1,421

(32 replies, posted in Documentatie)

Kan het juiste topic niet meer vinden maar ergens waren ze op zoek naar een zekere Bosmans Daniel. Ik heb er een gevonden. Zal deze waarschijnlijk niet zijn zeker:

De Luchtvaartpolitie (LPA) is werkzaam in de Schengen luchthavens in België. LPA staat in voor de grenscontrole (eerste en tweedelijnscontrole), de basispolitiezorg in de luchthavens en de gespecialiseerde politiezorg, zoals bijvoorbeeld de analyse van de valse en vervalste identiteitsdocumenten. Binnen LPA Deurne bestaat tevens de mogelijkheid om als gespecialiseerde steun deel te nemen aan FIPA (Full Integrated Police Action) acties georganiseerd op het grondgebied van de provincie Antwerpen. Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met sectiechef LPA Deurne, CP Bosmans Daniël op 03/ [nummer gewist]

1,422

(115 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Jef Vermassen: 'De sneeuw smelt, onze hoop ook'

1,423

(115 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Als de vos de passie preekt, boer pas op je ganzen.

Toen David Van De Steen in februari de tip over Bonkoffsky kreeg werd deze doorgestuurd naar het gerecht. Toen hij 2 maanden later belde om info hierover kreeg hij van een speurder te horen dat het hele spoor de vuilbak inging.

Op 20 april kreeg David Van De Steen hartkloppingen en zuurstoftekort, hij had net vanuit Charleroi te horen gekregen dat hij flauwekul verkocht over Bonkoffsky. Een andere speurder had hem eerder al verteld dat de speurders al jaren worden gemanipuleerd en een bepaalde richting worden uitgeduwd. "Ik stop met alles dacht ik toen", zei David. (Bron: Humo | nr. 4031)

Nu begrijp ik ook echt waarom Vermassen tussenkwam. Mijn mening, het is misschien beter met heel dit onderzoek te stoppen voor het gerecht nog doden op zijn geweten heeft. Misschien is het beter het gerecht voor de rechtbank te brengen wegens schuldig verzuim, manipulatie en( on )vrijwillige doodslag. Opgeven betekent niet altijd dat je zwak bent, soms betekent het dat je sterk en slim genoeg bent om iets los te laten en verder te gaan.

1,424

(389 replies, posted in Mededelingen)

Vandaag onder de rubriek Hypothese de zoveelste woordenwisseling tussen forumleden waarvan de laatste zin die ik las was "ga janken in de feedback". Eigenlijk moet ik Zeno gelijk geven. Ik ben de forumregels nog eens gaan herlezen en begrijp dat dit forum een dubbel doel heeft; ten eerste een discussieplatform zijn en ten tweede encylopedische kennis vergaren over de bende of de feiten. Misschien kan de structuur van het forum zodanig gewijzigd worden dat eenieder aan zijn trekken kan komen en dat deze discussie's kunnen vermeden worden.

Persoonlijk zou ik de bestaande structuur behouden wat betreft facts. Is het dan niet mogelijk een nieuwe rubriek toe te voegen waar je echt met elkaar in discussie gaat over een bepaald onderwerp. Voorbeeld onder de naam discussieplatform. Zo kan iedereen die encyclopedische kennis verzamelen en raaadplegen zonder "ruis". Ik ben hier nog maar pas en heb absoluut niet de bedoeling kritiek te geven, ik probeer mee te denken en oplossingen te zoeken.

1,425

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Heeft Vermassen dan ook niet gezegd "Herlees het dossier. De antwoorden staan erin”? Ik vermoed dat achter alles wat hij doet en zegt een strategie zit. Neen, ik ben er zelfs zeker van. Zo zou het bijvoorbeeld kunnen dat hij momenteel bewijzen aan het verzamelen is om het dossier terug naar Vlaanderen te krijgen. "Als blijkt dat er de komende dagen niets gebeurt met de recente onthullingen in het dossier van de Bende van Nijvel, moet het dossier terug naar Vlaanderen komen" is namelijk ook een uitspraak van hem.

Misschien wil hij dus gewoon aantonen dat de verhuis van het dossier een opzettelijke manipulatie was om het in de doofpot te stoppen? Who knows. Zijt maar zeker dat hij nog troefkaarten in handen heeft.

1,426

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Waarom wachten die rijkswachters hier meer dan 30 jaar mee? Persoonlijk noem ik dit schuldig verzuim. Wetens en willens informatie achterhouden die mogelijk naar verdere juiste sporen kan leiden...

1,427

(389 replies, posted in Mededelingen)

Een zeer concrete vraag en mss staat ze niet eens op de juiste plaats. Wie voelt er zich geroepen of heeft tijd om mij uit te leggen wat eigenlijk het doel van dit forum is.

1,428

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Oei Ben, wat is de definitie van extreem rechts volgens jou dan? Waar op dit forum zijn er elementen te vinden om jouw uitspraak over Bonkoffsky te staven. Om te weten of de mening van de ex echt tegenstijdig is met de mening van de familie zou je natuurlijk moeten weten wat voor hun extreem-rechts is. Indien ik bijvoorbeeld anti-islam en tegen het homohuwelijk zou zijn en bovendien zou verbieden dat mijn personeel een hoofddoek draagt ben ik dan extreem-rechts? Of moet je om extreem-rechts genoemd te worden lid zijn van een extreem-rechtse beweging?

1,429

(104 replies, posted in Magistraten)

Wie is "ze" Tru Dat?

Ik begin echt te denken aan een cordon sanitaire ivm de Bende. Een cordon sanitaire is een techniek waarbij men een ongewenste of gevaarlijke situatie probeert te isoleren door er een beschermende kring rond te leggen. Men gebruikt daarom ook het woord 'schutkring'. Met ze bedoel ik dan de hoogste politieke kringen in samenwerking met de hoogste rechterlijke macht.

1,430

(1,141 replies, posted in 1985)

Klopt. Als ik in een zoekrobot van de bank op zoek ga naar gegevens waarvan ik met zekerheid weet dat ze er in staan krijg ik soms als antwoord geen gegevens gevonden. Hoe durft die man nu zo n domme dingen zeggen, neen, niet zeggen maar doen.

I.v.m. een zeer belangrijke getuigenis antwoordt diezelfde procureur "natuurlijk was die getuigenis zeer geloofwaardig, ik was zelf bij de ondervraging." Dus als ik morgen in zijn nabijheid zeg dat ik een moord gepleegd heb dan ben ik geloofwaardig?

Een beetje verder zegt hij dat diezelfde getuige zegt dat indien zijn naam ooit openbaar wordt hij zelfmoord pleegt, welnu zijn naam is ondertussen door iedereen gekend en de man leeft bij mijn weten nog. Er is dus ten minste sprake van een onzekerheidsmarge.