81

(1,141 replies, posted in 1985)

Django68 wrote:

De grote blonde en de oude werden inderdaad reeds in Dinant gesignaleerd. Bij de oude denk ik aan Elnikoff. Zou de blonde uit rijkswachtmilieu komen? Bonkoffsky zat bij Diane.

Sorry dat ik er op terugkom: een grote sterke blonde, doorgedraaide (ex) politie of rijkswacht, die men speciaal uit den bak haalde voor de overvallen, en hij mankte?

82

(26 replies, posted in Bende Haemers)

Ik merk dat Le Napoleon niet meer bestaat? Iemand een idee waar ze naar toe is?

Apero bar l'Escale in Wavre...op 200 m van de oude Dekaise?

83

(549 replies, posted in Bende Haemers)

woont hij nog steeds in de straat achter de loods?

84

(1,219 replies, posted in 1985)

dit gekissebis komt voort uit het feit dat er niet (meer) doorgepraat wordt, men schrijft niet (meer) wat men weet of denkt. Hypotheses zonder de kloe van de zaak weer te geven. Namen mogen niet meer vernoemd worden uit angst voor juridische en andere gevolgen. Ik begrijp de angst wel voor laster en eerroof, iedereen onschuldig tot.. maar dit legt de kracht van he forum stil. Ik weet dit of dat of herlees dit of dat brengen geen zoden aan de dijk als de redenering niet voluit en vrijuit neergeschreven wordt. Zo verwordt dit forum hetzelfde lamgelegde vehikel als Delta of CWB en daar schieten we er evenmin iets mee op. Mijn kennis van de dossiers is peanuts ivm de immense bibliotheek van anderen, maar ik vind dat die zo weinig "rendabel" gedeelt wordt. Als dit forum wilt overleven en enig resultaat geven aan slachtoffers, overlevers, leden en waarom niet aan het gerecht, moet er een andere manier gevonden worden om de dingen effectief en doelgericht te communiceren onder ons en niet meer in riddels of superfloe zinnen te schrijven.
Wat is wettelijk mogelijk ?

85

(181 replies, posted in Roze Balletten)

Vrijgesproken in het dossier Dutroux, 5 jaar gekregen voor drugs dealen. Alle getuigenissen ten spijt, heeft het gefoefel van de Rijkswacht gewerkt.

86

(549 replies, posted in Bende Haemers)

the end wrote:
Insp. Witse wrote:

door te stellen dat Patrick Haemers niet-aanwezig was te Aalst, maar zich achter de tralies bevond tijdens de laatste gekende bende raid. .

Hier verdraai je mijn woorden. Haemers was vrij ten tijde van de aanslag in Aalst. Wat ik schrijf is dat er een grote blonde dader is die in 85 ook bij de aanslagen betrokken was en eerder ook bij feiten van de periode 82/83. Ik heb het over die dader.

En verder over Aalst is er verdorie iemand dit weet waarom ze juist Aalst gekozen hebben, wat het motief was? En over de killer; er zijn getuigen die hem ontmoet hebben. .


The End, was deze 2de blonde iemand die ze uit de gevangenis gehaald hebben om de feiten te plegen?doorgedraaide (ex) rijkswachter, SIE of politieman? en vooral, mankte hij?

87

(30 replies, posted in Roze Balletten)

Ik heb met verbazing het "in the now" artikel gelezen op de Facebook van David Van de Steen omtrent de getuigenis van een slachtoffer van pedofilie in de roze balletten. In de comments staan verwijzingen naar de Bende van Nijvel, Nihoul en Regina Louf. Zou dit daadwerkelijk de rode draad zijn doorheen de bende geschiedenis? Heeft een masterbrein alle mogelijke motieven met elkaar vermengd zodat justitie nooit op het juiste spoor zou komen?

Als je deze getuigenis aanhoord kan je niet anders dan met afgrijzen naar deze episode in de Belgische geschiedenis kijken en hopen, diep hopen dat dit niet meer kan. Ik vraag mij af wie de ergste straf verdiend? De deelnemers van dergelijke feestjes of de bende planners en uitvoerders.

88

(78 replies, posted in Staatsveiligheid)

the end wrote:
coconut wrote:

Mbt Jacques De Vlieghere lt col uit Lessines hij maakte deel uit van de ‘bende van Florennes’ cfr. Cruise missiles.

Bedant voor de post. Bovenstaande is heel belangrijk ivm Aalst! Wie ziet het?



Is hier ergens een antwoord op gegeven the end?
Ik zie het niet.

89

(268 replies, posted in 1980-1989)

the end wrote:

Aanvullende in het schaduwspel van X'en is er het proces van Bonvoisin in 1997 die hij aanspande tegen de staatsveiligheid, en waar Bonvoisin de x-nota bovenhaalt als joker. De Baets zat voor hij  X1 toegeschoven kreeg in een dossier velen aanbelangde.

Het zijn in feite afrekeningen of een schaduwspel die met de feiten van de bende periode te maken hebben. De x-nota en de wagen met adelaar dit komt heel dicht bij elkaar.

't Strafste is dat de eigenaar van de auto met de adelaar in het dossier vernoemd wordt. Meerdere malen zelfs. Weet niet meer of dat X1 2 of 3 was die hierover vertelde.

90

(268 replies, posted in 1980-1989)

Sorry mensen, ik kan niet meer volgen. Blijkbaar kunnen verdachten gelinkt worden aan de verschillende dossiers die ons land teisterden. X1 en anderen vermelden dezelfde namen die we tegenkomen in de Bende van Nijvel, roze balletten, Dutroux, wapenhandel, drugshandel, geheime diensten tot een campingmoord in Sint-Joris-Weert op de koop toe. En steeds zijn het dezelfde klanten uit de hogere regionen.

In het dossier over Christine lees ik iets over een auto met een grote adelaar erop in Oudergem, in het X'en dossier met opsomming van alle pv's van alle x'en lees ik ook iets over een crimineel (ergens Waals-Brabant) met een opvallende auto met een grote adelaar erop. Same car different location?

Elke keer ik een beetje hoop krijg is er hier iemand die alles weer kan weerleggen. Zijn X1 en de anderen X'en nu slachtoffers van een perverse maatschappij? Of zijn het opgevoerde actrices? Is dit nu "imaginatie" opgezet om iedereen bezig te houden en af te leiden of is dit nu de rode draad doorheen de verschillende dossiers? is de Bende van Nijvel de afleiding of is Dutroux de afleiding.