211

(61 replies, posted in Robotfoto's)

Als het Lekeu is, is het toeval dat hij in '97 van de aardbol verdween, of had het met deze foto te maken?

212

(6 replies, posted in Andere)

Wat is de link tussen Fourez-Dewit, en De Pauw?

213

(1,141 replies, posted in 1985)

Ben wrote:

De Cel Waals Brabant heeft daar een theorie voor. De 'killer' - alhoewel hij er niet bij was in Aalst - kickte op het doden. Het geld was niet de buit voor hem, maar het doden. Dat zou een reden kunnen zijn, maar het probleem is dat bijna alle getuigen van de overval in Aalst spreken van een 'grote man' die op alles en iedereen schoot. Dus eigenlijk was de 'reus' de 'killer' in Aalst. Ik heb ooit eens ergens gelezen dat de Cel Waals Brabant heeft toegegeven op een vergadering voor nabestaanden dat er in Aalst mogelijk vier personen waren en dat de 'reus-killer-oude'-theorie niet van toepassing is voor Aalst.

Als de reus daar de killer was, was dat Patrick Haemers. En men zegt dat de killer dodelijk gewond was; dan klopt er iets niet, want Haemers was toen nog springlevend.

Renne wrote:

Toch raar dat hij juist (zelf)moord pleegd nadat hij in rechtbank zei dat hij ging praten? Maar misschien was het een chantagezet van Haemers. Was dit een dreigement voor Justitie en hebben ze hem zijn zin. Het zijn vragen waar ik vraagtekens bij het.

Haemers is echt dood. Weet dit uit zeer goede vertrouwlijke bron, die zijn lijk gezien heeft.

214

(1,141 replies, posted in 1985)

Die Taunus van Zwarts had te maken met dat de rijkswacht in zulke Taunussen rondreed. Nochtans zeer moeilijk te besturen als men snel (vluchten) moet rijden, want deze wagens hadden enorm veel overstuur wanneer men heel snel bochten nam en straten insloeg. Te riskant om vluchtauto te zijn.

Toch straf dat het telefoontje nooit onderzocht geworden is.

215

(33 replies, posted in Getuigen)

Die gaat dat toch zomaar niet tegen een wildvreemde vertellen. En waarom heb je dan niet direct contact opgenomen met de Cel Waals Brabant? En als hij het was, dan waren zij de overvallers van Aalst wellicht, en hebben ze de killer afgemaakt. Maar ik kan zoiets moeilijk geloven.

216

(13 replies, posted in Robotfoto's)

Als ik dit hier zie, dan is dat Haemers. Maar of deze tekening objectief is? Had Haemers een moedervlek? En welke lag er zogezegd begraven in het bos? Was het de killer, omdat hier meermaals gezegd wordt dat Haemers als hij gesnoven had veranderde in een moordmachine. Maar de killer en de reus zijn toch 2 verschillende figuren.

217

(43 replies, posted in Robotfoto's)

De reus die begraven is, hadden ze nooit mogen bekend maken. Die hebben ze direct terug gaan opgraven.

218

(64 replies, posted in Robotfoto's)

Robotfoto nummer 20 en nummer 23 is waarschijnlijk dezelfde, maar zeker niet Habran meer als 20 jaar geleden. Nummer 7 is ook een man in die stijl. Het zijn mannen met zuiders(zigeuner) uiterlijk.

Toch ook een beetje gedrongen, en breed gezicht. Als men hem snor, bril en tekent kan er toch wat gelijkenis zijn, is er toch wat overeenkomst met nummer 20.

219

(61 replies, posted in Robotfoto's)

4, 10, 14 zouden dezelfde kunnen zijn. Type zuiderling (1 van de De Staerke clan, zoals ik ze gezien heb in Brussel)? 21 zou ook dezelfde kunnen zijn maar dan met flink gegroeid haar, want dat type haar word niet lang, maar word een dikke bos haar, of pruik, maar zelfde blik. En die moedervlek ja, was die er echt?

220

(23 replies, posted in Filière Boraine)

Ja, dat zijn dwaalsporen uitstrooien. Als je een grote bende hebt, en sommigen vast zitten kunnen anderen blijven toeslagen, en zo moet men je lossen als er geen voldoende bewijsmateriaal is. Net zoals "le gang des postiches" in Frankrijk, waarvan men dacht dat men ze had, maar de overvallen gingen gewoon verder. Het was een parallelle groep met dezelfde modus operandi.