211

(944 replies, posted in Bende De Staerke)

In een artikel van La Dernieure Heure van 4 juni 2002, staat geschreven dat hij op de dag van de aanval naar de Delhaize of Aalst ging, maar dat hij er niet kon zijn op het moment van de aanval.

212

(944 replies, posted in Bende De Staerke)

Hallo, ik zou graag willen weten of het zeker is dat Philippe De Staerke een paar uur voor de aanslag in Aalst was of was het zoals hij de dag ervoor beweert de dochter van zijn metgezel op te halen bij het internaat? Alvast bedankt voor de antwoorden.

213

(717 replies, posted in 1982)

the end wrote:
Insp. Witse wrote:

Kan je iets meer info over Mendez/vlees meegeven? Dit is nieuw voor me ...

In '83 was Bultot bezig of van plan om vlees vanuit Paraguay te importeren samen met Meulemans, (kennis van Finne en Mendez). In omgekeerde richting waren Bultot en Mendez samen wapens aan het verkopen in Zuid Amerika (Colombia).

Het lijkt mij dat ik  in het boek van Hilde Geens heb gelezen dat Bultot, ooit gevestigd in Paraguay, verhandelde vlees met het bedrijf  Delhaize.

214

(944 replies, posted in Bende De Staerke)

Hallo, Philippe De Staerke geeft aan  dat het vrijdag naar Aalst is gegaan om Sandra op te halen bij het internaat. Is het zeker dat Sandra student was op het internaat in Aalst?

215

(147 replies, posted in Afpersing)

Hallo, ik denk dat afpersing voor 1985 een serieuze weg zou kunnen zijn. De vraag is : waarom zou niemand bij Delhaize erover praten?

216

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Hallo, we hebben 2 elementen op Bouhouche:

  • Hij had een afpersingsproject in warenhuizen, met voorbereidingen in 84 (tunnel, dinghy, ...), begin 85 verlaten

  • In september 85, informeerde hij Amory over de bewaking van warenhuizen.

217

(27 replies, posted in Vragen)

Hallo, Aalst: drugs of georganiseerd bloedbad? Léopold Van Esbroeck schreef dat Jean Bultot hem had gevraagd deel te nemen aan "nepovervallen". Is het de waarheid? Das it de grote vraag op de plaat.

218

(211 replies, posted in 1985)

Bedankt Coconut. Dit punt is belangrijk omdat het de perceptie van het bestand beïnvloedt.

219

(211 replies, posted in 1985)

Hallo, onlangs geregistreerd, excuseer mijn Nederlands, online vertaald. Een punt verbaast me bij de reconstructie van Braine op YouTube. Een Kassamedewerker zegt tegen een van de dieven: "en uw geld". Is et zeker dat de moordenaars zijn achtergelaten door geld te vergeten?