1

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Onderstaande video nog eens bekeken » YouTube

Als Finné zou zijn doodgeschoten terwijl hij zogezegd naar zijn auto liep om de politie te bellen, zou hij dan mooi op zijn rug liggen met zijn voeten over elkaar gekruist? Jullie mogen hier weerleggen wat jullie willen, ik blijf het toch vreemd vinden...

2

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Xenophon wrote:

Blijft over: hij werd elders onderschept en al dan niet reeds dood naar de winkel gebracht en daar dan 'gedropt'. Dat is forensisch lastig te verklaren + zeer riskant zoals ik eerder al eens argumenteerde. Komt nog bij dat zijn wagen er ook stond.

Inderdaad, dat is waar ik ook aan dacht. Volgens mij is Finné ontwapend en vermoord op een andere plaats en "gedropt" op de parking van de Delhaize. Ik meen mij ook te herinneren dat er weinig bloed was rondom het lijk niettegenstaande hij verschillende schotwonden had ...

3

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Hallo, alhoewel ik persoonlijk niet verbonden ben met deze gruwelijke zaak intrigeert ze me al jaren en volg ik dit forum al een hele tijd. Ik kan er met mijn verstand niet bij dat er niemand in die jaren zijn mond heeft voorbij gepraat over de daders. Ook het feit dat zoveel in de doofpot is gestoken is wraakroepend.

Eén feit in het bijzonder dat mijn aandacht vroeg is de dood (liquidatie?) van Leon Finné. In de jaren '90 werkte ik in Jezus-Eik en mijn toenmalige zaakvoerder was een buur van Leon Finné. Hij vertelde me dat iedereen in de buurt wist van zijn louche (zijn uitdrukking) zaakjes. Eén ding in het bijzonder is me bijgebleven: mijn baas zei me dat Finné altijd gewapend was als hij op stap ging en net de avond van de overval had hij geen wapen op zak. Dit en andere zaken die over deze avond aan het licht zijn gekomen zijn volgens mij het bewijs dat het hier een liquidatie betrof.