441

(412 replies, posted in Plaatsen)

Iemand nog iets van David gehoord hierover?

442

(1,141 replies, posted in 1985)

Django68 wrote:

Ook niet te vergeten de activiteiten van de WNP voorafgaande aan Aalst.

Welke dan, bedoel je het verkennen van de Delhaize? Hebben ze dat gedaan dan?

the end wrote:

Ze kunnen van overal zijn, ze hebben iets van het Oostblok, Bulgarije komt voor in het dossier en in onderzoek in Waver. Het is een zuidelijker land van het vroegere Oostblok. Er is iets speciaals of anders met die 3 figuren hoe ze gekleed waren en zich gedragen. Die met de gebroken neus is de oudste van de 3 de magere met hoed aan.

Ja, dat is een waarheid als een koe dat ze van overal kunnen zijn. In welke vorm komt Bulgarije voor in het dossier? Natuurlijk is er iets speciaals met hen; ze gedroegen zich namelijk erg verdacht! Hoe kunnen de genoemde getuigen van die afstand gezien hebben dat hij een gebroken neus had?

443

(1,141 replies, posted in 1985)

the end wrote:

Neen geen verwarring mogelijk, er staat Italiaans type, het doet me trouwens meer aan het type Oostblok (Bulgarije?) personen denken. Eén van de 3 had een opvallende gebroken neus trouwens.

Waarom Bulgarije? In de jaren 80 kwam je niet zo maar vanuit het Oostblok het westen in.... en dan nog Nederlands en of Frans kunnen spreken? Welke persoon had een gebroken neus?

444

(1,141 replies, posted in 1985)

Oostblok?!? Hebt u ze gezien dan the end?

445

(116 replies, posted in Gladio)

Zijn deze verdachten te linken aan Belgen uit het Bende dossier?

446

(328 replies, posted in Andere Personen)

Ik denk dat alleen een DNA match voor een oplossing kan zorgen.

447

(328 replies, posted in Andere Personen)

Misschien is dat wel de kern van het probleem en zitten de namen helemaal niet in het dossier. Onderzoek naar cold cases leert dat die voornamelijk ontstaan door tunnelvisie; het blijven door onderzoeken naar verdachten die de daders uiteindelijk niet zijn.

448

(328 replies, posted in Andere Personen)

Ging dit niet over een Joegoslaaf?

449

(328 replies, posted in Andere Personen)

Knap dat je dit allemaal weet.

450

(70 replies, posted in Andere Personen)

imazibraine wrote:

Waarom loog Belliraj over de leeftijd van zijn broer, tijdens zijn verhoor in Marokko in 2008? Niet omdat hij wou vermijden dat zijn broer als volwassene zou berecht worden, want die was inmiddels al 46 jaar oud (en we zijn in Marokko).

Hij wou gewoon de aandacht van zijn broer Benaïssa afleiden omdat die omgekomen was bij de overval op de Delhaize in Aalst, en dat men dat zou ontdekken. Daarom bekende Belliraj ook zo vlotjes al de rest, en zei hij in zijn verhoor: "Ik geef alles toe, maar laat mijn broer er buiten; hij heeft er niets mee te maken."

Uit alles blijkt dat die broer wel degelijk overleden is in 1985, want hij werd begin 1986 ambtshalve uit het Rijksregister afgeschreven, zonder adres ('wat betekent dat hij spoorloos verdwenen was).

Nu nog een foto vinden van zijn broer ...