461

(79 replies, posted in Onderzoekspistes)

Ooit gaan we toch is moeten afspreken met een paar mensen om is een kleine reconstructie te houden, want de hypotheses worden toch sterker. Het ter plaatse gaan kijken met een paar mensen kan soms nog iets opbrengen.

't hand, sterke hypothese. Ben er zelf niet zo sterk in maar bij deze hypothese krijg ik een "we komen d'r wel" gevoel.

462

(60 replies, posted in Robotfoto's)

Boemerang, ja, al deze wapens gebruiken de 9 mm patroon (als het om de ingram mac 10 gaat, ingram mac 11 gebruikt een ander kaliber).

463

(1,141 replies, posted in 1985)

't Hand wrote:

Overigens, deze zomer wou ik eens binnenlopen (als hopelijk toekomstig sportschutter) in deze schietclub op de Termurenlaan en grappig genoeg wist niemand op de laan zelf van het bestaan af van een schietclub!

Welkom 't hand, deze club bestaat al jaren niet meer.

Baeyens ondervragen, weet het niet goed. 't Is niet omdat er crapuul in uw schietstand komt dat je zelf een crapuul bent. Bepaalde namen die hier op het forum genoemd worden kwamen wel in deze stand trainen.

464

(717 replies, posted in 1982)

Dirk van Antwerpen wrote:

Franse nummerplaten werden blijkbaar vliegensvlug verwisseld voor Belgische. Heb ook ergens gelezen dat men op de Santana zowel gaatjes voor de Belgische als voor de Franse nummerplaten heeft teruggevonden. Alles was dus goed voorbereid.

Is een techniek die veel gebruikt werd door de Mossad. Meerdere nummerplaten werden boven elkaar bevestigd en zo kon men vliegensvlug van nummerplaat wisselen.

465

(211 replies, posted in 1985)

Boemerang wrote:

Wie kan mij vertellen of die gast de gegijzelde jongen was en wattie daar allemaal zegt?)

Dag Boemerang, is inderdaad de gegijzelde jongen. Hij zegt dat hij opeens een wapen in de rug geduwd kreeg en dat hij zowel binnen als buiten de mensen heeft zien afmaken.

466

(1,147 replies, posted in 1983)

Raf, ik zal ek ik rijden, wanneer mag ik uwe wagen is komen halen. big_smile

467

(23 replies, posted in Bewijsstukken)

Boemerang, bekijk volgende foto's eens, heb deze persoonlijk in verzameling. Daar je met deze munitie niet meer mag jagen kan ik er verder niets meer mee doen. Ben geen jager, maar heb wel een vergunning voor het kaliber.

http://lh6.ggpht.com/_U3ZRR_t9GFU/TSn2tu_iBjI/AAAAAAAAAQE/wy-L5Vbqml4/s720/DSC_0003.JPG

http://lh3.ggpht.com/_U3ZRR_t9GFU/TSn2tzRigdI/AAAAAAAAAQI/gCEyLFZBNE8/s720/DSC_0004.JPG

Ben, meer informatie heb ik over deze Legia niet, maar als het jullie interesseert kan ik ze jullie altijd is laten bekijken. Zou ze wel graag bij mijn verzameling laten, dus ik geef ze niet weg.

468

(279 replies, posted in Getuigen)

club_le-happy-few wrote:

De Staerke is gekend voor zijn paranoïde gedrag (onmiddellijk vluchtroutes checken, achtervolgingswaanzin, paniek- en zenuwaanvallen, ...).

Bij bepaalde beroepen houd deze paranoia je in leven. Mijn vraag is waarom deze persoon 25 jaar later met zijn verhaal komt? Heb wel het verhaal nog niet gelezen. Boemerang, kan je eventueel een andere kopie doorsturen want heb hem vergroot maar lettertjes komen wazig over. Anders zal ik maandag de Humo gaan kopen.

469

(23 replies, posted in Bewijsstukken)

Dag Raf, heb een mailtje naar ben gestuurd. Als je van Aalst bent laat dan iets weten want ik moet er vanavond en vrijdag nog langs.

470

(23 replies, posted in Bewijsstukken)

Heb hierover nog wat uitleg, maar kan dit beter uitleggen aan de telefoon. Als ik een tel of GSM-nummer krijg van iemand bel ik hem ASAP op.