the pseudo of the person who wrote about him.

If you think my post is inappropriate feel free to ask "onze Ben" to remove it.

38

hahaha pampa, welcome to this forum. The discussion is about an unknown name, who has probably nothing to do with the crazy killers.

39

Reneke wrote:

Ik ga die naam hier niet te grabbel gooien. Er is waarschijnlijk niks aan de hand met die DN.

Dat is zeer verstandig. Als die persoon er niets mee te maken heeft, zou het erg zijn dat zijn naam hier verschijnt.

Reneke wrote:

Jullie krijgen van mij een onvoldoende voor speuren.

Niet veralgemenen door "jullie" te zeggen. smile

Overigens is dit niet de enige persoon met een "interessant profiel" die ik op gelijkaardige manier heb gevonden enige tijd geleden. Een printscreentje nemen kan je wel doen voor jezelf, het is niet de eerste keer dat een FB-profielpagina plots niet meer beschikbaar is als het eventjes warm wordt. wink

Non semper ea sunt quae videntur
FreCR wrote:

Uit een niet-complete lijst van personen met de Belgische nationaliteit die de minimale leeftijd van 18 hadden in 1985, heb ik meerdere personen met de naam Bernard Grandjean gehaald. Persoonsverwarring door dezelfde naam is dus mogelijk.

Heb u nog een pm gestuurd.