21

(268 replies, posted in 1980-1989)

dim wrote:

Wat de info boven betreft, toen wist ik nog niet dat "Grand Charles" één van de Woods was. Namelijk Charles J., nu in Costa Rica.

Enig idee waar juist?

22

(1,116 replies, posted in Onderzoeksdaden)

René De Witte wrote:

Misschien begrijp ik er geen snars van, maar ik probeer een beetje logisch na te denken.

Een frituuruitbater die in zijn frituur slaapt omdat hij al enkele keren ongewenst bezoek had gekregen. Is dat niet een beetje vreemd? Wat valt er 's nachts in een frietkot van waarde te stelen? Ik zou als uitbater na sluiting asap met mijn recette naar huis of naar de nachtkluis van de bank rijden om mijn centen in veiligheid te brengen. En dan terugkeren? Om te voorkomen dat ze mijn frietketel of frigo pikken? Of bleef hij met zijn recette slapen in zijn frituur? Niet erg slim. Of was hij die dag gewoon niet open geweest? Dat kan ook. Dan kom ik terug op de vraag: wat viel er te beschermen?

Ik vind het verhaal dat O. daar sliep - en nog wel in november - heel eigenaardig.

Dat op zich zie ik eventueel nog wel kunnen. Hangt beetje van de situatie en de persoonlijkheid van O. af. En misschien was er niet zozeer iets te stelen, maar had hij vb. een paar keer met vandalisme te maken gehad. Ik ken een boer die ooit iets gelijkaardigs gedaan heeft: een paar keer geslapen in een barak langs zijn veld omdat elk weekend wat dronken jongeren op weg terug naar huis zijn bieten uittrokken en hij ze wilde betrappen.

Maar inderdaad, er zijn heel wat eigenaardigheden aan de rest van het verhaal. En wat is er nu trouwens finaal geweten van de hele hetze rond het NICC-onderzoek (vb. de beweringen van dat er met euros i.p.v. oude franken zou gewerkt zijn)?

23

(382 replies, posted in Hypotheses)

Aangenomen dat een bende marginalen inderdaad in staat was meermaals een kruisvuur aan te leggen tegen de politie, wat dan van andere militaire technieken die ze leken te hanteren zoals de PSM tactiek?

DeadLetterBox wrote:

Zo een programma bestaat al en is al actief hier in Europa. Het noemt INDECT en is een variant van het Echelon project.

Eerder de Europese tegenhanger, is een paar jaar geleden wat rond te doen geweest toen een van de work package rapporten van het project (Europese FP7 funding) uitlekte » wikileaks.org Eerlijkheidshalve mag wel toegevoegd worden dat INDECT toch net iets transparanter is dan ECHELON. wink

25

(10 replies, posted in Nieuws)

dim wrote:

Hoera, weer eens een "mysterieuze Amerikaan" in het spel...

Dat vond ik ook het meest frappante in het interview in De Ochtend deze morgen: een mysterieuze Amerikaan met heel veel geld die leden kwam ronselen om anti-islamiseringsbewegingen op te starten (in heel Europa nota bene). Daarna niks meer over gehoord in de media.

26

(7 replies, posted in Hypotheses)

Spreken kunnen natuurlijk ook alleen de nog levenden.

27

(161 replies, posted in Bibliografie)

Merovinger wrote:

Besluit:  Ons dient ons.

De echte gulden regel.

28

(161 replies, posted in Bibliografie)

Laatst gelezen en ook heel relevant gezien de centrale thema's in Walter's boek » wikispooks.com

This report is probably the single most important analysis of the events of 9/11 that Wikispooks has seen. It is an analysis of US/UK post-WWII covert operations and criminal banking activities originating with hidden 'Yamashita' and NAZI gold; it demonstrates Western complicity in the 1991 Moscow coup which heralded the collapse of the Soviet Union and shows that the faudulent instruments used to finance these events and the subsequent looting of Soviet industry, were at the heart of the 9/11 attacks. Ostensible maturity/settlement/roll-over for these instruments were dated through September 2001 and would have clinched several high-level criminal investigations had they been allowed to settle normally.

29

(15 replies, posted in Andere)

Walter Baeyens wrote:

Er zijn veel meer diamanten dan wordt toegegeven. De Beers (zie ook Joden, Oppenheimer, en Cecil Rhodes) controleert de wereldhandel en zorgt voor een synthetische schaarste. In de Kimberley-mijnen worden diamanten zelfs verbrand.

Misschien dat daar nu verandering in komt van een heel andere hoek » Nepdiamant bedreigt wereldwijde handel. Synthetische - en dus goedkope - diamanten die groter zijn en niet van echt te onderscheiden.

30

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Boemerang wrote:

Wie de serie wel kan zien zou evt kunnen opletten hoe mank Patrick nou eigenlijk liep en of hij een opvallende pigmentvlek/moedervlek achter in zijn nek had.

Heb er speciaal op gelet deze keer. Er kwam een scene in waar hij heel duidelijk helemaal in beeld komt (langs achteren) en over een tennisplein wandelt. Niks van manken te zien...