1

(911 replies, posted in 1983)

Kees BK wrote:
zenga wrote:

Met The End kan je gerust afspreken. Zeker na een stuk of 7 blonde Leffe's komt hij wat losser. Dat hij na 15 Leffe's in zijn onderbroek op de tafels begint te dansen moet je er maar bijnemen, dan is het tijd op naar huis te gaan.

:-)

Hoogtijd voor een forum-meet-up precies ;-)

Misschien dan toch maar beter alle smartphones in een doos steken om schunnige of ongewenste foto's te vermijden ;-)
't moet de Jonathan niet worden. Vraag maar aan Bultot ;-)

2

(161 replies, posted in Plaatsen)

Scaramouche wrote:

Op 13 januari 2014 heeft "Merovinger" de coördinaten van het spookhuis (op Bingmap) doorgegeven (50.60843 en 4.190238). Als je die coördinaten converteert naar GMS (graden, minuten, seconden), bekom je het volgende: 50°36'30.3'' Noorderbreedte, 4°11'24.9" Oosterlengte. Ik ga het één van de volgende dagen eens uittesten op het terrein met deze coördinaten.

Op google maps zie je idd een vervallen huis (zonder dak).
https://www.google.be/maps/place/50°36'30.4%22N+4°11'24.9%22E/@50.6082815,4.1902235,197m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d50.60843!4d4.190238


Er staat wel een soort witte caravan en gele parasol ...

Scaramouche, als je er zou raken via de ingang (ik denk dat die hier is https://www.google.be/maps/@50.6092524, … 2!8i6656), neem je wat foto's ?

3

(412 replies, posted in 1982)

finn wrote:

de strafmaat van Dhr Beijer (en andere deelnemers?) was inderdaad zeer licht tov de gepleegde feiten. Schieten om te doden op een rijkswachter + familie. regardsless of het om foto's of drugs ging. Het slachtoffer was een rijkswachter, dat verzwaard de strafmaat.
Beijer en andere verdachten hebben inderdaad weinig of niets in de weg gelegd gekregen tot vandaag toe. wat zegt dat over de majoor?
zou een afrekening uit het drugsmilieu (dus zonder politiek luik)  tov een officier van rijkswacht, dan anders gestraft worden, lees lichter, dan een afrekening omwille van extreemrechts of pedofoto's?
   
los staand van de majoor, daarom kunnen die foto's of video's wel bestaan hebben Bert. en bij meedere personen. 

waarom geloof jij in het algemeen BvN verhaal niet in balletten pistes als motief? is dat zoveel ongeloofwaardiger dan extreem rechts, cia en andere drugs en wapenleveringen?

Hoe kom je in een logische redenering van roze balletten tot het overvallen van een Delhaize ?
De BvN feiten passen veel beter in verschillende activiteiten van een aantal clans in de georganiseerde misdaad.

De getuigenissen over de minderjarigen en politici bij de roze balletten zijn trouwens achteraf terug ingetrokken, en werd toegegeven dat die escalatie er achteraf bijverteld geweest is om meer gewicht te geven aan de feiten in het Dossier Pinon. De initiele feiten (parenclubs) bleken blijkbaar niet voldoende om het goederecht over de kinderen te krijgen door vader Pinon.

4

(412 replies, posted in 1982)

Insp. Witse wrote:

@BertLagaisse akkoord volledig off topic, al wil ik toch ook even verder ingaan op jouw stelling.

Dhr Vernaillen was slachtoffer door zijn onderzoek naar het NDB schandaal waarin hij collega's moest schaduwen/doorlichten. De aanslag op zichzelf zie ik eerder als een waarschuwing door Bouhouche & Beyer & een kompaan. Wilden ze Vernaillen dood, dan hoefden ze enkel ook de bovenramen plat te schieten, of 'belleketrek' spelen met een machinegeweer in de aanslag. Het feit dat Vernaillen geen steun van bovenaf kreeg en verwikkeld zat in het VDB drugs verhaal, heeft volgens mij een aantal frustraties naar de destijdse ministers opgeleverd. Hij zal zéker genoeg gehoord hebben over wilde sexfeestjes & dergelijke, maar slim genoeg geweest om er niet mee naar de media te stappen.

In de jaren 80 moest dit alles zéker in de doofpot gestopt worden! De deur stond op een kier naar de US om het land achter de schermen te komen leiden. Als de grote namen uit de regering zouden vallen, was ons land één en al chaos, niemand meer om op te steunen.

Zo wel toen, nu als in de toekomst: van kinderen blijft ge met uw pollen af !

Uiteraard. Mijn stelling was dat die roze balletten ferm overdreven zijn en in de verhalen erover ge-escaleerd zijn van:
1) parenclubs / sexfeestjes (wat letterlijk in dossier pinon staat)
2) parenclubs / sexfeestjes met prostituees
3) parenclubs / sexfeestjes met mogelijks minderjarige prostituees
4) sexfeestjes met nationale politici, leden van het koningshuis en ontvoerde kinderen uit weeshuizen ...

