1,611

(8 replies, posted in Hypotheses)

Het kunnen ook om Italianen en Grieken uit het Brusselse milieu zijn. Of eventueel uit regio's waar veel Italianen en Grieken wonen: Luik, La Louvière (in de buurt van Anderlues!), Charleroi,...

1,612

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

Léon kan alleszins geen tien jaar meer wachten want die is de 70 al gepasseerd. De robotfoto van de oude doet me eerder aan Habran denken. Ook gewelddadig iemand. de De Staerke's hebben er volgens mij toch ook iets mee te maken, zeker in Aalst.

1,613

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

Ik geloof wel niet alles wat Popolino zegt. Bij die man is ook alles goed om media-aandacht te krijgen (= geld). Feit is dat de ganse Bende De Staerke nog steeds op de armoedegrens leeft, en ze waarschijnlijk enorm op de vingers gekeken worden. Volgens mij zijn ze ergens bang voor en staan ze nog steeds onder druk.

1,614

(934 replies, posted in Bende De Staerke)

En de kleine man die de avond voordien in de taverne van Kuros aanwezig was, heeft zowat alle uiterlijke kenmerken van Léon De Staerke. De De Staerke's hebben er alleszins geen geld aan overgehouden. De meesten leven nog steeds in een klein appartementje in het Brusselse, op de rand van de armoedegrens (vermoed ik). Ofwel hebben ze er alles gewoon de eerste maanden doorgedraaid ...

1,615

(601 replies, posted in Hypotheses)

Misschien mag hij momenteel niet reageren ... (als dossier naar advocaat is).

1,616

(601 replies, posted in Hypotheses)

Het is toch best dat men op zeker speelt en alles 10 x hercontroleert. Voor jullie is het gewoon lectuur, maar voor hem is het een deel van zijn leven! Het zou zonde zijn dat hij niet geloofd wordt omdat hij links of rechts iets vergeet te vermelden.

Hij heeft nog tijd tot 2015 om met zijn verhaal naar buiten te komen wink

Hopelijk doet hij het op het juiste moment, en wanneer dat is kan alleen hij (en zijn advocaat) beslissen / gokken.

Ik ben ook enorm benieuwd om alles te lezen maar laat ons niet egoïstisch worden. Het belang (waarheid achterhalen betreffende de moorden) is toch van groter belang dan onze nieuwsgierigheid.

1,617

(784 replies, posted in 1982)

Maar dan nog, met ze te vermoorden hebben ze hun geld niet terug. Zou ik toch eerder aan afpersing gaan denken. Misschien mocht hij de gokschulden vereffenen door voor hen "speciale overvalwagens" klaar te stomen. Ze geven hem het vermoeden dat op die manier zijn schulden afgelost zijn.

Als de overvallenreeks afgerond is, vermoord men hem dan toch maar omdat men bang is dat hij zijn mond gaat voorbijpraten. Overvallenreeks gedaan = ontdoen van wapens, wagens en hulpjes.

1,618

(270 replies, posted in 1985)

Renne wrote:

Ze schieten de vader neer, de kogels doorzeven zijn lichaam en komen in Rebecca (dochtertje) terecht. Dit mocht niet gebeuren. Stel dat het zo was, zou Mevr Vanden Steen dan niet gaan praten, ze denken van wel en leggen haar het zwijgen op door haar af te maken.

Ik kan me niet meer herinneren wie, maar iemand hier heeft ooit eens verteld dat hij mannen op café tegengekomen was die beweerden dat ze in die periode hun beste vriend hebben moeten vermoorden. Hij dacht eerst dat het om de De Staerke's kon gaan en dat hij Beersel of Berchem op hun paspoort had staan. Zou dit dan toch met die affaire kunnen te maken hebben?

Best mogelijk dat men het na al die jaren nog steeds niet verwerkt heeft. Het was niet gepland, maar als de vrouw de doders kende (of zelfs misschien een affaire mee had) en ze doden per ongeluk haar dochter ... Als ze op zeker willen spelen om nooit verraden te worden kunnen ze dan niet anders dan het volledige gezin uitmoorden.

1,619

(784 replies, posted in 1982)

De vader van Thierry Smars had ook gokschulden. Het kan toeval zijn ... maar ook weer niet. Het milieu is het milieu.

1,620

(9 replies, posted in Organisaties)

Nog nooit problemen gehad. Denk dat het probleem elders zal liggen.