841

(58 replies, posted in Westland New Post)

Ik meen dat Hilde Geens zich in een interview liet ontvallen dat er lange tijd een Joegoslaaf verdacht werd van lid van de bende te zijn. Op de robotfoto lijkt de killer me ook eerder een Slavisch type.

Denkt u dat de namen van de Bende-leden in het dossier staan, zoals onder anderen Jef Vermassen beweert.

Geens: “Ja. De oplossing en de namen zitten al jaren in het dossier: Bouhouche, Beijer, de clan rond De Staerke, een Joegoslaaf enzovoort. In de loop der tijd is tenslotte toch een tiental mensen in beschuldiging gesteld, omdat er serieuze aanwijzingen waren voor hun betrokkenheid.”

Bron: interview Knack

842

(20 replies, posted in Andere Personen)

Een getuige in Overijse die door de reus beschoten is beschreef hem als een man van een jaar of 40 en met voorhoofdskaalheid.

843

(59 replies, posted in Getuigen)

Aubanel: de CWB heeft die info toch al jaren? Misschien hebben ze dit spoor al onderzocht en heeft PV er daadwerkelijk niets mee te maken.

844

(56 replies, posted in Getuigen)

Charly: inderdaad, je hebt gelijk.

845

(56 replies, posted in Getuigen)

De getuige over de drie figuren in het Bos van Aa: 'Een van de drie zat vooraan rechts (niet de reus en niet die met snor, maar dus de middelste, hij liet zich doorzakken, zodat zijn hoofd net boven de onderkant van het raam kwam, en plette zich met zijn neus tegen het raam van rechts naar links in het wegrijden, zodat zijn kwade grijns leek op een platgedrukte boksersneus om zijn aangezicht te verdoezelen). '

Zou het kunnen dat deze beschrijving over Dauphin gaat, die door zijn kleine gestalte met zijn hoofd maar tot de onderkant van het raam kwam?

846

(59 replies, posted in Getuigen)

Je hebt inderdaad gelijk om niet zomaar namen op het net te smijten.

847

(59 replies, posted in Getuigen)

Kan je de foto niet naar Ben doorsturen? Misschien weet hij er meer over.

848

(731 replies, posted in 1982)

Niet Calmette zelf maar een man uit Oudergem die karatelessen bij hem volgde. Deze man is met honderd procent zekerheid herkend maar aan die herkenning werd geen gevolg gegeven.

Bron: Beetgenomen | Hilde Geens

849

(56 replies, posted in Getuigen)

Het kan natuurlijk allemaal toeval zijn maar ik raak steeds meer overtuigd van het WNP spoor.

850

(56 replies, posted in Getuigen)

De Staerke is opgepakt op 6 maart 1986. De golf van arrestaties eind 1985, begin 1986 zou heel goed de reden kunnen zijn waarom de bende is gestopt. Misschien de de getuigenis van de frituuruitbater ook bij deze getuigenis aansluit. Deze gebeurtenis vond ook plaats na Aalst.