1,591

(210 replies, posted in 1983)

Het zou nog steeds de bijeenkomstplaats zijn van de Bende Van Woluwe las ik onlangs hier op de site.

1,592

(601 replies, posted in Hypotheses)

Geloof ik in het feit dat er mogelijk verbanden zijn tussen verschillende slachtoffers in Aalst? Ja! Geloof ik in het het feit dat er iets niet klopt dat er zoveel slachtoffers vallen op de parking? Ja! Geloof ik in het feit dat bepaalde mensen in Aalst (of dat er nu 1, 2 of 8 zijn) een doelwit waren van de Bende van Nijvel? Ja! Geloof ik in het feit dat deze mensen naar de Delhaize zijn gebracht/gelokt om daar vermoord te worden zodat het lijkt alsof ze werden vermoord omdat ze lastige getuigen waren? Ja!

Ik geloof ook nog steeds in die theorie. Er lopen er in Aalst zeker nog rond die meer weten (in marginale - crimminele milieus). Ik heb in Aalsterse cafés (vooral degene waar de lagere sociale klassen kwamen) destijds ook één en ander gehoord. Helaas, wordt alles waarschijnlijk direct als zattemanspraat afgedaan.

Ook het verzoekje op de radio ... dit vind ik eigenlijk typische Aalsters droge / zwarte humor. Denk dat men te licht over de term "Bende Van Hofstade" is gegaan. Er moet toch iets met Hofstade geweest zijn. Vertrekplaats, safe house, betrokkenen,...

1,593

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Mendez betrokken bij de eerste golf misdaden in 1983 (afrekeningen in wapen - misdaadmilieu). In 1985 weigert hij mee te doen (misschien omwille van moord op kinderen en onschuldige mensen). Omdat hij meer weet hebben ze dan ook met hem afgerekend?

1,594

(64 replies, posted in Robotfoto's)

Pitte = Pascal De Boeck?

1,595

(210 replies, posted in 1983)

Lasne zou ook geen onbekende plaats geweest zijn voor de Bende Haemers.

1,596

(760 replies, posted in 1985)

Is het toevallig dat de doktersvrouw omgebracht is. Vergezocht, maar je weet het nooit.

1,597

(760 replies, posted in 1985)

Het Nieuwsblad » Doktersvrouw thuis brutaal vermoord
Het Nieuwsblad » Gangsters maken 40.000euro buit in AXA-kantoren

1,598

(966 replies, posted in Bende De Staerke)

Léon De Staerke & Genevieve Petermans stonden rond en/of vlak na de eeuwwisseling nog samen op de FN-lijst, daar ben ik zonet op het internet achtergekomen.

Ze hebben samen ook 2 kinderen. Denk dat de oudste ongeveer 14 jaar is als ik goed gelezen heb. Jongen en meisje.

1,599

(68 replies, posted in Bende Haemers)

De vriendin van Kapllan Murat zou in de taverne van Denise Tyack werken (of gewerkt hebben) als ik me niet vergis.

1,600

(301 replies, posted in Andere Personen)

Ik heb ook al gehoord dat de Bende Haemers in Paraguay destijds een opleiding zou gekregen hebben. Het strafste wat ik gehoord heb zelfs, is dat Haemers (of zijn entourage) er zelf cursussen zou gegeven hebben. Café- of fantastenpraat, wie zal het zeggen?