61

(55 replies, posted in Nieuws)

Raf, heb je een geheim nummer? Bv. De enige die toegang hebben in Nederland tot geheime nummers zijn o.a. de terroristische afdeling van het KLPD, wellicht toch iemand van de RW? Ook IP-adressen kunnen door opsporingsinstanties worden gecontroleerd.

62

(33 replies, posted in Wagens)

DeadLetterBox, maar waarom zijn er dan diverse getuigen die aangeven dat die witte Siera er voor de overval niet stond, en dat Finé al langer dood moest zijn dan het begin van de overval. Waarom zijn deze getuigen niet gehoord, ze geven dat zelfs voor de Belgische TV aan. Is er dan toch iets aan de hand met deze Ford?

63

(33 replies, posted in Wagens)

Ben idd ook  uitgegaan van de verklaring dat de witte Siëra tijdens de "overval" er niet heeft gestaan, en ook als je kijkt naar het lichaam van Finé, de wijze waarop zijn benen/voeten liggen, dat gekoppeld aan de verklaring van de mensen die Finé hebben zie liggen ZONDER laken en het feit dat de auto zo te zien o.o schade heeft opgelopen, moet dit "plaatje" haast wel in scene gezet zijn om af te leiden. Rijst natuurlijk de grote vraag: van wie is de Siëra (Rijkswacht?), zo niet van wie dan wel, en wie heeft deze wagen er dan neer gezet en waarom? Is dit het zoveelste dwaalspoor gelegd door de "speurders"?

64

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Even terug komend op het verhaal van die brandweerman, is onze vriend Deprêtre hier goed over gehoord?

65

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Waarom moest deze man van Depétre alleen zoeken, misschien wilde deze wel dat er door één man niets werd gevonden wat hem of anderen aan de bende linkte. Het lijkt wel op een doelbewuste actie van deze procueur des General. Zo als zoveel van zijn "acties"om het het spoor vlot te trekken.

Michiel wrote:

Maar wat ik persoonlijk denk en vermoed: ze wachten de verjaring af.

Daar lijkt het dus wel heel erg op, heb nog steeds de indruk dat de bekende CWB zich hier niet hun hoofd aan willen stoten. Er zouden een verdachten kunnen worden gearresteerd en die gaan dan praten! Als de technieken in het DNA onderzoek tegenwoordig zo ver gevorderd is, waarom dan geen nieuw DNA onderzoek, al dan niet met buitenlandse expertise.

67

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ben, de brandweerman.

68

(1,147 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ben wrote:

Maar de zakken werden niet meteen gevonden, want procureur Deprêtre liet het dregwerk uitvoeren door één plaatselijke brandweerman.

Ik zou wel eens willen weten waarom deze man nooit is gehoord in een commissie zitting, zoals hier in Nederland wel gebeurd. Hij heeft veel te verklaren en uit te leggen lijkt mij

69

(273 replies, posted in Speurders)

Heb sterk het vermoeden dat men na het vertrek van Eddy Vos het stil laat om te verjaren!

70

(52 replies, posted in Wagens)

Ben wrote:

Het onderzoek naar de identiteit van de huurders heeft jammer genoeg geen resultaten opgeleverd.

Ik ga er vanuit dat men in het Belgische, ook bij houd als verhuurder aan wie ik wat en wanneer heb verhuurd. Snap dus niet dat de politie hier net achter kan/kon komen. Begrijp ook wel dat men met valse ID papieren kan huren, maar op een kopie van een paspoort of ID kaart, staat altijd een foto.