51

(204 replies, posted in Andere Personen)

kenza wrote:

Zijn er foto's van de gebroeders Silman?

Thierry is in 2011 overleden op 55 jarige leeftijd. Dit is degene die nog in leven is » www.facebook.com

52

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

Ik ben nog eens naar het adresboekje gaan kijken dat in de caravan in Cerfontaine gevonden is. Dit was nog van de vorige eigenaar en dus niet van Bonkoffsky maar in dat boekje staat er volgens David VDS een naam van een extreem-rechtse wapenliefhebber uit Erembodegem. Ik heb een gezocht naar de andere namen die er in staan en blijkbaar is er daar nog één van die lid is van een schiet/wapenclub. Uiteraard hebben deze namen er niets mee te maken maar het toont wel aan dat het weinige dat we over Bonkoffsky weten toch steeds gaat over wapens en zijn "liefde" ervoor. Net als bij de Fransmannen.

53

(204 replies, posted in Andere Personen)

Als je ervan uitgaat dat Bonkoffsky inderdaad mee deed met de bende en je vergelijkt ze met de gebroeders Sliman dan zie je als gemeenschappelijk punt de liefde voor wapens (Slimans deden blijkbaar geregeld wapen beurzen). Xavier Sliman is trouwens nog steeds jager blijkbaar, of hij volgt het teminste toch goed op aan zijn fb interesses te zien. Even bij vermelden dat onafhankelijke en buitenlandse profilers besloten dat de daders even goed jagers konden zijn waardoor ze wel een professionele indruk konden nagelaten hebben die verward werd met een militaire training. Cerfontaine, waar Bonkoffsky zijn caravan had ligt trouwens ook niet bijzonder ver van de woonplaats van de Franse broers, al is dit allicht al ver gezocht. Weet iemand toevallig of Bonkoffsky ook een jager was?

54

(204 replies, posted in Andere Personen)

In volgend artikel lees ik dat er een zekere Patrick Verdin samen met een van de broers Sliman verdacht werd voor de moord op Michel Piro » YouTube

Deze Verdin lijkt mij ook zeker en vast niet zuiver » www.lardennais.fr | www.lavenir.net | www.societe.com | blog.acg-avocat.com

55

(540 replies, posted in Hypotheses)

Laat ons niet te veel focussen op cobra, ik heb met hem contact gehad en ik kan niets anders zeggen dan dat deze man dringend medische hulp nodig heeft. Ik hoop echter dat het zattemanspraat is zoals bkv zegt anders is de geestelijke toestand van deze man echt heel ernstig. Hij spreek van een netwerk waarmee hij samenwerkt (stuurt mij dan gewoon stukken tekst uit boeken terug), maakt zich zeer kwaad en zegt dat het hem allemaal niets kan schelen als ik hem wijs op het feit dat zijn hele hebben en houden gewoon online staat. Voor iemand die ernstig bedreigd wordt of werd doet hij niet veel moeite om zijn privé leven te verbergen...

56

(23 replies, posted in Hypotheses)

Aubanel wrote:

Wie mij ook interesseert in dit Bende van Nijvel-verband, is Daniël Laeremans (Daniël le Belge), autosjoemelaar, auteur van talloze misdrijven met geweld en mededader van een hold-up in september 1990 in Braine l'Alleud, met koelbloedige moord op een pomphouder (Maximilien Mehaignoul). Laeremans was 35 jaar toen hij in 1992 door het assisenhof van Nijvel werd veroordeeld. De doder van dienst was waarschijnlijk een Griek, Ioanis Grompanopoulos. Mededader was een Siciliaan, Antoinio La Ferara, woonachtig in Tubize.

» archives.lesoir.be

Heb je er ooit nog iets meer over gevonden?

57

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

godver wrote:

Als het aan De Staerke gelinkt is, dan zou het Mohammed El Bourajradji kunnen zijn...

Dat is geen Algerijn maar een Marokkaan.

58

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ik denk dat het te mooi is om waar te zijn. En hou er rekening mee dat iedereen een account kan aanmaken op deze websites. Daarom niet de daders maar familieleden, betrokkenen etc. als ik dan 1 voorbeeld moet geven, Beijer zijn zoon is vrij actief bezig met wat er geschreven wordt over de bende van nijvel op het Franstalige forum.

Als je een boek leest van bv Guy Bouten lees je +- hetzelfde als wat Cobra zegt. Het is zoals die tips van Vermassen, gewoon oud nieuws dat ze terug eens onder de aandacht brengen. (Ik wil hier niet zeggen dat het niet klopt wat men schrijft maar ik ben wantrouwig tov deze personen met hun grote tips en theorieën)

59

(197 replies, posted in Getuigen)

Trojan wrote:
Inwoner van Aalst wrote:

°33: Navez R., 1921, Politieman in Brussel

Navez , die naam komt terug in Ecoovie verband, er is een commissaris Navez die bewijsmateriaal heeft vernietigd. Noteer ook de carnavalisten in de post hierboven! Kan Ben een link plaatsen naar de parlementaire onderzoekscommissies sectes? Er staat veel met naam en toenaam. Vooral de financiële kant van die sectes is de moeite om uit te diepen, er wordt bewogen met miljarden. En wat ook met naam genoemd wordt in de parlementaire onderzoekscommissie sectes: smokkel van uranium!

Ik heb het bekeken maar het gaat bij u over een andere mr. Navez.

60

(197 replies, posted in Getuigen)

Helaas vind ik niet veel meer van deze kerel. Ik vind het toch bijzonder, afmaken met nekschoten dat doe je al niet "per ongeluk" omdat he tuit de hand loopt. Vincent leverde blijkbaar de auto waarmee de overval gebeurde. Toch wel zware jongen(s) dan. Wetende dat mijn getuige de Golf zag aan een huis in Route de Quenast in Bierghes en er blijkbaar nog een getuige zou zijn (boek van Ponsaers en Dupont). Ik wacht nog steeds op meer info over deze tweede getuige, maar Dupont in zijn oude notities aan het zoeken zijn mailde hij mij.

De garage van Vincent zou op de expresweg gelegen hebben en dus niet waar mijn getuige ze zag de oprit van een huis oprijden. Maar Bierghes is zodanig klein dat het mij toch interessant lijkt...

En off topic, hoe meer je hier leest, hoe meer ik echt de indruk krijg dat Rebecq, Quenast, Bierghes enzovoort een echt broeinest moet geweest zijn banditisme. Ok, in Brussel zal het erger geweest zijn maar daar is de bevolkingsdichtheid ook wel veel groter. Voor zo een "boerengat" te zijn is het toch wel bizar. Ook het gemeentebestuur van die tijd zou wel eens mogen onderzocht worden. Als de getuigenissen kloppen dat er bij de boerderij waar Farcy vermoedelijk zat helikopters landen 's nachts en auto's in colonne rondreden, zou ik als burgemeester toch wel eens gaan kijken wat er daar gaande is.