101

Ik zou eerder zeggen een flagrante leugen van de speurders. Als je even opzoekt zie je dat Haemers enkele dagen ervoor een postauto overvalde en niet op cel zat. Toen vielen de puzzelstukjes, ook van de postzakken die ik zag tijdens de overval.

Juist, en ook genoemd in het transport van zwart geld. Corrigeer me als ik het fout heb.

103

Dat ik geen al te goeie indruk heb over Lionel Ruth, maakte ik minder dan 2 weken geleden nog duidelijk in een bericht op dit forum hier. Ik blijf me de vraag stellen of hij (een deel) van het dossier doelbewust (om eender welke reden) of uit onbekwaamheid minder vooruit heeft geholpen (zacht uitgedrukt).

Non semper ea sunt quae videntur

Heel netjes uitgedrukt FreCR, mischien ook eens interessant te kijken wie bewust/onbewust Davids getuigenis heeft willen manipuleren. Hier nog even doorgelezen over waar David opa is tegen aangelopen en daar krijg je ook koude rillingen van. Denk dat David daarover nog veel meer weet, dan hier geschreven.

105

Heel het gedoe rond mijn grootvader is door Stijn en mezelf mooi in beeld gebracht zoals het was. Natuurlijk verkorte versie, je kan geen 20 jaar in 2 uur krijgen natuurlijk. Maar het geeft er wel een mooi beeld van.

Duidelijk David, dank.

107

Die grootvader van jou is een echte held. Door zijn eigen onderzoek lokte hij de Bende naar zich toe, wat betekent dat hij door de Bende serieus genomen werd. Daar had de politie gebruik van kunnen maken.

En die kans hebben de flikken laten liggen.

109

Ze hebben er wel meer laten liggen denk ik, al dan niet bewust.