851

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Beter niet lezen als je nog enige hoop koestert dat dit ooit opgelost geraakt.

852

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Sorry, maar dit is pure advocatenpraat. Hoe kun je zo'n gevoelige info open en bloot op jouw bureau laten liggen en nadien zeggen dat het fotograferen achter jouw rug gebeurd is, wetende dat de stafhouder gemeld had dat je die info niet kon vrijgeven. Da's te ridicuul voor woorden en allesbehalve een toonbeeld van professionalisme.

853

(134 replies, posted in Andere Personen)

De be-/omschrijving beantwoordt wel aan het profiel van Thierry Sliman ...

854

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Dat zijn ze dus niet geweest, hé ... doodzonde dat zo'n info via de media verspreid wordt. Maar goed, als je het positief wil bekijken: er beweegt wat al lijkt het eerder op paling in het snot.

855

(308 replies, posted in Politiek & Business)

Van dergelijk nieuws kan een mens toch niet vrolijk worden, niet? Gaat men hier nu ook al een taalkwestie van maken of wat ... of is dit gewoon een politieke kwestie; ik wil het eigenlijk niet (meer) weten. Er van uitgaande dat deze informatie als waarheidsgetrouw moet beschouwd moet worden, kan ik enkel maar tot volgende vaststellingen komen:

  • Vermassen heeft onnodig lang gewacht om gevoelige info over te maken aan het gerechtelijk apparaat: waarom toch en heeft hij niet eerder al verklaard dat hij dit quasi onmiddellijk gemeld had? Of houdt hij - om welke reden dan ook - bepaalde info achter?De cel Charleroi zou al lange tijd weten om wie het gaat ... dit hou je toch niet voor mogelijk!

  • Freddy Troch zou erg boos geworden zijn ... omdat de bevindingen van zijn team te dicht bij de waarheid aanleunden of omdat zijn team (de eersten die toch resultaat geboekt hadden) niet met die eer mochten gaan lopen?

Jammer dat we dit via de media moeten vernemen ... de journalist die dit naar buiten gebracht heeft, mag zich wat mij betreft toch ook enige vragen stellen. Daar help je het onderzoek nl. geen stap mee verder.

856

(104 replies, posted in Magistraten)

We zijn een bevolking dat weerloos en oogluikend toeziet. Ik kan me absoluut niet van de indruk ontdoen dat ook de bendecommissies een beschermende taak vervullen.

Dat heet dan politiek ... staat even ver van de modale burger dan de Bende van Nijvel van de opdrachtgevers.

857

(108 replies, posted in Andere Personen)

Tja, misschien wel ... op de Franstalige tegenhanger van deze site heerst ook enige scepsis (en waarom ook niet), maar dit gaat wel over uitspraken van een hardwerkende veldwerker - om het oneerbiedig uit te drukken - en waarom zou deze instantie niet meer reden tot spreken hebben dan de gemiddelde participant op dit forum? Na honderden theorieën kan deze er nog wel bij ... en persoonlijk geloof ik dat de uitvoerders mijlenver stonden van de daadwerkelijke intenties van de opdrachtgevers.

858

(108 replies, posted in Andere Personen)

Xavier blijkbaar ook, zo lees ik net. Hoofdverdachte zou wel Pierre M. zijn, de robotfoto nummer 4 dus. Moord op Michel Piro vond plaats in 1996. Xavier was toen 26 en kan dus geenszins in aanmerking komen voor deelname aan de Bende van Nijvel.

859

(108 replies, posted in Andere Personen)

De andere naam die Jean-Pierre Adam naar voren schuift, is die van Pierre M., kompaan van twee Franse gangsters die verdacht werden van de moord op Michel Piro. Meer info op de site van Les Tuéries. De twee gangsters: Thierry en Xavier Sliman.

860

(108 replies, posted in Andere Personen)

Michel Piro, lees ik op de site van Het Belang Van Limburg, interview met ex-BOB'er Jean-Pierre Adam. Hij beweert dat Piro robotfoto 18 geweest zou zijn.