21

(32 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Deze man staat toch gewoon op Facebook.

22

(26 replies, posted in Vragen)

Therion, als u op Google files.edgewanderer.com ingeeft, zou u het boek de X-dossiers gratis moeten kunnen downloaden via pdf. Er staan op deze side Bende van Nijvel wel meer hints geloof ik, dus gewoon files.edgewanderer.com op Google ingeven en u vindt een link om alvast dat boek te downloaden, in drukvorm weet ik het niet.

23

(1,219 replies, posted in 1985)

Ja THE END juist aangeleerd eind jaren 70 en hier toegepast in 85. Hebben sommige technieken een patent (ik ken er te weinig van van vechten en tijdens mijn dienstplicht was ik dactylo tja.) Een probleem is al die vecht en aanvalstechnieken zijn in tegenstelling tot een autopsie (het gevolg soms) geen exacte wetenschap. Wat Tom Waes presteert in zijn nieuwe reeks komt wel dicht in de buurt maar dat heeft eerder met de meet toestellen te maken. Nu ben ik wel benieuwd naar die handtekeningen die u zou kennen, als die niet te abstract zijn zodat ik ze kan vatten dit zou mooi zijn. Dit is geen aanval hoor in blijde verwachting ja wacht ik alvast bedankt.

24

(1,219 replies, posted in 1985)

Spectator Of Life ik dacht dat het feit dat David Van De Steen bleef leven eerder veel geluk was hij heeft toch in levensgevaar verkeerd ,gelukkig bijna een mirakel dat hij het overleefd heeft. Die dingen gebeuren gelukkig.               (bestaat zoiets als "schoon schieten" in het midden van de actie en de chaos de kogel bijna sturen om alzo toch nog verborgen boodschappen achter te laten of zie ik het verkeerd).

25

(31 replies, posted in Westland New Post)

Scaramouche wrote:

Zou dit de man kunnen zijn? » www.facebook.com

Die mijnheer is in een paintballclub een geregistreerde (of zo bij een Belgische liga, ik ken daar niet zo veel van niets in feite). De club noemt wel Ydragassil (zoals die commune in Haacht. Mijn middelbare school was in St-Michiel, gemeente Keerbergen, naast gemeente Haacht. Wij mochten daar eigenlijk niet over spreken vanwege een meisje in onze klas wiens mama lid was, dat was voor onze klasgenote helemaal niet leuk).

Ydragassil; dus er staan twee clubs die samen zijn op een van zijn posts (Ik moest gewoon aan die extreme Wachtelaer denken waarover ik hier soms lees).

26

(1,219 replies, posted in 1985)

Dank U Robertvandeuren.

27

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Het onderzoek naar WNP mochten ze niet al te gretig verderzetten heb ik al meer dan eens gelezen dat zal dan wel begin 85 geweest zijn (de CCC moesten er noodgedwongen pas eind (85 mee stoppen). Betreft het een staatsgreep zoals die majoor Bougerol eind jaren (70 zou georganiseerd hebben. Misschien kan u the end een soort meerkeuze vragen stellen (wegens ziekte heb ik de laatste tijd veel tijd om zoveel mogelijk te lezen hier). Dit is de reden dat ik eens probeer te antwoorden je maakt het wel niet echt makkelijk enfin zou dit een soort antwoord kunnen zijn (daarom misschien ver van juist ik probeer maar eens).

28

(313 replies, posted in Slachtoffers)

coconut wrote:

Si

Als dit waar zou zijn en de pappa een van de opdrachtgevers van begin tot einde was en de zonen weten er ook van dan zijn er nu twee partijen nee bijna de meeste partijen die voor een tamelijk probleem staan. Dan is die ex carrosier bokser fotograaf er met zijn failliete dancing nog goed van afgekomen. De bijna Vlaams minister president die tijdens zijn kroning slecht nieuws kreeg i.v.m. uitkeringsfraude prostitutie bezoek dronken aanhangwagen rijden zal BDW's minste zorg zijn dit jaar als dit echt waar zou zijn. Straf heel straf. Dit forum is een van de spannendste roman's die ik ooit las

29

(29 replies, posted in Andere Personen)

Op YouTube - Australien Crime Stories S01 - Ep :/2 Chris Flannery, bv. - kan je uit verschillende docu's informatie zien over de man. In 20 afleveringen ongeveer. "Gangland wars" is een gangsterserie over de gangsteroorlog tussen de jaren 65-95 (ongeveer) gebaseerd op bestaande personen. Op YouTube vind je interviews met ex-gangsters en agenten die in de serie een rol krijgen. Het lijkt me sterk dat ze die persoon naar hier haalden voor ja dat je een gekend crimineel van zo ver nodig hebt om hier het werk te doen van personen die ... Anders is dit een gat in de markt voor psychopaten dichterbij en hij lijkt mij een ras psychopaat alles geprobeerd in de misdaad doden voor geld leek hem het enige dat hij kon. De serie was destijds op DVD, die zal je ook wel vinden op YouTube.

Excuseer ik had de podcast va WERNER net gezien mijn artikel is overbodig  ik krijg hrt niet verwijderd