3,081

(51 replies, posted in Bende Haemers)

Eén van de links is ook via Guy Cruysmans. "Vooral de naam Vincent Louvaert valt op in de entourage van Philippe Lacroix, Smars en Patrick Haemers." En Misschien is er ook een link met Darville en Vanden Eynde via het café waar Vanden Eynde ging kaarten er was daar ook een huurling ik ben zijn naam vergeten die gevlucht is naar het buitenland, hij kwam in aanmerking voor de reus. En er is ook nog de link via Ciolini en Bultot naar de mannen van de kraak van de eeuw.

LEO wrote:

Wel, wel, wel. roll Zit hier misschien de link Roze Balletten/huurlingen/Bende van Nijvel?

Ja, het is niet ver weg. Hierboven haal ik de kraak van de eeuw aan, omdat er in Frankrijk in '76 ook zo een kraak was die uitgevoerd is door extreem rechts voor het financieren van acties, er is geld en goud gevonden bij Massagrande. Hier in België is 4 jaar later ook zo een kraak en Ciolini is in de buurt. Ik vraag me af of de kraak van de eeuw in België ook niet het zelfde doel had? Het financieren van extreem rechtse acties.

3,082

(61 replies, posted in Bende Haemers)

Van een post van Swan. "Het gedrag van Smars is beginnen te veranderen rond de maand juli '85 toen hij Ciolini heeft ontmoet.  Deze wou deel uitmaken van een uiterst rechts organisatie, welke projecten in het Frans-Spaanse grendsgebied had. Ciolini was oprichter van een detectivebureau S.I.S."

Weer die Spaans-Franse link, daar kennen ze ze wat van bommen.

3,083

(58 replies, posted in Bende Haemers)

Zijn uitspraak over het "witwassen van misdaden" plus ook zijn historie in andere dossier maakt hem volgens mij verdacht om de valse sporen in het bende dossier aan te leggen. Als je leest over de Italiaanse facisten zal je versteld staan van het spoor van geweld dat ze achter gelaten hebben in de jaren 70 en 80 in Europa en er buiten. Via hem is er ook een link naar Robert Wellens en de kraak van de eeuw en die in Frankrijk in 76 alsook naar Bultot.

3,084

(61 replies, posted in Bende Haemers)

LEO, goede vraag. Is er info over de legerdienst van Smars, in de hoek van Darville en de Italianen is er kennis genoeg zie ook Massagrande.

3,085

(29 replies, posted in Bende Haemers)

Merovinger, het zou kunnen maar wat we nu weten is dat het Italiaans en de Italianen hem blijkbaar niet vreemd zijn. Opeens komt Ciolini op de proppen en alles wordt professioneler en agressiever. Lacroix zij ook nadrukkelijk niet op zoek te gaan naar de daders van de moord op Smars. Nu als je denk aan zijn rechtse scholing bij de bankier zou ik er niet van verwonderd zijn.

3,086

(61 replies, posted in Bende Haemers)

Dim, er is ook nog de link met Vincent Louvaert, de campus moorden, plus de aanwezigheid van de Italianen. En bankier Guy Cruysmans! Ook de uitspraak van Ciolini dat hij "de misdaden kon witwassen" straf. Ciolini had al langer contact met Smars en was op hem aan het inpraten.

3,087

(61 replies, posted in Bende Haemers)

Ja Dim, het heeft er alle schijn van. Ciolini, Massagrande en Bultot en anderen vervullen een dubieuze rol in het geheel. Er zijn sterke aanwijzingen dat men geprobeerd heeft om de bende Haemers te betrekken in de strategie van spanning. Voor de dood van Smars zou men ook eens moeten kijken van waar de explosieven kwamen, Ciolini komt op het toneel en de overvallen worden opeens veel gewelddadiger ook de periode waarin het gebeurt, het land stond op zijn kop.

3,088

(134 replies, posted in Andere Personen)

Ja Dim, ik had het moeten zien, dank je (pere en vader).

3,089

(161 replies, posted in Bibliografie)

Walter, dank je voor de feedback, nu ik vermoed dat dit een valse naam zal zijn als je ziet in welk lijst die voorkomt.

3,090

(183 replies, posted in Westland New Post)

Er is ook nog een sterke aanwijzing dat hij Elio Ciolini kende.