1

(166 replies, posted in Westland New Post)

Of waarom deze persoon in eerste instantie geen duidelijke omschrijving van de daders geven kon, en de dag nadien tot in detail.

2

(166 replies, posted in Westland New Post)

Eric Lammers lijkt een sleutelfiguur in de eerste reeks van de bende aanslagen. Is hij niet de naamloze karateka die bij Calmette trainde en zodus geïdentificeerde werd bij Dekaise? En om de lijn door te trekken mogelijk de moordenaar van Morue (die om meerdere reden gevaarlijk werd).

3

(52 replies, posted in Slachtoffers)

Je hebt gelijk zero, het was het federaal parket tijdens de uitzending van Faroek. Zwart op wit dat er vooropgestelde doelwitten waren gedurende enkele raids. Voor meer info bel je hen maar. wink

PS: Vos heeft hetzelfde voor de camera geuit.

4

(52 replies, posted in Slachtoffers)

Phil au sauf, hier heb je zeker een punt! Het lijkt ons makkelijker om achter elke raid een slachtoffer te zoeken die mogelijk een duister verleden heeft, of kan gelinkt worden aan iets wat het daglicht niet mag zien.

Voor mezelf is het topic Palsterman niet voldoende onderzocht op dit forum. Natuurlijk weet ik dat een aantal forumleden rechtstreekse banden hebben met de familie.

Vaak lees ik op dit forum dat het leek in Aalst alsof de bende op iets aan het wachten was alvorens ze gingen toeslaan. Als je dan denkt dat Palsterman mogelijk een dossier had van steekpenningen tijdens Eurosystem, dan vraag dit toch om meer onderzoek?

De onderzoeksrechters laten nu ook weten dat de bende inderdaad gerichte doelwitten hadden, maar zeggen niet welke & niet bij welke raid. Persoonlijk blijf ik denken aan het koppel Fourez - Finné - Palsterman.

Maar dat ben ik natuurlijk.

5

(170 replies, posted in Vragen)

ok, zodra jij een post kan neerpennen zonder schrijffouten te maken smile

@Ben, laat je volledig gaan met je moderatie zou ik zo zeggen.

6

(170 replies, posted in Vragen)

Geen idee wat The End rookt / drinkt, maar duidelijk straf spul!

Zoals edd al aanhaalde, terug on topic.

Ben zal heel wat moderatie voor de boeg hebben, incl. dit bericht natuurlijk.

7

(50 replies, posted in Magistraten)

Dank je, Kurt! Indien ik mij niet vergis staat op dit forum een link naar de notities van Willy Acke.

8

(170 replies, posted in Vragen)

the end wrote:

Jullie missen de clou, het gaat boven Bossi zijn petje als je weet wie hij is heb je dit vlug door. Omdat dit zo is gebruikt hij zijn fantasie en sleurt er leugens bij. Meer is er in feite niet.

Begrijp ik het goed dat iedereen intussen zijn standpunt gemaakt heeft?
Misschien kunnen we nu deze verwijten naar elkaar tot een halt brengen.
Ieder van ons is matuur genoeg om zelf uit te maken of Bossi al-dan-niet-is wat hij zegt te zijn.
In mijn mening is hij een waardevol forum lid.

9

(46 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Inspecteur Etienne (GP Brussel) wordt belast met een huiszoeking bij het detectivebureau ARI. Tijdens deze huiszoeking vindt hij computerdiskettes met listings. Kort na deze huiszoeking krijgt hij bezoek van zowel de CBW als van de Cel Mendez. Deze computerlisting bevat een gecodeerde localisatie van garageboxen. In deze boxen heeft men wapens teruggevonden uit de diefstal ten huize Mendez. Deze listings hebben eveneens een inzicht gegeven over hoe betalingen voor deze garageboxen gebeurden.

Omwille van een procedure fout is een tweede onderzoek naar Beijer gestopt, een onderzoek dat ging naar het verbergen van wapens in kluizen. Dit alles omwille van het missen van een handtekening. In mijn mening zijn het deze gebeurtenissen die belangrijk zijn. Deze konden niet verder uitgespit worden omwille van bv procedure fout. Dit wil zeggen dat hier geen dwaalsporen zijn aangebracht.

10

(573 replies, posted in 1982)

Onderstaande lijkt me énorm belangrijk (vaak vergeten), en aangezien FN geen eigen topic heeft:

Bij de vereffening van Eurosystems besluit de PRL om 370 miljoen aan de nv Sports Promotion International uit te betalen. Een firma dat voor 99,93% eigendom is van FN.