61

(784 replies, posted in 1982)

Ik zou daar ook niet teveel aandacht aan besteden, dat is een zeer subjectief gegeven, men kan desnoods een kogelpatroon creëren in de vorm van een regenboog, dat is niet erg 'ophelderend' allemaal.

62

(643 replies, posted in 1983)

U vertelt toch héél interessante dingen, Chenda, is er een link met één van de 'officiële' robotfoto's?

63

(68 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Leuk om te vermelden dat uit documenten duidelijk is gebleken dat Etienne-smeerlap-ganster-Davignonke één van de cliënten was van het detectivebureau van Bouhouche. Uit dank voor bewezen diensten?

64

(116 replies, posted in Bibliografie)

En als ge dan ziet hoeveel hielenlikkers dat ventje VDB altijd bij zich heeft gehad: zelfs Herman De Croo. Om maar één van die lapzwanzen bij naam te noemen! Ik zie het nog zo voor me, iedereen heeft het trouwens kunnen zien op tv: bij de avondreceptie n.a.v. het huwelijk van Flipke en boterbloem Matilde: de kreupele en toen al tot op den draad versleten VDB die daar met zijn stokske toekomt en baas ganzendock van Brakel die hem daar, al was het de paus zelve, komt verwelkomen.

65

(6 replies, posted in Andere)

Allé, beziet de timing eens van de belangrijkste feiten voor het onderzoek. En kijk naar de namen: de 2 taxichauffeurs, de link naar Charly de Pauw via het echtpaar Fourez-Dewit, Finné en zijn banden met Bouhouche-Beijer. Dat is het ene pijltje na het andere dat wijst in de richting van Bouhouche-Beijer en de omgeving rond Vanden Boeynants. Moet er nog zand zijn? Wellicht een monsterverbond tussen enerzijds de persoonlijke agenda van dit allegaartje en anderzijds de agenda van de CIA en NAVO.

Voor geld danst den 'Duivel'.

67

(32 replies, posted in Onderzoekspistes)

Vind u schema's een nuttig instrument, dim, maar weet wel dat studies hebben uitgewezen dat vrijwel alle willekeurige personen in héél de westerse wereld met ik geloof slechts 2 linken aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Stel dus 2 willekeurige personen A en Z die elkaar niet kennen. Dan volstaan gemiddeld 2 personen T en L die elkaar kennen en waarbij T A kent en L Z kent om die interpersoonlijk aan elkaar te linken. Die link naar Dutroux bijvoorbeeld is daar een perfect voorbeeld van. Beperk u dus tot datgene waarvoor elementen zijn in dit specifiek dossier, zowel feitelijke als wat betreft motief. Het gaat hier toch om de 'Bende van Nijvel' niet? En niet om het linken van zo veel mogelijk criminelen aan elkaar.

Maar nogmaals, het concept is zéér goed, maar vind dat er veel te veel namen instaan waarvoor er bijzonder weinig elementen aanwezig zijn om hetzij ze feitelijk, hetzij ze aangaande motief te linken aan de bendefeiten.  Dit komt de synthese en de geloofwaardigheid niet ten goede. Less is more.

68

(643 replies, posted in 1983)

Beste Chenda, waarom blijft u eigenlijk zo vaag?

69

(643 replies, posted in 1983)

Beste Chenda, U maakt ons en mij wel héél nieuwsgierig. U zegt dat U het dominosteentje in handen heeft en nog niet heeft laten vallen. Kunt u ons dan misschien inlichten omtrent de werkelijke aard van dit dominosteentje?

70

(643 replies, posted in 1983)

Eigenlijk is uw getuigenis zéér waardevol omdat zij enerzijds feiten aan het licht brengt omtrent Temse, en anderzijds vrijwel onomstotelijk obstructie van het onderzoek en dus passieve betrokkenheid van de cel Waals-Brabant aantoont. Kortom, men had het gezicht van Vos moeten toevoegen aan de robotfoto's!

Uw getuigenis zou bijvoorbeeld zéér waardevol kunnen zijn wanneer het tot een rechtszaak zou komen tegen de Belgische Staat, opeenvolgende ministers van Justitie in persoon, de Belgische Parketten, bepaalde magistraten in persoon, de toenmalige Rijkswacht, de Staatsveiligheid, en bepaalde personen binnen de Staatsveiligheid in persoon en misschien zelfs de CIA i.v.m. hun duivelse rol in dit dossier, in het geval van aanhangigmaking voor het Internationaal Strafhof in Den Haag.