1

(279 replies, posted in Getuigen)

Beste Bely, als de info uit het nieuw boek van Guy Bouten correct is, dat Roger Beuckels de killer zou geweest zijn, dan zou deze in uw frituur moeten gestaan hebben volgens uw getuigenis?

2

(576 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Er zouden trouwens 10 nieuwe DNA sporen ontdekt zijn » www.tvoost.be

3

(527 replies, posted in Hypotheses)

Reneke, wie komt er dan in aanmerking als beheerder van het verhuurkantoor?

4

(69 replies, posted in Algemeen)

Ik kom ook. Zou graag eens wat forum leden daar ter plaatse willen ontmoeten maar dat zal niet zo simpel zijn zeker mits ik niet weet wie ze zijn. Vorige week naar een lezing van David Van de Steen geweest, daar ook een leuk gesprek gehad met een forumlid.

5

(181 replies, posted in Roze Balletten)

Zal er weinig toedoen, zou nooit uit de biecht klappen, omerta.

6

(30 replies, posted in Roze Balletten)

Ik zou wel eens de naam willen weten van diegene die haar gered heeft binnen het netwerk.

7

(30 replies, posted in Roze Balletten)

Hallo Finn, maar te googlen naar: 'I was raped 1716 hours before I was 12 years old'.

8

(14 replies, posted in Vragen)

Misschien moet het afgeschermd groepje wel eens samen een boek schrijven, zo komen we ook te weten welke theorieën er daar verteld worden. Zou wel eens willen weten hoe ver ze staan met hun onderzoek, waarschijnlijk nog niet ver genoeg anders zouden ze misschien al met de premie gaan lopen zijn. En dan nog te hopen dat de killer er niet aan deelneemt.

9

(78 replies, posted in Staatsveiligheid)

Zeker en vast The End

10

(78 replies, posted in Staatsveiligheid)

the end wrote:

Mijn excuses ervoor. Ik zal er wat op letten. Als het voor Nederlandstaligen al moeilijk is om te lezen is het voor niet Nederlandstaligen zo goed als onmogelijk. Denk eraan dat de daders en motief voor velen niet gekend zijn, foutloos schrijven is geen vereiste om helderheid te verkrijgen in het dossier. Dat het vervelend is mijn vage en soms moeilijk te ontcijferen manier van schrijven weet ik, wat nog vervelender is, is dat na 37 jaar daders niet gekend zijn en er nogal wat personen zijn die meer weten en hun mond houden.