41

(945 replies, posted in Bende De Staerke)

Hoe dikwijls heeft de ene Papadopoulos zich uitgegeven voor de andere? Of feiten bekend voor de andere? Hoe goed leken ze op mekaar en hoe goed konden ze het vinden met mekaar?

42

(945 replies, posted in Bende De Staerke)

Zou het mogelijk zijn om ook de voornaam te vermelden indien het gaat over Papadopoulos. Er is namelijk een 'Apostolos' en een 'Sotirios'. Beiden blijkbaar gelinkt aan diverse feiten  in de rand van of direct verbonden met de bende. Ik neem aan dat het broers zijn en ze dus op mekaar lijken. Misschien maken ze daar gebruik van om aan een alibi te geraken.

De Staerke zou beiden goed kennen.

43

(1,141 replies, posted in 1985)

Is dit een citaat uit het PV?

44

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Ha ja natuurlijk, nu weten we alles, het is opgelost.

45

(753 replies, posted in 1985)

Welgemeende sorry, klopt. Ik moet duidelijk ook mijn hoofd er een beetje beter bij houden. Dus met andere woorden "Zeno": een Fransman met een Brussels accent?

46

(753 replies, posted in 1985)

the end wrote:

Die linkshandige dader waarover het gaat in het filmpje is belangrijk. In Overijse is het de grote dader die Finné vermoord. In Aalst is er de G15 (linkshandige dader) die samen met de killer verschillende moorden in Aalst pleegt. Beide de daders hebben een motief om die moorden te doen of op die plaatsen hun acties uit te voeren.

the end, hier weer eens begin je over compleet iets anders als één van je theorieën in vraag gesteld wordt. Wat met mijn vorige post (Fransman met Brussels accent) in reactie op jouw post dat het Fransen zijn en dat je dat gaat (?) bewijzen? Plots schakel je over op een linkshandige en verlaat je de piste van Fransen. Dit is typisch gedrag van een ... en hier ga ik antwoorden in jouw termen: zoek het eens op.

47

(753 replies, posted in 1985)

zeno wrote:

Wie de feiten gevolgd heeft weet dat het om dezelfde 3 daders ging. 3 dolgedraaide moordenaars. Wellicht (kan ik nog niet bewijzen) uit Frankrijk.

Een Fransman die Frans spreekt met een Brussels accent? Zie Youtube filmpje gepost in post 103 van dit item.

48

(99 replies, posted in Speurders)

the end, zou je aub eens correct Nederlands willen (proberen) gebruiken? Ik weet niet of het aan je spellingcorrector ligt of aan het feit dat je zelf niet van origine Nederlandstalig bent of omdat je heel snel wilt reageren of aan iets anders, maar je bent voor mij dikwijls zeer onduidelijk en soms bijna onverstaanbaar. Gelieve dit niet als een aanval te bekijken maar gewoon als een vraag.

En met een geweldig handige index van namen achteraan. wink

50

(643 replies, posted in 1983)

Een detail in deze diefstal/overval doet mij nadenken: De banden van de wagens buiten waren kapotgesneden, dit doe je niet zomaar. Dit doe je enkel als je vreest dat deze wagens nog in je nadeel kunnen spelen of als dit een gewoonte is. Het zou zelfs geweldig dom zijn om dit te doen als je de wagens nog kan gebruiken tijdens je vlucht. Misschien hadden ze meer mensen binnen verwacht? Was de info van de opdrachtgevers naar de uitvoerders hier niet compleet?