1

(33 replies, posted in Plaatsen)

Voor die die de Camargue niet kennen, of Zuid-Frankrijk...

Saint-Marie-la-Mere is de belangrijkste uitgaansbuurt van de Camargue. De plaatselijke bewoners zijn hoofdzakelijk van afkomst zigeuners en Spaanse verbannen uit hun eigen land. Er bestaat in de Camarque een "code" waar de politie niets van moet weten, en de schrik om het lijf heeft om op interventie te gaan. Eens in de Camarque woonachtig, en je bent opgenomen in de bevolking, behoor je tot deze exclusiviteit. Laat ons maar zeggen het Corsica van het zuiden. 

Alle verdere hoofdsteden, zoals Marseille moet niet meer in kaart gebracht worden, daar de Nederlandse cocaïne en witwaspraktijken reeds jaren in de Jachthaven van Marseille hun aandeel hebben veiliggesteld. Namen Zoals, familie Cok, Maes, de schutter en anderen met verbindingen naar de Spaanse immomarkt de fakkel dragen in vele dossiers van groot-banditisme.

2

(1,070 replies, posted in Andere)

Merovinger wrote:

En hoe weet de pers deze info allemaal? Dat zal zeker niet van de advocaat van Tinck komen. In de interviews gisteren na de zitting van de KI is hier ook niets over gezegd. En waarom wordt dit net nu gepubliceerd op het moment dat de KI haar beraad houdt?

Wat ik eigenlijk nog het strafste van allemaal vind - indien het inderdaad klopt dat Tinck die verklaringen tegen vrienden zou gedaan hebben - is dat deze vrienden daar nu pas mee naar buiten komen! Waarom hebben ze dat niet vroeger gedaan? Daar moet dan toch een reden voor zijn? Geloofden ze Tinck toen niet? En waarom nu plots wel?

Stel de vraag anders, wie dekte tot gisteren de zaak rond Tinck?

3

(1,070 replies, posted in Andere)

dim wrote:

Er komt nu van alles naar boven, het wordt filteren jongens anders verzuipen we! wat hier van denken, bv. Martine D.:

"Cela va peut-être étonner certains, moi qui donne toujours des excuses à tout le monde, mais celui-là, j'espère de tout coeur qu'il va payer cher. Je sais que la loi autorise à tout citoyen d'être défendu mais je ne lui permettrais même pas un avocat. Que les enquêteurs n'hésitent pas à le

Hier erken ik duidelijk twee zaken. De eerste, de beschermde vorm "onder bescherming" staan van een tak binnen de politiek en of mensen met macht. Ten tweede, het typische mogelijkheid beschermd of in opdracht, elke soort van misdaad uitvoeren buiten de media, maar wel bekend bij justitie. Dit is geen mogelijkheid, maar realiteit... De driehoek verhouding, justitie-gangster(s)-maffia en corruptie, is verbonden met elkaar in vele moeilijke zaken binnen België, maar ook in andere landen. Deja vu.

4

(1,070 replies, posted in Andere)

johan666 wrote:

http://i.imgur.com/V0vnS21.gif

Wat mij enige dagen reeds opviel, de oren op de tekening en de foto zijn identiek! Indien deze werd ontworpen, onder hypnose, kan je 100% erop aan dat deze getuige hem inderdaad heeft erkend.

5

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dag dim, ben effen weg van geweest... Ik heb wat senators (denkelijk alle) gesproken over enige jaren, over wat er werd "aangenomen" in het dossier. Dus heb ik mijn gedachten over wat deze heren "willen horen" er bij is of niet. Simpel.

6

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

dim wrote:

Kletst hij maar wat uit zijn nek over WNP, of weet hij meer? Herinnert hij zich nog iets over Tinck van de dossiers destijds? Hij lijkt nogal zeker van zijn stuk.

Dacht ik ook bij ons laatste gesprek over de Bende, bleek de interesse reeds aanwezig? Of wat nog niet gezegd mag worden...

7

(54 replies, posted in Mededelingen)

Justitie vraagt zich ook af wat jullie "denken" en volgen op het forum, zoals de journalisten die ook.

8

(1,070 replies, posted in Andere)

Mincky wrote:

Trainingskampen (extreem rechts) aldaar?

Ga verder!

9

(1,070 replies, posted in Andere)

Westland New Post linken met Corsica?

10

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Hugo Coveliers, wat hij denkt tegenover de NOS » nos.nl

De Bende van Nijvel is groot nieuws in België. Met de bekendmaking van de aanhouding van een verdachte groeit bij veel Belgen de hoop dat de golf van aanslagen die België in de jaren 80 in z'n greep hield en waarbij 28 mensen omkwamen, alsnog wordt opgelost. Voormalig Belgisch parlementarier Hugo Coveliers deed in die jaren 80 onderzoek naar de Nijvel-onderzoeken. Hij was secretaris van de zogenoemde Eerste Parlementaire Bendecommissie.