1,031

https://pnws.be/wp-content/uploads/2021/10/ballet-525x700.png

Maar alles in dat document staat reeds hier ook op dit forum, zoals de afspraak die Finné had met Golenvaux.

1,032

Bij dit document horen nog 8 pagina’s info .
Deze zijn inderdaad gekend en gelezen door velen .
Hier en daar zijn er nog oud rijkswachters die dit schrijven ondersteunen met hun eigen ervaringen van vroeger .
Ik kan maar één ding concluderen dat is dat er heel veel geweten is als je tot alle dossiers toegang hebt met een klik op de knop .
En dat het onmogelijk is om te zeggen ( wij vinden geen waarom ,, opdrachtgevers  of daders ) onmogelijk !….
Het antwoord van de cel is steeds , je moet het kunnen bewijzen .
Onrechtstreeks kom je steeds bij chantage en kindermisbruik die de loge als amusement hadden naast hun criminele activiteiten En net bij deze deelnemers van toen ligt het probleem vandaag .
Deze wirwar van bende feiten is een levenswandel geweest van de elite van België en hun buitenlandse handel .

Zoals er ooit ene zei ,  bij zoeken trappen ze in hun eigen stront !

De fout die mensen nogal eens maken in dit dossier is de feiten isoleren en teveel de nadruk leggen op de tijdsgeest van toen.
De principes van de logica brengen ons verder.
Als dit dossier nog altijd moet dood gezwegen worden zie ik twee mogelijkheden; het is ofwel een nog vandaag relevante structuur die niet in diskrediet mag worden gebracht ofwel hebben we hier te maken met zéér hoog geplaatste personen wiens functie of naam vandaag nog relevant is. Ik zou echter de nadruk leggen op structuren in plaats van op personen. 

Dan heb ik het niet over Bouhouchekes, Beijers of Bultot; als het zo kleinschalig was dan hadden we wel een proces gehad meen ik. Tenzij één van deze personen beschikt over compromitterend materiaal mbt bovenstaande hypotheses waardoor de val van de BVN hand in hand zou gaan met andere schandalen die het daglicht niet verdragen. Dit laatste is imo niet ondenkbaar.

Als het gewoon chantage was geweest rond wat oude witte mannen met perverse trekken, dan hadden we het ook wel al geweten denk ik, zeker in het tijdskader waarin we vandaag leven. Als het gewoon wat uit de hand gelopen geweld was van een aantal extreem rechtse lui idem.

1,034

Is dit document nog ergens te vinden?

1,035

Heel moeilijk te achterhalen , maar ik blijf me vasthouden aan een buitenlandse operatie . Een organisatie die gebruik heeft gemaakt van het liederlijke leven van Belgische politici en zakenmensen . En dit sinds het ' Hospitalier ' debacle in Saoedi-Arabië . De dag van vandaag weten we dat vreemde inlichtingsdiensten er nogal aparte bedoelingen op na houden . Dat er onderling tussen de afgeperste betrokkenen enkele zaken werden rechtgetrokken sluit ik niet uit .
Het is onverklaarbaar dat na al die jaren geen enkele dader of organisator tegen de lamp liep . Zelfs vandaag nog wordt het onderzoek bemoeilijkt . In de ivoren torens zitten mensen die schuldig zijn door medeweten en stilzwijgen ....Of durven ze niet praten uit angst voor hun overzeese ' vrienden ' ?

1,036

Spectator Of Life wrote:

Als het gewoon chantage was geweest rond wat oude witte mannen met perverse trekken, dan hadden we het ook wel al geweten denk ik, zeker in het tijdskader waarin we vandaag leven. Als het gewoon wat uit de hand gelopen geweld was van een aantal extreem rechtse lui idem.

Het hangt ervan af welke perverse trekken het zijn.
Ik ben geboren in 1992. Dat beperkt mij in het inschatten van de tijdsgeest. Maar de tijdsgeest is wel zodanig opgeschoven dat  er nagenoeg geen haan er naar zou kraaien, moest een politicus vandaag met een prostitué in verband worden gerbacht.
Kindermisbruiik en minderjarigen, dat blijft altijd moeilijk voor mensen, ook vandaag. Ik denk dat het eerder daarom nog steeds niet geweten mag zijn. Jeffrey Epstein deed bijv. hetzelfde als wat er vermoedelijk gebeurde bij de roze balletten: handel in geheimen, handel in chantage.

