211

(178 replies, posted in Westland New Post)

Charly wrote:

Van de website: Telefoondraden worden met bijlslagen doorgehakt.

Ja akkoord, maar dan gebruik je toch gewoon een kniptang? Heb je nu ooit al een elektricien telefoondraden weten afknippen met een vikingbijl? Het gebruik van een vikingbijl moet toch symbolisch bedoeld geweest zijn? Als moslimextremisten terreur plegen laten ze toch ook signalen achter, vlaggen, ze roepen allahu akbar (of zoiets), ... Bij eender welk terreur laten plegers op één of andere manier hun handtekening/identiteit achter. Waarom zou dat bij extreemrechts terreur anders zijn?

LEO wrote:

Je moet eens een optocht van het Vreemdelingenlegioen op 14 Juli bekijken. En goed bij de ceremonieel geklede legionairs kijken wat ze op hun schouder dragen. 14 Juli is de Franse Nationale Feestdag!

Dank u wel LEO! Precies! Dat heeft ook symbolische betekenis. En weet je wat nog meer treft: Elnikoff heeft gediend in de Algerijnse oorlog, hij leidde er een doodseskader.

212

(178 replies, posted in Westland New Post)

Grappig FreCR!

Trappisten WestLAND ipv WestMALLE lijkt me dan nog iets meer voor de hand te liggen. Niet? tongue

Maar waarom was er in Beersel dan een bendelid dat een vikingbijl bij zich had? Dat kan toch enkel maar symbolisch bedoeld zijn? Dat is toch helemaal niet functioneel?

213

(178 replies, posted in Westland New Post)

Neonazi's zijn inderdaad een schoolvoorbeeld van mensen met een tunnelvisie. Vergeet niet dat Michel Libert tijdens opleidingen zijn strijders 'beloonde' met speldjes met adelaar en hakenkruis, zoals advocaat Kristiaan Vandenbussche vertelde in diverse journaals een paar weken geleden.

Bakerstreet 221B wrote:

https://dasversteckspiel.de/mediapool/resize/400w__identitaetslinie_donnerschlag_be_eingang.jpg

Donnerschlag # 8 -> doet denken aan de 8e kogel, DVD 1:10:50? Of zoek ik het te ver?

214

(178 replies, posted in Westland New Post)

louisfrancois wrote:

Argumenten voor WNP spoor » YouTube

Miljaar zeg, dit zou er wel eens 'boenk' op kunnen zijn! Men moet eens gaan kijken op deze site » dasversteckspiel.de

Rechts 'Die Identitätslinie des Kämpfers', dat lijkt net een foto van de bende van Nijvel, met vikingbijl en alles er op en er aan. Links op de site in het zeer uitgebreide menu staan heel wat nazi-codes verklaard.

https://dasversteckspiel.de/mediapool/resize/400w__identitaetslinie_donnerschlag_be_eingang.jpg

Of hier » dasversteckspiel.de | dasversteckspiel.de

215

(1,141 replies, posted in 1985)

Dat is straf Merovinger, hoe kom jij aan dit schema?

De wandelweg op het kaartje gaat de richting van warenhuis Delhaize uit. Het zou dus perfect kunnen dat meerdere auto's gebruikt zijn bij de aanslag in Aalst en dat die extra auto's tijdens de aanslag geparkeerd waren op één van de vele parkeerplaatsen op de Blanckaertdreef. (De Blankaertdreef is eigenlijk één grote parking.)

Als je de Blanckaertdreef uit rijdt en je neemt rechts, dan kom je direct op de oude Brusselsesteenweg. Ideale postering om de vlucht te nemen dus!

Straf document!

216

(782 replies, posted in Westland New Post)

Wat een janboel zeg! Een gerenommeerd justitiekenner zegt zonder blikken of blozen dat een vroegere eerste minister van ons land aan het hoofd van een extreemrechtse militie stond. Dat kan nu toch niet meer?

"Bendedossier blijft voor altijd onopgelost, ondanks uitspraken Libert"

"Michel Libert liegt niet wanneer hij zegt dat oud-premier Paul Vanden Boeynants de baas was van de exteemrechtse organisatie Westland New Post." Dat zegt gerechtsspecialist Gust Verwerft. Michel Libert deed die opmerkelijke uitspraak gisteren in het TV Oost Nieuws. Dat de getuigenis van Libert tot een doorbraak in het onderzoek naar de Bende Van Nijvel zal leiden, gelooft Verwerft niet. Volgens hem zal het Bendedossier voor altijd onopgelost blijven.

Bron » www.tvoost.be

217

(782 replies, posted in Westland New Post)

Advocaat getuige: "Libert en co liepen week voor bende-aanslag in Delhaize van Aalst"

Volgens Kristiaan Vandenbussche, advocaat van de anonieme getuige, is de piste-WNP het juiste spoor. Dat geeft Libert ook zelf aan in het interview, zegt hij. Mijn cliënt heeft trouwens geen enkele reden om daarover te liegen, zegt de advocaat.

» www.tvoost.be

Een goed verstaander kan hieruit afleiden dat er een zaak op komst is tegen o.a. Libert ...

218

(237 replies, posted in Staatsveiligheid)

Ben wrote:

Foto van Christian Smets. Hij had blijkbaar ook een pukkel naast zijn neus.

https://i62.servimg.com/u/f62/11/22/12/24/christ11.jpg

Al eens vergeleken met robotfoto nummer 21? Naar aanleiding van welk feit is robotfoto nummer 21 precies opgemaakt?

219

(782 replies, posted in Westland New Post)

Hoe kan commissaris Smets dat weten als hij niet regelmatig met Libert heeft gehandeld? Er werd toch altijd beweerd dat Latinus tussenpersoon was en dat Libert nooit wist van wie hij opdrachten kreeg?

220

(178 replies, posted in Westland New Post)

Was de ontdekking van die telexen niet het rechtstreekse gevolg van die feiten van 16 augustus 1983? Ik heb ooit eens gelezen dat die telexen 'ter ontdekking werden klaargelegd' bij Barbier thuis, dat het incident van 16 augustus 1983 dus bedoeld was om de telexen te laten ontdekken bij een huiszoeking, dat de huiszoeking dus werd uitgelokt?? Vergezocht??