Zo lang je laat uitschijnen meer te weten zonder klare taal te spreken, val jij ook onder die noemer ... Is dit niet het geval, hang je de interessante uit. What's it gonna be?

332

Wat er ook weinig door hebben, want soms lees ik over champagne drinken als het uit komt. Het is een verdomd bittere pil er is weinig redenen om feest te vieren! Sta daar maar eens heel goed bij stil!

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

333

the end wrote:

Zal ik nu nog maar eens de realiteit schrijven. Deze is namelijk het volgende, het parket en het onderzoek laat de slachtoffers in de kou staan dit nu al 38 jaar na Waver en 35 jaar na Aalst. Dit is namelijk omdat het boven hun bevoegdheid gaat. Die euro blijkt maar niet te vallen bij velen.

Als dat werkelijk zo is, heeft het ook geen nut om verder te zoeken. Zelfs "out of the box" denken heeft in dit geval geen zin, omdat "the box" een lege doos is. Althans voor parket en rechercheurs ... dus ook voor de leden van dit forum, mag ik aannemen.

334

Het is niet alleen out of the box denken dat nodig is ook out of the box handelen.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

335

Die bevoegdheid hebben wij niet - mss sommige forumleden wel, ik weet het niet.

336

Want volgens mij gaat dat niet boven den Ben zijn bevoegdheid. Kunnen we hier aub ernstig blijven zeg.

337

Natuurlijk kunnen we ernstig blijven. Mendez doet bepaalde uitspraken, Latinus tekent een schema over de biotoop van de bende zie: https://www.bendevannijvel.com/forum/vi … 786#p43786 Er zit een overlapping in wat beide zeggen. Plus in het schema van Latinus zijn het achternamen die er staan, een paar zijn daardoor verkeerd geïnterpreteerd.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

338

the end, zit ik juist met mijn gedachte dat er een buitenlandse link is in de organisatie van de moordpartijen?

339

Wel Leo Verdeyen wist nogal veel zie:

Insp. Witse wrote:

Post van forum lid Dim waar hij uitspraken van Verdeyen aanhaalt:

De geopolitieke ommekeer zorgde in Europa voor het opzetten van gigantische zelfverrijkingsoperaties, inclusief in België. Zo werden in het kader van de wapentraffieken naar Centraal Amerika, waarin de FN meedraaide, fouten gemaakt waarvan enkelen probeerden te profiteren. Dit leidt ons naar valse certificaten, smeergelden aan ondermeer Mme Simonet [dixit Verdeyen], en cover ups door de Fransen.

De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.

340

Over dominostenen gesproken. Ik ben heel benieuwd of het federaal parket een verband heeft weten te leggen of kan leggen tussen (onder anderen) Alain Vincx (als Bendechauffeur), wiens stoffelijk overschot onlangs is opgegraven voor een DNA-onderzoek, Madani Bouhouche (als Benderegisseur) en Juan Mendez (als door voor de kar van Bouhouche gespannen bewaarder en distributeur van de Bendewapens, kennelijk zonder dat hij (Mendez) zich daar in eerste instantie bewust van was). Zulks klemt te meer, omdat Mendez en Vincx elkaar als sportduikers goed hebben gekend en beiden, net als Bouhouche, verkeerden in het schuttersmilieu. Alledrie al een poos morsdood, dat wel, wat mij doet denken aan het pessimisme van de toenmalige politiecommissaris Eddy Vos.