671

(106 replies, posted in Speurders)

P-51 wrote:

Werd minister Geens tijdens de persconferentie geflankeerd door Freddy Troch of heb ik dat verkeerd gezien?

Was niet Freddy Troch.

Toch even al mijn medewerkers bedanken en feliciteren voor hun blijvende inzet en medewerking achter de schermen. Ik meen te mogen zeggen dat wij de voorgaande kritieken hiermee duidelijk en op zeer korte termijn hebben kunnen weerleggen.

Ook de forumgebruikers die ons de moed, hun medewerking en blijvende steun inspreken, namens het team mijn welgemeende dank hiervoor.

672

(106 replies, posted in Speurders)

LEO wrote:

(...) Comité P zal de linken naar de voormalige Rijkswacht onderzoeken.

Ze kunnen het toch niet laten hé! Comité P is de voormalige Rijkswacht!

Bij het Comité P zijn er heel wat ex-Rijkwachtofficieren en onderofficieren aanwezig. Dat is een feit. We stellen ons dan ook de vraag over hun objectiviteit in het onderzoek gezien de betrokkenheid van ex-Rijkswachters. Om een optimaal en objectief onderzoek te waarborgen zou het, naar ons oordeel, aangewezen zijn het volledig onderzoek in handen te geven van de Federale Gerechtelijke Politie. Leden die nooit deel hebben uitgemaakt van de ex-Rijkswacht. Ik ben van oordeel dat dit al meer vertrouwen zou scheppen naar de burger toe.

Het was ons bekend dat er heel wat beweging achter de schermen aanwezig was zoals ik in mijn recentelijke berichten schreef. Heden werd nogmaals een bericht geplaatst door de pers:

Bepaalde tips wijzen opnieuw in de richting van gewezen rijkswachters.

Ik blijf bij mijn hardnekkig standpunt over de betrokkenheid zoals ik al herhaaldelijk meedeelde.

Voor mij gaan Albert Raes en Christian Smets zeker niet vrijuit. Naar mijn oordeel dienen zich drastische maatregelen aan mij baserende o.a. op enkele uitspraken van de heer Raes. Hij mocht zich al bezinnen over zijn uitspraken in het openbaar. Aansluitend zijn houding en gedrag hadden al verdachte kenmerken.

coconut wrote:

Heb bij Geens gedreigd met het oprichten van een vzw. En voila se, onderzoek weg uit Charleroi, meer mankracht, ...

De overheveling van Charleroi naar het Federaal Parket zal nog enig protest bekomen. Wilskracht en doorzetting is het enige juiste middel.

Coconut wrote:

Volgende doel, Bossi promoveren naar het nieuwe speurdersteam en een paar pippo's op justitie wegkrijgen. Peace of cake met mijn connecties.

Aanvang van de actie op de dragers van vlinderstrikken. Met einde aan de hogere benoeming dat tot stand is gekomen door het gerechtelijk onderzoek te dwarsbomen en te manipuleren onder aanwending van eigenwilsbeschikkingen en ongeoorloofde daden.

673

(77 replies, posted in Staatsveiligheid)

Bedankt, Leo.

674

(77 replies, posted in Staatsveiligheid)

Beschikt er iemand over de volledige verklaring van Albert Raes inzake zijn verhoor in de Bendecommissie aub? Dit om te kunnen vergelijken met de info dat mij is toegekomen. Dit zou mij een verplaatsing naar Brussel kunnen uitsparen. Waarvoor dank bij voorbaat.

675

(24 replies, posted in Terrorisme)

Coconut, ik moet Merovinger bijtreden. Ex-rijkswachter Lhost staat volledig los wat het kantschrift inzake Demol betreft. Althans onder voorbehoud, indien er geen info is opgedoken dat verband hield met WNP om de ondervraging van Demol uit te stellen.

676

(540 replies, posted in Hypotheses)

Merovinger wrote:

Wat niet wegneemt dat het inderdaad wel bizar is dat het kantschrift (op dat ogenblik in 1981) niet mocht worden uitgevoerd en Demol niet mocht ondervraagd worden.

Dit is mogelijk op basis van bijkomende inlichtingen en waaruit blijkt dat het aangewezen is om het kantschrift niet uit te voeren. Normaal gevolgd door een bijkomend proces verbaal van inlichtingen met eventuele vermelding van contact name en beslissing van de  pdk.

