61

(158 replies, posted in 1983)

Vreemd dat ze de gijzelnemer, die toch alles gezien heeft, hier niet doden (gelukkig maar natuurlijk!). Misschien wel een bewijs dat er verschillende daders waren met verschillende karakters?

62

(154 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Vreemd hoor: 'manipulatie van het onderzoek', terwijl daar rechtstreeks aan de bende toe te schrijven wapens gevonden werden. Stel je voor moest die dumping niet plaats gevonden hebben, dan was je toch veel verder van huis? Hetzelfde met de Samsonite-koffer van De Staerke met roetsporen van bendewapens, vrij want gebrek aan bewijs! Libert die verkenningen in warenhuizen uitvoert, vrijgelaten, terwijl die op zijn minst als medeplichtig beschouwt kan worden en dat zelfs voor een rechtbank.

63

(158 replies, posted in 1983)

Amai, Farouk gezien, de speurders staan dus nog werkelijk nergens! Een zeer goed zichtbare wijnvlek van 5 op 3 cm, was Bouhouche niet bekend om zijn slimme vermommingen? (Lees: we kleven wel een valse wijnvlek in uw nek.)

64

(4 replies, posted in Speurders)

Bepaalde personen en pagina's blijven op deze site toch wel enorm onderbelicht!

65

(81 replies, posted in Algemeen)

Zou er niet ergens een soort logica kunnen zijn: er zijn veel potentieel betrokkenen in verdachte omstandigheden gestorven, dus waarom zijn bepaalde verdachten nog in leven: de top van de piramide? Of gewoon geluk gehad, of tijdig 'gevlucht' naar het buitenland?

66

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Merovinger wrote:

En hoe ver staat men met het nazicht van de diensturen van Christiaan Bonkoffsky in het algemeen? Is er bijvoorbeeld kunnen achterhaald worden of Bonkoffsky de avond van de overval van de Delhaize in Beersel op 7 oktober 1983 aan het werk was of niet? Bij deze feiten werden immers twee zeer grote daders opgemerkt. Michel Libert kan daar al zeker niet bijgeweest zijn vermits Libert op dat ogenblik in de cel zat.

Was er ooit niet ergens, in één of ander boek of forum over de bende, de mededeling dat bepaalde daders uit hun cel gehaald werden om de aanslagen te plegen? Mocht dat waar zijn, dan kan men geen beter alibi hebben, mijn excuses mocht ik het te ver zoeken of teveel fantasie hebben.

67

(63 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Wie bedoelt u met Adams?

68

(63 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De combinatie van het feit dat Chris Bonkoffsky de reus niet is en tegelijkertijd minister Geens aankondigt dat er een proces komt, doet misschien vermoeden dat er misschien wel grote vorderingen gemaakt zijn door de onderzoekers. Laat ons hopen.

69

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Wanneer gaan we eens stoppen met alles wat in de pers verschijnt te geloven, zelfs een eenvoudig verkeersongeval krijgen ze niet correct bericht!

70

(717 replies, posted in 1982)

luk paard wrote:

Mogelijk! En dat doet niets af aan de bescherming-doofpot-manipulatie want mogelijk zijn er "notabelen (om hen ruim te duiden)" gezien/in contact geweest met een aantal "criminelen" (ik las over sexclubs/Dutroux etc) en dus ... alle hens aan dek om dat/diegene buiten schot te houden! Dat is echter anders dan "het grote complot" (van hier tot Afrika en met CIA etc)!

Toch stel ik mij de vraag hoe hoge pieten (waarvan men toch enige intelligentie mag verwachten), zomaar deelnamen aan sexfuiven (met minderjarigen) zonder voorzichtig te zijn, en op te letten voor eventuele chantages, daar kan ik echt niet bij. Vandaar de vraag: in hoeverre waren verborgen camera's gangbaar eind de jaren '70, begin '80, wat waren toen de technische mogelijkheden?