1

(715 replies, posted in 1982)

Ben, Dekaise was de Belgische steunpilaar van Kintex / er bestond al een dossier met zijn vermenging omtrent een cocaïne zaak.

Indien de posts systematisch niet gewist werden, stond dit nog steeds te raadplegen met bronvermeldingen bij. Hoe weet ik dit? De post kwam uit mijn pen.

2

(783 replies, posted in 1982)

Wat mij interesseert is de reden waarom ... moeten we naar Herman Wachtelaer zijn milieu kijken. Dit trio is alvast mooi met elkaar verbonden.

3

(70 replies, posted in 1980-1989)

Voldoende stof tot nadenken, Ben.

4

(70 replies, posted in 1980-1989)

Ben wrote:

Vergeef me mijn naïeve vraag maar wat is dan de connectie tussen de diefstal van wapens bij de rijkswacht en de feiten van de Bende van Nijvel? De wapens die gestolen zijn bij de rijkswacht zijn voor zover we weten nooit gebruikt door de Bende van Nijvel.

FOUT ...

Bij de ontdekking van de door Bouhouche gehuurde garageboxen (aan de Louisalaan in Brussel en Hippocrateslaan 2/12 in Woluwe) werden meteen ook een aantal van de bij Dyane en bij Mendez gestolen wapens teruggevonden. Anderzijds weten de speurders dat één van de Heckler und Koch-mitrailleurs door de Bende van Nijvel is gebruikt. Dit brengt Bouhouche dan weer rechtstreeks in verband met de Bende van Nijvel.

Bron: De Bende & Co | Hugo Gijsels | Kritak 1990 (blz. 154)

5

(70 replies, posted in 1980-1989)

Ben, een stelling welke zeer kort door de bocht is en bewijst van bekrompenheid. Indien we deze gedachtengang doortrekken, heeft ook Mendez niets te maken met de Bende?

Aan bewijzen hebben we over heel deze website een groot gebrek, daar hebben jammer genoeg de blauwe in het verleden goed voor gezorgd.

6

(127 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Onder de zoekterm DEA Belgium waren (of zijn) er heel wat interessante dossiers te raadplegen waarin Aalst duidelijk aan bod komt.

7

(127 replies, posted in Onderzoeksdaden)

HIPA wrote:

Iemand saboteert de boel constant. Wat bij mij de doorslag gaf was dat mijn getuigenis in mijn gezicht ontkracht werd. De afgezaagde tweeloop (Faul) die op mij schoot zou een hersenspinsel zijn van mezelf. Volgens hen heeft nooit zo een wapen op mij geschoten. Vreemd aangezien ik het in detail beschreef en dit voor men het uit het kanaal haalde, ik ben waarschijnlijk helderziend.

De tweed hebben ze mijn kogels die in een potje zaten meegenomen, men beloofde mij teruggave. Later waren ze vernietigd door te analyseren. Ook daar heb ik geen bewijs meer van. Allemaal en altijd is alles toevallig en niet te traceren. Degene die onderzoek deden waren voor 80% altijd afkomstig van de de toenmalige Rijkswacht. Ik geloof wel in de goede bedoelingen van Cappelle, maar iemand bespeeld haar zoals een piano, mijn gevoel.

Wat ik mij ook afvraag; waarom mag de Faul absoluut niet gelinkt worden met Aalst?

Het bewust stelen van de Faul moet gezien worden als een boodschap naar de illegale draaischijf van wapenhandel in Belgie. Deze illegale (embargo) wapenhandel is de reden waarom het dossier Mendez niet gelinkt mag worden. Naast alle andere wandaden van de bende is dossier het 'heetste' dossier met de meest mogelijke nevenschade.

Na het VS bezoek van 'toenmalige rijkswachters' op uitnodiging van de CIA is kort nadien de eerste DEA pion in Aalst geplaatst, de laatste (en nog in leven) Pion kan heel makkelijk op wikileaks teruggevonden worden.

Aalst draait in mijn ogen enkel om de draaischijf van wapens vs drugs toegedekt te houden.

8

(264 replies, posted in 1982)

Het lijkt me interessant om de vingerafdrukken van de telefooncel te Maubeuge opnieuw door de database te laten lopen. Dit is éénmaal gebeurd enkele weken na het feit, de beschikbare database op vandaag zal net iets grote zijn ...

9

(154 replies, posted in Hypotheses)

Met grote teleurstelling lees ik de afgelopen weken hoe dit forum vervuild wordt.
Met pijn in het hart lees ik hoe de feiten plaats ruimen voor persoonlijke vetes.
Met afschuw lees ik hoe gewardeerde forumleden die talloze bijdrage geleverd hebben in een hoekje geduwd worden.

Ik draag op dagen zoals deze een hart toe aan nabestaanden die deze gesprekken op het forum volgen.

10

(1,122 replies, posted in 1983)

Welk forumlid kan de PDF file , onderaan het artikel, openen?
https://pnws.be/fourez-en-dewit-geen-to … an-nijvel/

Ik krijg dit niet vergroot en lijkt op een pagina uit een dossier.
Hopelijk vermeld dit inderdaad dat de eerste golf tot doel had om vervelende getuigen uit te schakelen.
Dit brengt dat zoals ik al lang vermoed een heel ander licht.

Grtn
Witse