171

(179 replies, posted in Robotfoto's)

the end, elders op het forum heb ik je posts gelezen over hoe de killer te werk gaat. Werkelijk afschuwelijk, zoals je zei. Maar ik heb daar één bedenking bij. In de jaren 80 was er geen internet, maar het moet weinig moeite gekost hebben om via een ander kanaal te weten te komen waar de halsslagader ligt, en via welke plek op het lichaam je die aan flarden kan schieten (vergeef mij mijn grof taalgebruik). Met als gruwelijk gevolg dat het slachtoffer niet onmiddellijk overlijdt, maar als het ware langzaam dood bloedt.

Dan stel ik me de vraag of dergelijk monster daarvoor per sé een speciale opleiding moet gekregen hebben. Ik betwijfel geenszins dat dat soort 'opleidingen' wel zal bestaan hebben, maar iemand met een beetje horrorgehalte kan dat ook uit eigen beweging. Wat ik vragen wil is dit: moet die killer absoluut gezocht worden tussen de monsters die zo 'opgeleid' zijn? Wat is jouw mening daarover?

172

(11 replies, posted in Robotfoto's)

Fre, je begrijpt me verkeerd. Ben is hier een topic gestart over de G11, en hij plaatst meteen een robotfoto van de G10.........Fout dus.

173

(11 replies, posted in Robotfoto's)

http://users.telenet.be/renevlayen/Boemerang.jpg

Uittreksel uit het totaaloverzicht van Boemerang.

174

(11 replies, posted in Robotfoto's)

Ik denk dat de robotfoto hierboven de G10 is op het totaaloverzicht van Boemerang.

175

(298 replies, posted in Andere Personen)

Is dit spoor ooit al onderzocht? Liet Bultot de moordenaars niet los op de bewuste avonden? Hij was het die schijnovervallen wou organiseren. De moordenaars hadden op die manier een perfect alibi: ze zaten in de cel!

176

(91 replies, posted in Robotfoto's)

Wat als Bultot Bruno Vandeuren voor de avond in Aalst had losgelaten? Vandeuren heeft een bleke gelaatskleur èn een beige pull met rolkraag! Bultot was overigens nog op zoek naar een wapen. Voor Vandeuren?

177

(81 replies, posted in Robotfoto's)

De G15 die jij in gedachten hebt, is geen Belg en geen WNPer, maar wel uit de omgeving van Elnikoff. Rara.

178

(81 replies, posted in Robotfoto's)

Nog maar eens de vraag ontweken.

179

(81 replies, posted in Robotfoto's)

Ja the end, vertel ons jouw verhaal over de Faul, en over G15 en zijn mysterieuze gedragingen, maar dan klaar en duidelijk. Tip: lees je tekst nog eens na voor je submit.

180

(717 replies, posted in 1982)

Wat is er dan zo boeiend aan die Faul?