1

(1,170 replies, posted in Andere Personen)

Werkelijk ik kan het niet meer volgen. Waar uit blijkt werkelijk de Nederlandse connectie? En nu niet over Rommy beginnen.. hoewel die wel. In Aalst leefden, en nóg trouwens.. maar wat zou ne Ollander hiermee gemoeid zijn?!

2

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dat vermoeden velen! En de gelijkenissen zijn zéér treffend ja. Maar dat is het gevaar van dit forum. Mensen staren al snel blind… tunnelvisie! Recht op één verdachte af. En niet verder kijken…

3

(491 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Mincky wrote:

Goedemorgen kenza, ik weet niet wie de man met de Spas is. Zou u mij dat misschien kunnen vertellen? Ik ben er eigenlijk wel heel erg benieuwd naar namelijk. U mag het ook via een privébericht of mail doen, mits u het mij wil vertellen natuurlijk.

U weet toch welke naam het meest genoemd word?? Die is er later nog ondervraagd voor geweest. Vrijhei… ?!

4

(118 replies, posted in Bende Farcy)

highonprozac wrote:

Ja je hebt gelijk! Het kan bijna niet anders dan dat Moussa bij dit groepje psychopathische moordenaars (één van de tientallen weliswaar) behoorde. Moussa was "The Killer" van de Bende van Nijvel!

Nog nooit gehoord van mythomanen, leugenaars en pathologische leugenaars? De criminele wereld is tot aan de nok gevuld met dit soort mensen!

Daar geloof ik niets van! Vorig jaar sprak ik Philippe de Staerke. Hij zij mij vooral dat hij niet begreep waarom hij nog in leven is aangezien hij 2 pakjes sigaretten per dag rookte. Om over het alcohol maar te zwijgen. Hij zei mij dat hij een groot feest zou vieren als hem dood gaat! Daarnaast had hij geen goed woord voor Moussa over en zei hij onder andere dat hij nooit met hem samen door de Rijkswacht gestopt is. Wel stuurde Philippe mij nog een dik dossier met zijn vrijspraak door 3 rechtbanken. Als Moussa effectief schuldig is aan de daden dan had Philipe mij dat zeker en vast wel verteld!

5

(200 replies, posted in Bibliografie)

Het is toch ook een letterlijke verfilming van wat er in boeken over geschreven/ vermoedt is? Maar de manier waarop het verfilmd is… het is toch écht knap werk hoor! Het staat in mijn top 3!

6

(200 replies, posted in Bibliografie)

28 doden in Aalst en daders in witte overalls… nieuwe piste? Dit is echt slecht!

7

(20 replies, posted in Bewijsstukken)

3 maal raden… Rijkswacht krijgt de beschikking over zwaardere wapens en Golf GTI? Das te makkelijk!

8

(20 replies, posted in Bewijsstukken)

Wat als dat versnipperde/verbrande ticket et bewust neergelegd is om dit soort reacties te doen ontstaan?

9

(601 replies, posted in Hypotheses)

En welke Jambers aflevering is da? War da zo ne vrouwke mer kort blond haar in lederen kledij?

Scaramouche wrote:

Ik bedoel post 160 in deze topic : "Verhaal van Kuros".

10

(601 replies, posted in Hypotheses)

Maar (believer) Murcialago is jarenlang de buurman geweest van David en zijn grootouders…

Spectator Of Life wrote:

Klopt, iemand die jarenlang belooft een tekst te plaatsen en het dan niet doet, dat roept ook twijfels op, logisch. Hoewel de piste zelf an sich niet ongeloofwaardig klinkt. Zo zijn er een paar verhalen (Kuros, Murcielago, Lhost ea)  waarvan we nooit zullen weten of het waarheid of verzinsels zijn.