1

(49 replies, posted in Vragen)

Etienne1420 wrote:

Symptomatisch. Stel gewoon een vraag om geen antwoord te krijgen. Laat de mensen praten.

Over de identiteit van de auteurs kunnen geen gesloten vragen gesteld worden. En krijg een oordeel door statistieken. Genre: Was Christian Amory lid van de Aalsterse bende? (Of gewoon een katalysator?)

Etienne, waarom spreek je van de Aalsterse bende? Wat denk je dan van de voorgaande gebeurtenissen? Amory speelde een belangrijke rol bij de overval in Nijvel, maar in Aalst, daar hoor ik van op. Waarop baseer je dat?

2

(49 replies, posted in Vragen)

milan1985 wrote:

Wat denken jullie? Wie zijn de daders en wat waren hun motieven. Ik ben benieuwd naar de verschillende reacties.

Is dit een goede of een domme vraag? Lees het forum. Daar staan zoveel visies en reacties dat je de komende jaren zoet bent. Het voordeel is dat je dan met gerichte vragen kunt komen.

3

(65 replies, posted in Organisaties)

Ongetwijfeld de Reus van de Bende! Of er nog niet genoeg insinuaties of verdachtmakingen zijn? Niet iedere lange persoon uit die tijd heeft of had iets met de bende te maken. Weleens gehoord van ANNA? ‘Altijd navragen. Nooit Aannemen!’

4

(10 replies, posted in Magistraten)

Er was sprake van teams in veranderende opstelling. Met andere woorden: er was sprake van meerdere reuzen! Dat gegeven is al
vaker naar voren gekomen, nooit weerlegt maar 'even zo goed' stelselmatig genegeerd.

5

(506 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Ieder spreekt zijn eigen waarheid, dus ook Bob. Het probleem is: 'De laatste leugen'. Bij Bob weet je niet wat waarheid of leugen is. Maar zeker en vast. Bob was overal bij en weet van alles wat. Maar wat is de echte waarheid, of moet ik zeggen: 'wat is Bob's waarheid'?

6

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Tiens wrote:
krsmeyer wrote:

weet er iemand of er bij een van de potentiële daders er ergens iemand tussen zat die graag snoepte, of voorkeur had voor caramel? just asking for a friend...

Je kan je vriend zeggen dat o.a. Marcel Castris, de rechterhand van Bruno Farcy en 'zakenpartner' van Henk Rommy graag snoepte krsmeyer.

Niet alleen dat. Zo af en toe at en/of dronk hij ook wat! Wat een onzin. Hebben jullie niets anders te doen?

7

(19 replies, posted in Wapenhandel)

Wat dacht je van de publiciteit? Op iedere bout past een moer, op iedere pot past een dekseltje!

8

(42 replies, posted in Organisaties)

Ik denk dat niemand zit te wachten op cryptische boodschappen. We hebben in de loop der jaren genoeg onzin moeten aanhoren. Laat ieder die denkt iets te weten of iets mee wil delen zich uitspreken. Misschien is dat net het ontbrekende schakeltje en kunnen we dan nog iets bereiken. Wat we zeker niet moeten doen is onze oren laten hangen naar die Amerikaanse drugssmokkelaars.

9

(903 replies, posted in Bende De Staerke)

Django68 wrote:
Vetter wrote:

Het gaat in een rechtszaak niet om: 'wat geloof ik, maar wat is bewijsbaar'. Helaas is het nog steeds niet gelukt om met bewijzen te komen. Waar zijn jouw bewijzen over wat, wanneer, waar en hoe Beyer betrokken is bij de daden van de Bende? Nee, dan heb je ook geen recht van spreken. Altijd hetzelfde lied: 'De beste stuurlui staan aan wal'.

Els Clottemans is nochtans veroordeeld zonder bewijs.
Dus volgens jou is het niet strafbaar om het gerecht voor de gek te houden met zogenaamde tips en info die nergens toe leidt? Toch is net dat wat Beijer keer op keer heeft gedaan. Recent nog toen hij zei waar het lichaam van Francis Zwarts verborgen lag.
Ik kan me vergissen natuurlijk maar ik dacht dat dit onder de noemer obstructie van het onderzoek valt.

Clottemans is gelukkig niet de norm.
Wat Bob betreft, moet je niet vergeten dat hij bekend staat als een aartsleugenaar. Zo ziet het gerecht het ook. Het komt van Beijer, dus wat moeten we ervan geloven? Het wordt een andere zaak als het lichaam gevonden wordt door toedoen van Beijer. Tot dan moet ik steeds denken aan de uitspraak van Bouhouche: "Als Bob fluit dan liegt hij nog'.

10

(903 replies, posted in Bende De Staerke)

Het gaat in een rechtszaak niet om: 'wat geloof ik, maar wat is bewijsbaar'. Helaas is het nog steeds niet gelukt om met bewijzen te komen. Waar zijn jouw bewijzen over wat, wanneer, waar en hoe Beyer betrokken is bij de daden van de Bende? Nee, dan heb je ook geen recht van spreken. Altijd hetzelfde lied: 'De beste stuurlui staan aan wal'.