Maar ik ontken niet dat er geen pedofilie schandalen waren toen. Ze waren helaas veel te talrijk. In ieder dorp was er wel een lokale pedofiel waar ieder kind van wist... voor die moet ik gaan lopen. En ook  iedere familie kent wel een geval ...

5

(412 replies, posted in 1982)

finn wrote:

nu verbaas je me bert lagaisse. neem jij Dhr Vernaillen dan niet serieus?
buiten de majoor zijn er toch nog pistes over mensen die gelikwideerd kunnen zijn omwille van organisatie, deelname, foto en films van deze steeds decadenter wordende feestjes?

...
Of omgekeerd, wie zal het zeggen of weerleggen.

Vernaillen en Goffinon waren water en vuur en vertrouwden elkaar niet. (https://www.bendevannijvel.com/forum/vi … php?id=480).

Er was een aanslag op beiden door Beijer en Bouhouche.

Alles wijst naar het NDB schandaal waren de Brusselse georganiseerde misdaad en heel wat corrupte flikken samen een winstgevende drughandel hadden opgezet. Hilde Geens haar boek staat vol met "N.N. is een corrupte ex-commissaris of ex-rijkswachter die later voor de georganiseerde misdaad gaan werken is".

De juiste situatie van de driehoeks-relatie Vernaillen - Goffinon - Beijer&Bouhouche is volgens mij in die context te verklaren. Ik denk persoonlijk dat zowel Goffinon, Vernaillen als Beijer elkaar in de tang hadden.

6

(412 replies, posted in 1982)

finn wrote:

nu verbaas je me bert lagaisse. neem jij Dhr Vernaillen dan niet serieus?
buiten de majoor zijn er toch nog pistes over mensen die gelikwideerd kunnen zijn omwille van organisatie, deelname, foto en films van deze steeds decadenter wordende feestjes?
sexfoto's van politici met minderjaringen blijf ik steeds explosief vinden. ook vandaag. 
Het zou even goed kunnen dat sex lies and videotapes en het voorgeborgte van de pedofilieschandalen in de jaren 90 de hoofdspil waren en dat extreem rechts, wapensmokkel, cia en andere destabilisatie technieken erbij betrokken werden als 1/ mooi meegenomen en 2/ prima misleidingen voor het dossier.
Of omgekeerd, wie zal het zeggen of weerleggen.

Het enige beeldmateriaal die ooit gelekt is in dit kader is Bultot in de confituur.
Iedereen die staat te roepen over die foto's van de roze balletten die ze gezien hebben ... kopieer machines bestaan al zeer lang. En niemand heeft daar ooit een kopietje van genomen ? NIETS is daar ooit van publiek gelekt ?


En die aanslag op Vernaillen ... daar is iets niet pluis mee. Zowel Vernaillen als Beijer verzwijgen daar de ware toedracht van die aanslag. De strafmaat van Beijer was ook veel te licht in vergelijking met alle daden waarvan hij beschuldigd werd. De man werd opgepakt in Thailand, onder leger escorte en met de helicopter overgevlogen naar ons land... een paar maanden later huppelde hij terug vrij rond tot aan zijn proces, en kon hij zelfs kinderen verwekken voor zijn proces... Tijdens zijn (toch zeer korte gevangenisstraf) mocht hij ook nu en dan zijn familie en kinderen gaan bezoeken... en daar zijn WEL foto's van publiek.

De aanslag op Vernaillen heeft nu al 3 zogezegde verklaringen
- het onderzoek naar het NDB schandaal. (Drugshandel)
- De bekentenis van Finne aan Vernaillen over een extreem-rechtse coup (Groep G).
- en nu betrekt men er ook nog de roze balletten bij ...

Allez jong ...  Drugshandel, extreem-rechts coups, of sexfeestjes ...
Alleen de drugshandel door de georganiseerde misdaad en een bijhorende afrekening lijkt mij plausibel.

7

(412 replies, posted in 1982)

En net die mensen die hardst staan te roepen over de roze balletten waren in de jaren 90 de hoofdverdachten: Ook deze 2 professoren connecteren De Rijkswacht en de bende De Staerke in het politiek-criminele spoor voor de Bende van Nijvel, en ook zij zien geen indicaties naar het spoor van de roze balletten.

Veto: De eerste fase van het onderzoek - het inventariseren van alle publiek gemaakte grieven - is afgerond. Wat zijn de volgende stappen?

Fijnaut: "Eerst willen wij een onderzoek doen naar de rol van de rijkswacht en de staatsveiligheid, en naar de Bende De Staerke, het zogenaamde krimineel-politieke spoor.

