Dit nog eventjes herlezen en dat sluit toch grotendeels aan bij de piste die ik genegen ben en dus daarom te hier nu opgehaald want deze hypothese/visie lijkt mij meer aandacht waard!

42

(24 replies, posted in Prullenbak)

Odin wrote:
Trobken wrote:

"Later zal de Bende schieten vanuit de koffer... maar om hieruit af te leiden dat de Bendeleden militairen zijn of leden van Diane is een stap te ver. Die technieken werden ook geleerd door buitenlandse eenheden aan de groep Diane."

Of door mensen met kennis van die technieken aan leden van paramilitaire milities?



Kruisvuur, schieten vanuit hindernis is zeker niet een techniek die alleen militairen gebruiken hoor. Bendes van zowat overal ter wereld hebben hiervan al gebruik gemaakt (bij achtervolging bvb en dit al een paar eeuwen nu).
Het schieten vanuit een koffer idem dito maar dan wel een pak recenter.
De IS-terroristen en voorgangers doen dit ook heel vaak overigens (om maar te zeggen dat is een tactiek die door velen worden toegepast)

43

(31 replies, posted in Hypotheses)

Eerst en vooral: jawel dit is zeker een geloofwaardige piste. De broers hadden ook een vriend (V) die een louche bar (sexclub) uitbaatte en daar ook een veroordeling voor op liep (al is dit een later tijdstip het duidt toch op de levenswandel). En dat ze wapenfreaks waren en ook wel autofreaks, gokkers, overvallers/moordenaars en ja eentje een junk en inderdaad er hinkte eentje. Mogelijk hadden zij via deze circuits (wapens,sex,militaria, criminele milieu etc.) contacten met anderen (Belgen).

Kortom soort zoekt soort en wanneer die de handen in elkaar slaan is een bende bloeddorstige overvallers (lees zotten) zo ontstaan.
Recent is die vriend van de Slimans nog actief geweest met "live"uitzendingen op facebook waarin hij lelijk tekeer gaat tegen de heer Adam.Hij lijkt mij getormenteerd en haatdragend en bijt zelfs met bedreigingen aan de heer Adam van zich af! Opmerkelijk toch?

Dit gezegd zijnde nog eventjes: Diegenen die amateurspecialist en mijzelf en anderen die niet meegaan in complottheorieën voor rotte vis uitschelden moeten eens in de spiegel kijken! In zowat al hun reacties aan ons laten zij zien wie zij werkelijk zijn. Het zegt zoveel meer over hen dan over ons! En neen, ik ken helemaal Amateurspecialist niet in het echt maar, wij zijn niet dezelfde personen en hebben alleen maar onze denkpistes gelijkaardig voor een groot deel.

Dus nogmaals: door hun reacties aan ons maken diegenen net/precies duidelijk wat wij wel eens aanhalen, nl. dat zij geen andere denkpistes dulden dan de hunne en wie anders denkt is dus maar een idioot, een valse sporenlegger, iemand die tegen werkt en jawel zelfs mogelijk betrokken op een of andere manier. Kan je nagaan hoe dit van de gekke is.

Laat dit nu eens duidelijk zijn aub! En jawel, de moderator weet dit ook wel hoor!

44

(784 replies, posted in 1982)

dit is geschreven door The End: 
het onderzoek waar ik naar verwijs en de persoon waarover het gaat die ook in docs van veiligheidsdiensten voorkomt dat is iemand die vertrouwd is met staatsgrepen. Een paar maand terug had ik een interessant informatie uitwisseling met personen die meer dan gemiddeld op de hoogte zijn van het dossier tegen hun heb ik concrete dingen gelost op voorhand zei ik hun wat ik weet is nogal wat anders dan de meeste mensen kunnen weten. En ik liet één naam vallen als accent die ik heel goed gekend heb, hun reactie was eerste ongeloof tot ik wat dieper in detail ga. Dat ik die details niet op het forum smijt sorry daarvoor maar achter mijn raadsel zit concrete info. daarom dat ik verplicht ben in raadsels te schrijven.

*******
en zoiets bedoel ik dus! Welke personen heb je dan gecontacteerd/ontmoet?
Wat gebeurt of gebeurde er achteraf mee met die info die jij hebt uitgewisseld met die personen?
Zijn deze personen betrokken bij het dossier en wat is hun functie dan?
Jij schrijft dat dit dus belangrijke info is en dat er wenkbrauwen gefronst werden maar, zijn dit personen die er verder mee aan de slag kunnen gaan of niet?

Dit zijn toch geheel terechte vragen mij dunkt?

45

(784 replies, posted in 1982)

the end wrote:

Moest het geen lopend onderzoek zijn zou ik niet zo cryptisch schrijven. Erbij het speelt zich af in een biotoop waar zo goed als niemand kennis van heeft. Verschillende namen uit het dossier zijn voor mij geen onbekenden. Dus het zijn niet alleen documenten maar ook de personen die erin voorkomen die ik ken. Plus over technieken waar ik soms naar verwijs daar ken ik wel iets van dit is een kleine wereld op een bepaald niveau.

On topic het onderzoek waar ik naar verwijs en de persoon waarover het gaat die ook in docs van veiligheidsdiensten voorkomt dat is iemand die vertrouwd is met staatsgrepen. Een paar maand terug had ik een interessant informatie uitwisseling met personen die meer dan gemiddeld op de hoogte zijn van het dossier tegen hun heb ik concrete dingen gelost op voorhand zei ik hun wat ik weet is nogal wat anders dan de meeste mensen kunnen weten. En ik liet één naam vallen als accent die ik heel goed gekend heb, hun reactie was eerste ongeloof tot ik wat dieper in detail ga. Dat ik die details niet op het forum smijt sorry daarvoor maar achter mijn raadsel zit concrete info. daarom dat ik verplicht ben in raadsels te schrijven.

