1

(35 replies, posted in Hypotheses)

Als je tussen de lijnen leest ZOU de persoon welke het verhaal geschreven heeft een collega zijn onderzoeksrechter Marianne Capelle.

2

(35 replies, posted in Hypotheses)

Zou zijn verdwijning uit Australië te verklaren zijn: op weg naar België om later deel uit te maken van de Bende van Nijvel, (een van de uitvoerders in Aalst, waar ook Haemers (ter vervanging van Bonkoffsky) zou deel van hebben uitgemaakt. (en welke duidelijk herkend werd door David).  Ook de Golf GTI met sticker I love Australia ... zou dit toeval zijn?

3

(57 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Als men nog een kans wil maken op iemand die wil praten, zal volledige amnestie voor de spijtoptant de enige optie zijn vrees ik. 
Voor een beetje strafvermindering zal men niet praten denk ik ... daarvoor zijn de feiten te zwaar.

4

(213 replies, posted in Foto's)

Kenza, heb ik mij ook al dikwijls afgevraagd? Waarschijnlijk was het bloedbad dan nog veel erger geweest. Of ze waren dan langs het weggetje Osbroek gevlucht, om zo via een andere vluchtwagen te ontsnappen, want die vluchtroute zal zeker bekend en verkend geweest zijn.

5

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Denk ook eerder in de richting van Kenza, na Aalst waar "mogelijk" een bendelid geraakt was door politiekogel(s) en al dan niet dood was, moet er enige paniek zijn ontstaan bij de bendeleden en misschien wel op hoger niveau, waardoor de opdracht gestopt is. Mijn bescheiden mening uiteraard.

6

(540 replies, posted in Hypotheses)

Bossi wrote:

Zoeken momenteel de afkorting "VK" binnen de context Rijkswacht.

VK : Voorkeurskanaal. Word gevolgd door een nummer en dat is het kanaal waar de bevelvoerder met de AC kan praten

Zou het kanaal zijn waarop de hulpdiensten afspreken  om te communiceren. Is wat ik gevonden had op het net, alleen maar een mogelijkheid dus waar VK zou voor kunnen staan.

7

(540 replies, posted in Hypotheses)

Dat Aalst enkel was om Palstermans uit te schakelen kan ik moeilijk geloven - dit kon dan toch op een veel eenvoudigere manier.
Zoveel risico lopen om één persoon uit te schakelen? Alles kan uiteraard maar ik betwijfel dit toch sterk.

8

(26 replies, posted in Vragen)

Hallo, heeft er iemand het boek De Bende van Nijvel van Guy Bouten toevallig te koop? Dank u.