1,401

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Bedankt Bossi, ik heb in de korte tijd dat ik hier op dit forum zit zoveel gelezen dat ik mij nu alleen nog de grove verhaallijnen herinner en af en toe een detail als ik het pikant of belachelijk genoeg vond. Ik ben al de anciens hier echt dankbaar dat ze dan het geduld opbrengen, te corrigeren of aan te vullen. Ik ben overtuigd dat als iedereen samenwerkt er resultaten moeten komen. In deze rivier van tranen met het allerkleinste steentje van sommigen en kiezels en rotsblokken van anderen een dam opwerpen waardoor je de rivier verplicht een andere richting op te gaan dat is het uiteindelijke doel van iedereen hier denk ik.

Dit topic gaat uiteindelijk over Vermassen en of je nu pro of contra bent, hij heeft de zaak doen bewegen. Zelfs met niets te doen daar waar wij dachten dat hij had moeten handelen en zelfs met zijn vroegere cliënten voor lafaards uit te maken, is de zaak vooruit gegaan. Je kan een voetbalmatch winnen met fraai en technisch perfect voetbal maar je kan ze ook al stuntelend winnen met een aantal gele kaarten of zelfs een rode.

1,402

(540 replies, posted in Hypotheses)

Eric Lammers, ooit tot levenslang veroordeeld, weet niet of hij er ooit voor veroordeeld is maar ook aanranding van een minderjarige en verspreiding van kinderporno. Het  beest werd hij genoemd maar dat is echt een beest. Ze kunnen hem nog eens tot levenslang veroordelen hé.

1,403

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Merovinger, ik heb gewoon willen zeggen dat Vermassen in een val getrapt is waar hij niet had mogen in trappen. Hij heeft zich inderdaad langs zijn slechtste kant laten zien. Hij heeft op geen enkel moment juist gereageerd volgens mij.

Ik heb ondertussen begrepen welke brief dat zal geweest zijn. Ik heb A aan B gekoppeld. Bedankt dat je mij zegt dat ik moet leren begrijpend lezen, maar ik kan wel tegen een stootje. Zeggen dat Kenza en Zeno en ikzelf moeten leren begrijpend lezen is niet bepaald respectvol he. Indien we inderdaad minder begaafd zouden zijn dan jij dan hebben we daar al zeker zelf niet voor gekozen. En dat ik dom ben bewijs ik door in te gaan op je commentaar, negeren was een betere en slimmere keuze geweest.

Toch bedankt voor bovenstaande uitleg. Ik begrijp hieruit dat jij precies wist wat de inhoud van de anonieme brief was die Vermassen gekregen had en die niet mocht doorgegeven worden? Het is inderdaad allemaal heel triest.

Ik heb nog 1 vraag voor jou. Wie zegt dat er totaal geen link kan zijn tussen Bonkoffsky en de piste die in de anonieme brief aangegeven wordt?

1,404

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ben ook verder gaan lezen en dit is echt het meest plausibele spoor dat ik al tegengekomen ben. In ieder geval zitten er heel wat puzzelstukjes juist. Het verhaal van Maud Sarr en het verhaal van die buiten gesmeten vrouw was mij bekend. Zouden we nu radiostilte moeten begrijpen als uit noodzaak ondergedoken zitten?

Als ik het goed voor heb zou 1 van de door Cobra genoemde verdachten ooit portier geweest zijn van een soort bordeel of nachtclub waar ooit een legergeneraal samen met een prostitué door het plafond naar beneden gevallen is. Enfin, ik kende dus de zijverhalen.

Ik meen mij zelfs bekentenissen van sommigen te herinneren of iets in de zin van, ik moet de Bende van Nijvel gekend hebben en ik heb ooit de opdracht gekregen warenhuizen te gaan verkennen.

Ik heb enige hoop.

1,405

(540 replies, posted in Hypotheses)

Scaramouche, heel erg bedankt. Complete radiostilte dus. club_le-happy-few vraagt zich af of Cobra Vermassen zou kunnen zijn, zo gek nog niet maar ik denk niet dat Vermassen daar tijd voor heeft. Heb gevonden dat hij nog maar een maand lid is.

1,406

(540 replies, posted in Hypotheses)

Scaramouche, kan je hem dan niet eens de vraag stellen wat er achter dit bericht zit? Ben jij gaan kijken naar het oorspronkelijke bericht en eventueel de commentaar? Ik kan het niet vinden, het is trouwens P-51 die het gevonden heeft.

1,407

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ik kan het eigenlijk niet geloven. Maar aan de andere kant, zouden er nu echt gekken zijn die zoiets op het forum plaatsen? Ik kan het bericht niet terugvinden maar ik neem aan dat P-51 niet te veel paddestoelen gegeten heeft zoals sommigen hier zich graag uitdrukken.

Als en indien iemand hier iets van wist dan neem ik aan dat dit forum zou ontploft zijn? Het blijft hier zo stil. Hallo, kent iemand een zekere Cobra van het Franstalige forum?

1,408

(540 replies, posted in Hypotheses)

Is dit nu groot nieuws of nepnieuws. Weet hier iemand iets van?

1,409

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Ik heb al heel veel gelezen maar natuurlijk nog veel te lezen. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat er een spoor naar de rijkswacht was dat meteen gevolgd werd door een intern onderzoek en dat 24 uur later dat onderzoek uitwees dat er totaal geen betrokkenheid was. Kan dit kloppen wat ik hierboven zeg. Ook o.a. Bonkoffsky zat in het dossier, ook die piste haalde niets uit, dus ook niet betrokken en zo kan ik nog een tijdje doorgaan denk ik.

Maar wat bedoelde je precies met "Ze zullen er geen tijd meer voor hebben nu Vermassen en de publieke opinie de speurders dwingen om op spoken in rijkswachtuniform te jagen."

1,410

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ho, en is dat iemand die al lang lid is? Kan je aub de link geven?