31

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Bossi wrote:

Daar geloof ik niet in. We spreken nog altijd over een gerechtelijk onderzoek. Wie magistraat Capelle kent weet dat zij dit onder geen enkele beding zou toelaten. Het onrechtmatig verkregen bewijs komt dan ter sprake.

Bossi, het gaat niet altijd om onrechtmatig bewijs te verkrijgen. Bij de moord op Julie Van Espen bv., werd op een foto van de, op dat moment vermoedelijke dader: Steve Baekelmans, het fietsmandje van Julie Van Espen, (dat hij met zich meedroeg), weg gephotoshopt, en zo in de pers gegooid, teneinde de dader niet te verontrusten.

32

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

En wat als de speurders de foto enigszins bewust gemanipuleerd (photoshop) hebben om iets te weten te komen?

33

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

En wat als de vondst te Ronquières nu eens niets met manipulatie te maken heeft? Zou het niet mogelijk zijn dat de daders de verschillende voorwerpen in het kanaal gooiden om te laten weten dat de bende er mee op hield te bestaan? Misschien omdat ze gekregen hadden wat ze wilden?

34

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

LEO wrote:

Maar wat ik het belangrijkste vind ... Wie waren de drie personen met de Renault 4? Twee Franstaligen en één Nederlands sprekende persoon. Dit althans volgens de duiker. Is hier al uitsluitsel over? Tenslotte zijn deze drie personen ribbedebie met een zak vol bewijsmateriaal en vermoedelijk in een nep BOB wagentje!

En waarom waren ze met 3 vraag ik vraag ik mij af.

35

(782 replies, posted in Westland New Post)

Libert, de mythomaan?

36

(192 replies, posted in Andere Personen)

2 pagina's over Roger Beuckels in de 13 jaar dat het bende-forum bestaat, (en de eerste post dan nog maar enkele maanden geleden), mag ik dit uiterst vreemd vinden? (En het forum toch een beetje in vraag stellen?)

37

(576 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Bloed op kogelvrije vest van een slachtoffer Sherlock? Wat bedoel je daar mee? Kan je dat eens uitleggen?

38

(137 replies, posted in Prullenbak)

Coconut, ik weet niet of je het volledige filmpje van 17 minuten op de site van Het Nieuwsblad gezien hebt? Met mijn post wou ik ook nog melden dat het huis en kelder nog slordig/vol ligt met bewijsmateriaal (op een hoop gesmeten, sommige dozen nog afgeplakt met politielinten), die berg/wandelschoen met diepe groeven bv., dat ligt daar gewoon allemaal op een hoop gesmeten, zeg mij niet dat dat de normale gang van zaken is tijdens een onderzoek. Waarom is het huis niet volledig leeggemaakt en zijn de voorwerpen niet opgeslagen in één of ander magazijn van justitie/politie? Graag uw mening daarover. Dus ja, geen respect vanuit justitie met de slachtoffers: de ouders leven nu al meer dan 20 jaar met de gedachte dat het Dutroux-huis nog vol ligt met voorwerpen van die verschrikkelijke misdaden... Of het feit dat het huis na meer dan 20 jaar nog niet dichtgemetseld/afgebroken werd kan je eventueel op de gemeente steken ipv op justitie, het resultaat blijft hetzelfde.

39

(137 replies, posted in Prullenbak)

Ongelofelijk dat dit pand niet dichtgemetseld werd (na al die jaren), en pas binnenkort met de grond gelijk gemaakt wordt, dit zegt toch ook veel over hoe justitie omgaat met slachtoffers en nabestaanden, om kwaad van te worden!

40

(13 replies, posted in Algemeen)

Er is zo een grote concurrentie onder de "stand-up's" om de media (en de daartoe bijhorende bekendheid) te halen, dat ze in de eerste plaats aan hun carrière en portefeuille denken. En dat met een opbod van kwetsende uitspraken. En ze zijn nog te laf zijn om dat toe te geven ook.