1,037

Vetter wrote:
Alex wrote:

Het blijft interpreteren....als ik iemand wil liquideren ga ik er zo geen zootje van maken. Het was op zijn zachtst gezegd een moeilijk concept dat ze dan uitgedokterd hadden. Maar ook ik sta open voor deze piste...de bende blonk niet altijd uit in intelligentie en schutterskwaliteit op het terrein. Het in de soep laten draaien van het onderzoek is wel goed gelukt.  Lacroix zou ik niet zo maar "beschuldigen"  Dankzij Lacroix werd de dispatch op de hoogte gebracht ..en werd het politiealarm geactiveerd, wat doe je daar dan mee? Om het wat spannender te maken voor zijn ' vrienden'  ?  En van de groep G was dan al lang geen sprake meer. Die' groep' heeft zijn geboortejaar allicht  niet overleefd.

De beschuldiging van Lacroix is niet zo vreemd: Volgens de verhalen bleef Lacroix in leven omdat een kogel afketste op een van zijn epauletten. Daarna probeerde hij zich dood te houden?
Er wordt op Lacroix maar één kogel afgevuurd terwijl Morue werd afgemaakt met 24 kogels, waarvan één in de keel en twee in het hoofd. Lacroix raakt alleen licht gewond aan zijn duim, waarschijnlijk door rondvliegend glas van de autospiegel. Heel ongeloofwaardig dat de persoon die op Lacroix schoot, niet merkte dat zijn schot mis was. Zelfs niet terwijl ze zijn wapen uit zijn hand namen en zijn lichaam omdraaiden om zijn riem af te doen? Vindt niemand het dan raar dat Lacroix een heel andere behandeling kreeg van de moordenaars?

Stop that nonsense: rijkwachster Lacroix had de moed om Killer te confronteren, hij schoot hem minstens vier keer neer, liet zijn wapen twee keer stoppen, terwijl hij meerdere keren werd neergeschoten, zoals blijkt uit de kogelgaten op de combi!

Om hier te zeggen dat Groep G, de CIA of de Mossad voor iets zijn in deze trieste zaak is de diepste domheid! Of erger nog, hier begint de plot.

1,038

Als je Franstalig bent C.P., schrijf dan in het Frans want hier kan ik niets mee. Wat ik duidelijk wil maken is het scheppen van verwarring. Alles draait om het liquideren van Fourez en Dewit, maar voor het oog, wordt een totaal ander scenario gepresenteerd.
Kijk eens terug wat daar allemaal gebeurde: hoe raakten Cocu en trawanten in het Nijvel-verhaal betrokken? Waarom precies kwamen Morue en Lacroix op het alarm af? ( Kijk nog eens naar het vreemde verhaal rond Morue.) Dan het achtervolgingsverhaal met de soap bij Le Diable Amoureux en de Saab Turbo en hoe vreemd, er rijdt ook nog iemand in een nagemaakte rijkswachtauto rond?
Hoeveel dwaalsporen wil je hebben? Zo is er geen touw aan vast te knopen. En al deze dwaalsporen gaan ten koste van het onderzoek waar het om zou moeten draaien, de liquidatie van Jacques Fourez en Elisa Dewit.

1,039

@Vetter :

"En hoe vreemd, er rijdt ook nog iemand in een nagemaakte rijkswachtauto rond" ('s nachts aan de Diable Amoureux).

Inderdaad, die Toyota vermomd als politie- of rijkswachtauto.
Ik verwijs naar naar mijn post 767 dd. 20 december 2018 om 21:21 in deze topic.
Wat deed die auto daar ? Was dat het voertuig dat het koppel Fourez-Dewit heeft gedwongen om naar de Colruyt te rijden ?
Of was dat ook een dwaalspoor ? Werd dat allemaal grondig onderzocht door het gerecht ? We weten het niet...
Welk genie zat erachter om al die dwaalsporen te leggen ?

1,040

De politiek heeft het onderzoek verpest.
Speurders zoeken nu alleen nog maar waar ze nieks hebben gevonden.