Kan het dat de 'mulat' Daniel met zijn familienaam Bruylants heet? Zouden we geen foto kunnen vinden van Daniel Bruylants?

Blijft toch een serieuze piste. Zijn link met De Staerke, met Baugniet, zelfs zijn link met Anthemus en via Anthemus met Toumaniantz... Voor iemand die pas eind de jaren 2000 een strafblad kreeg is dat zeer straf.

13

Wat mij vooral interesseert: te linken aan AJA? Te linken aan practical shooting? Gezien in zwembad: deed hij aan duiken?

14

Twee vragen : 

  1. Waarom staat Bruylant onder bende Farcy? Graag meer informatie hierover.

  2. Faez Al Ajjaz zond verwaarloosde Noord Afrikanen naar trainingskampen in Libië. Komt 'Ethiopiër' Bruylants hiervoor in aanmerking?

15

Groeide hij op in Ethiopië ? Is hij ooit verstoten uit z'n stam als kindheks ? Zag hij ooit kindheksen vermoorden ? Speelschulden ? Bingoschulden ? Aan wie ? Vragen, vragen...

Gezien de recente verklaringen van David over de aanwezigheid van Baugniet aan de Dokusberg, best interessant om de link tussen beide heren te onderzoeken.

En ook de link met Farcy, BIC en ARI en bij uitbreiding Rommy. De drugs- en wapentrafiek om terroristische acties in kader van Gladio te financiëren.

De 'gladio-acties' worden gegarandeert doofpot-acties, dus een uitgelezen kans om vijanden uit de weg te ruimen en het milieu intact te houden. Bv. De escapades van Delhaize top in Noordkwartier,...

Afgaand op zijn naam heeft hij dan Belgische vader en vreemde moeder. Of was hij adoptie-kind?

17

Oppassen Happy F. , het was niet Baugniet maar Bougerol dacht ik.

Ok, ik zal nog niet goed wakker geweest zijn.