Ter info: Op 29 december 2017 en 6 januari 2018 heb ik reeds een bericht geplaatst inzake autopsies in België. Crematies zijn dikwijls een zeer spijtige zaak mocht navolgend onderzoek alsnog nuttig blijken.

678

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ruf Nachtergaele wrote:

Volgens het parket-generaal heeft het incident tussen de slachtoffers, de onderzoekers en bepaalde televisiezenders niet plaatsgehad, en zelfs als dat wel het geval zou zijn geweest, heeft het niet geleid tot het ontslag of de terugtrekking van bepaalde onderzoekers.

Dan moet ik nu vaststellen dat de familie Palstermans de waarheid niet heeft gesproken in hun verklaring in verband met hun inzage in het dossier als burgerlijke partij en waarover zij hun beklag in het openbaar hebben geuit. In verband met de aanwezigheid van een journaliste en twee enquêteurs die dag en de gevolgen daarop.

Ruf Nachtergaele wrote:

Onder welke vorm gaat u een kopij krijgen ?

Dit heeft echter geen enkel belang of dit op rechtmatige wijze of onrechtmatige wijze is bekomen. Daarvoor zal ik mijn verantwoordelijkheid nemen en sta ik volledig achter het team zoals ik ook beroepshalve mijn volledige verantwoordelijkheid opneem.

Indien men in de huidige situatie zijn taak in eer en geweten zou opnemen en zonder enige ontoelaatbare druk en bescherming vanuit de politiek en magistratuur, liggen er sowieso een aantal arrestaties en aanhoudingen voorhanden. Politiekers, magistraten, leden Staatsveiligheid, Gerechtelijke Politie, ex Rijkswachters, WNP’ers enz... hadden al reeds het voorwerp moeten uitmaken tot aanhoudingen.

We zijn ook niet geholpen met enquêteurs die uitblinken in hun lengte, ademhaling, hardlopen en lang afstand zwemmen. Wel met onderzoekers die de wilskracht en de capaciteiten hebben in inzicht en doorzicht van hun onderzoek waarmee ze gelast zijn.

Deze enquêteurs hebben uiteraard een persoon nodig die hen in bescherming neemt van zodra zij enige obstructie in hun onderzoek ervaren dat duidelijk een belemmering vormt of zou kunnen vormen.   

Tot op heden lijkt niemand zijn verantwoordelijkheid te durven nemen om tot drastische maatregelen over te gaan die duidelijk naar voor komen uit onze gegevens en alle voorgaanden.

679

(540 replies, posted in Hypotheses)

Een robotfoto wordt samengesteld op basis van aanwijzingen door een slachtoffer of ooggetuige.

Een iets scherper aangezicht en een verschil van haarlijn voorhoofd. Uiteraard is het een robotfoto, maar toch...

https://www.youtube.com/watch?v=PDGZFEj3tDU

https://www.youtube.com/watch?v=eDiWFigPCHA

680

(540 replies, posted in Hypotheses)

Tru Dat wrote:

Dat Insider zo hevig reageert suggereert enkel dat Bossi en co op een goed spoor zitten.
Hij vind het natuurlijk jammer voor de aandacht die hij nu niet krijgt voor zijn reeds jarenlang beloofde boek.
Had hij meer geweten dan had hij het ook niet gepost want dat is niet winstgevend .
Zijn boek moet opbrengen want in Nederland is hij bij de officiëleinstanties niet gekend en kan dus ook geen pensioen genieten.
Van je eerste post had ik je door.
Excuseer mij maar dat is lijkenprikkerij.

Ik moet eerlijk zijn, Tru Dat. In ons vakjargon drukken we ons uit: "die kerel ruikt of die gast s*****..."

Een oude aap moet men geen kuren leren. Het onderzoek gewoon verder zetten en niemand van ons mag zich laten ondermijnen. De beweegredenen om zulk soort gedrag waar te nemen komt in warm klimaat voor bij dergelijk onderzoek. We werken alleen met andere middelen dan touwen en knopen.

We bereiden ons momenteel nog niet voor om te vertrekken naar Barcelona, Valencia, Madrid of de rots van Gibraltar om nazicht te doen naar "Ristoranté Bouchouche."