Het is trouwens info dat je niet kan lezen in boeken of zo. Plus over mijn schrijven in dit dossier maakt dit niets uit, moest het wel uitmaken zouden jullie foutloze teksten te lezen krijgen. Het is immers zo dat ik nogal wat het schreven heb in tijdschriften in het verleden. Mensen die zich ergeren aanschrijffouten hebben een speciaal psychologisch profiel. Wat mij opvalt als ik personen ontmoet die met de bende bezig zijn is dat er doorgaans niet ordelijk gewerkt word.

Een voorbeeld 5 jaar geleden heb ik zelf een app gemaakt waar alle data en gegevens heel ordelijk in verwerkt worden, het is iets dat toen niet bestond en tot op heden heb ik nog niets gelijkaardigs tegengekomen. amper een paar mensen hebben het trouwens nog maar gezien. Erbij moeten jullie weten ik ben niet alleen voor sommigen die meelezen zijn het zeker geen raadsels, soms krijg ik een telefoon met de opmerking dat ik minder in mijn kaarten moet laten kijken.


.  .

Kijk ik speel helemaal niet op de persoon maar is het niet normaal dat wanneer iemand, en ik bedoel jawel The End, zovele dingen telkens zegt, namelijk dat hij over zovele info beschikt, zelfs top-secret info/documenten (of er alleszins inzage heeft/had of zelfs aan meegewerkt) maar dit nergens staaft of toont, er aan getwijfeld wordt? En  dit elke keer.
Zoals The End laat uitschijnen heeft hij alles goed op een rijtje (de info) om de bende aan het spreekwoordelijke kruis te nagelen!
Wat is er dan nog meer nodig dan met alle info naar het Gerecht te stappen en daar de bende op tafel te leggen (bij wijze van spreken)?
Stellen dat met die info niets wordt gedaan lijkt mij onzin. Ik denk dat heelwat speurders en mensen vh Gerecht en ook politici en vooral de nabestaanden van de slachtoffers daar heel blij om zouden zijn.
Want helaas tot nu toe is er dus niets bewezen!
The End geeft ons de indruk dat dit dus wel kan en dat hij daarvoor alle info concreet heeft.
Waarop wachten dus?
Dat er nog steeds obstructie zou zijn? Dit stellen is een kaakslag aan de speurders die momenteel nog volop bezig zijn met dit dossier en echt wel hopen op een doorbraak toch?
Dus als The End over info beschikt die een doorbraak kan forceren dan is het toch de hoogste tijd hier werk van te maken!
De top-secret documenten zullen zeker met de grootste aandacht behandeld worden.
Dat wil ik zeggen en neen dat is geen aanval op de persoon maar eerder een aanmoediging om de stap te zetten.
Het wachten heeft toch al lang genoeg, al veel te lang eigenlijk, geduurd?

46

(784 replies, posted in 1982)

Tru Dat wrote:

the end heeft al veel tips gegeven , of ze juist zijn laat ik in het midden .
ik weet dat hij veel info heeft maar niet iedereen doet de moeite om er verder over na te denken en meer info te verkrijgen.
ik apprecieer de comments van the end alvast en zoek erop verder.

Ja maar The End heeft blijkbaar heel "bijzondere" info!! Zo bijzonder zelfs dat de bende voor The End geen geheimen meer heeft en dus met andere woorden eigenlijk voor hem op de tafel ligt.
Opgelost dus!
Op wat dan wachten om de goede stappen te zetten en eindelijk na al die te lange tijd de bende op te rollen (je snapt wel hoe ik bedoel). Immers met die info en documenten die The End heeft, heeft hij de sleutel tot zowat alles! Zelfs het laten daveren van Belgiê op de grondvesten!
Niet getalmd dus! De familieleden van slachtoffers en de overlevenden zelf ook snakken geheel terecht hier al die tijd al naar.

47

(784 replies, posted in 1982)

the end wrote:
luk paard wrote:

Dus jij hebt inzage in of hebt in het bezit " top secret documenten" ?

Ja.

Licht jij aub nog wat meer tipjes van deze sluier??

48

(192 replies, posted in Andere Personen)

Zie ik het verkeerd? De soldaat op de foto heeft 1 ster? Dus onderluitenant?

49

(784 replies, posted in 1982)

the end wrote:
coconut wrote:

Mendez kende de daders of Mendez kende de opdrachtgevers ?

Mendez kende daders. over eventuele opdrachtgevers wat Finne in 80 verklaart aan Vernaillen staat in directe lijn met het lopende onderzoek waar ik het over heb en top secret documenten. Plus het is ook de redenen dat R Gray in Waver terecht is gekomen.

Dus jij hebt inzage in of hebt in het bezit " top secret documenten" ?
Of heb jij die zelf opgesteld of eraan meegewerkt?
Kortom: dit alles zou zomaar kunnen toch want blijkbaar ben jij te hier de enige die "zoveel" concreets weet en dit kan staven aan de hand van geheime en zorgvuldig bewaarde documenten die tot de oplossing van dit dossier leiden?
Alleen is dit alles voor ons koffiedik kijken en schieten wij er niks mee op want jij zwijgt als vermoord (vergeef mij de uitdrukking)!

50

(65 replies, posted in Organisaties)

Het is zo: de dolk is het teken van de opleiding tot commando en dan heb je nog de parachute/vleugels die het teken zijn van de parachutist. De combinatie van beiden zijn de kentekens van de paracomandos! Hoe de VMO dit teken zag weet ik niet!