Bron: Veto

Maar we zijn hier serieus off-topic aan het gaan. Ben kan het misschien best van "Beersel" naar "roze balletten" verhuizen. wink

8

(412 replies, posted in 1982)

Lode Jaere wrote:
coconut wrote:

Naar het schijnt ( inside info) hebben er ooit foto's van de roze baletten waar minderjarigen op stonden op het bureau van A. Vandoren gelegen. Vernaillen zou dit kunnen bevestigen. Natuurlijk zal deze laatste dit niet doen.

Vernaillen was op 15/6/2018 een spreker bij de voorstelling van Boek: Littekens - Het spoor Nijvel-Aalst van de Bende. Hij heeft daar een indrukwekkend betoog gehouden. Op een bepaald moment werd hij kwaad en riep luid door de zaal "ik heb de foto's gezien mensen !! Minderjarigen met belangrijke politici, waaronder ministers." Hij kwam emotioneel en machteloos over op dat moment. Je voelde zijn frustratie en kwaadheid zeer goed. Hij noemde evenwel niemand bij naam. Vermoedelijk omdat hij nog altijd geen zin heeft in een tweede aanslag...

Laat mij even de advocaat van de duivel spelen...

Zodra iemand hard staat te roepen en te wijzen naar het Dossier Pinon en de Roze Balletten in het kader van BVN, heb ik dat toch altijd gezien als een bliksemafleider van een van de betrokkenen. PDS doet het. Vernaillen doet het.

De concrete link tussen de aanslag op Vernaillen, die VOOR de BVN feiten plaats had, en het dossier van de roze balletten, en de uiteindelijk link met de overvallen op warenhuizen door BVN ... veel concrete aanwijzingen of bewijzen zijn daar toch niet voor ? Enkel maar verhalen van mensen die iets in iemands schoenen willen schuiven.

Ook de dag van vandaag zijn er parenclubs waar de beau-monde in het weekend graag even gaat "netwerken", en onlangs werd ook nog een prostitutie netwerk vol minderjarigen opgerold. En ook vandaag zijn er politici die graag beroep doen op escort services waar ook wel es minderjarigen zullen tussen zitten. Zo explosief is dat nu toch ook niet.

9

(19 replies, posted in Bewijsstukken)

Met de recente discussie in de pers en op dit forum over het feit dat de Bende Van Nijvel volledig zou te verklaren zijn via het Berber/Marrokaanse politiek terrorisme van Belliraj, ben ik es op zoek gegaan in google images naar:

  • "Berber leather bag"

  • "Manouche leather bag"

  • "Gipsy leather bag"

  • "Munition leather bag"

En heb proberen het stiksel en de constructie te vergelijken.

Mijn enige conclusie die ik kon maken is  dat deze bewijsstukken het meest lijken op gewone munitie tassen en gordels zoals ze standaard gemaakt worden. Het stiksel, het bruin leder, de kinknagels ... allemaal standaard praktijk in het wapenmilieu.

De enige bemerking die ik zou willen geven: het gebruik van kinknagels is statistisch gezien iets explecieter aanwezig bij "Berber leather bag". Maar het veelvoudig gebruik van kinknagels in deze artisanale munitiehouders kan ook te wijten zijn aan het feit dat men ze extra wou verstevigen, of omdat dat sneller gaat dan stikken.

10

(297 replies, posted in Andere)

Ik heb me lang afgevraagd wie in koelen bloede kinderen kan neerschieten op een parking van Delhaize, terwijl men ze aankijkt, en als allereerste actie, VOOR men de overval binnen in de Delhaize doet. En met welk motief. Ik kwam telkens uit bij terroristische motieven. Eerst dacht ik aan extreem-rechts, maar daar past Delhaize niet in. Toen dacht ik aan extreem-links, omdat Delhaize wel de typische goto winkel is van de rijkere middenklasse (of zij die er dicht bij wonen ...). Maar extreem-links heeft altijd eerder politieke doelwitten aangevallen, en gebruikte typisch bommen.

De armere klasse in het criminele Marokaanse/Berber milieu die escaleert naar Moslimterrorisme sluit ik niet volledig uit. Het spoor rond het criminele Noord-Afrikaanse milieu, gemixt met de politieke-terreur is volgens mij wel een partiële match met de Bende van Nijvel-feiten. Maar het spoor van criminele clans uit het Manouche en Marokaanse milieu die in opdracht van de georganiseerde misdaad bezig zijn met een afpersingscampagne voor beschermgeld leek mij ook mogelijk.

Daarom deed ik even een neutrale test en zocht op "Berber leather bag", "Gipsy leather bag" en "Manouche leather bag" via Google Images, en keek wat het meest leek op de artisanale munitie houders qua stiksel en constructie ...

Het gevonden bewijsmateriaal » Forum

Voor ik mijn opinie erover geef, laat ik de leden van het forum ook zelf es deze test doen. Ik denk dat we discussie hierover best verderzetten onder bovenstaande post.