11

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Is er ammo buitgemaakt bij de inbraak in kazerne Etterbeek? Naast de HK's hadden ze ook nog andere dingen mee...

12

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Misschien iets wat kan bijdragen tot een profielschets van Bonkoffsky. Via tweede-lijns contact van zijn toemalige DC bij Bde Aalst vernam ik: "een meeloper, totaal geen macho-gedrag", hij zou tijdens een interventie zelfs eens te lang getwijfeld hebben om zijn vuurwapen te trekken (wat volgens de aard van de interventie zeker aanvaardbaar was). Voor wat het waard is...

13

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

vdb wrote:

Hoeveel DNA-stalen en vingerafdrukken zijn er eigenlijk onder de bewijsstukken? En waar zijn die gevonden? Ik herinner me een peuk en een hoedje. Gezien het aantal robotfotos van verschillende daders lijkt een niet match mij nu niet direct uitsluitsel te brengen wat betreft Bonkoffsky's schuld.

Volgens mijn geheugen inderdaad de peuk van bij de taxichauffeur Angelou en het visserhoedje (aangetroffen te Nijvel en een identiek exemplaar tijdens de raid in Aalst)?

  • het is niet duidelijk op welk exemplaar het bloedspoor O+ is aangetroffen (hoedje Nijvel of hoedje Aalst)

  • voor Bergen zijn er een onbekend aantal daders ("Hij had een aantal individuen gezien die drukdoende waren rond een taxi van het merk Mercedes en iemand die op de grond lag." Hoeveel? Een reus? Nee. Dus deze match kan het al zeker niet zijn.

Dan moeten ze toch nog DNA-stalen hebben waarmee ze gematcht hebben?

14

(80 replies, posted in Organisaties)

Mossad, dan weer te verbinden met end-usercertificaten (drugs for weapons) van Mendez...

15

(136 replies, posted in Speurders)

Gezien de recente ontwikkelingen, meer dan plausibele linken met Groep Diane, Groep G, Farcy en de modus operandi van dit feit, zouden de speurder Vernaillen nog eens moeten spreken. Ik bekeek de Panorama- reportage opnieuw en zag een heel integer man met een heel duidelijk beeld van wat er zich afspeelde achter de schermen van de toenmalige Rijkswacht. Leeft Vernaillen nog?

16

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Zou het niet zinvol zijn om ergens een overzichtslijst (een simpel tabelletje) met het aantal waargenomen daders per feit. Weliswaar in beschouwing genomen dat er voor sommige feiten de mogelijkheid bestaat dat verschillende dadergroepen op hetzelfde moment op de plaats van de feiten gesignaleerd zijn. Als we daar al de namen met een grote waarschijnlijkheid aan kunnen koppelen... Vandeuren (Dekaise - Waver), Bonkoffsky (Aalst), Becker (Temse), zou al een mooi beeld geven.

Dat de logistieke cel moet bestaan hebben uit Bouhouche & Beijer weten we misschien ook al met grote zekerheid...

Zonet ook nog eens het interview met Bultot opnieuw bekeken (Panorama). Uiteraard met een berg zout, maar gezien de recente ontwikkelingen is zijn theorie over Diane (kúnnen omgaan met zware vuurwapens) & Drugs (NDB of gerelateerd met drugs for weapons) nog eens interessant om opnieuw te beluisteren. De moordtheorie van sommige slachtoffers dan weer veel minder. Mist spuien met een beetje waarheid, er zit iets in zijn verhaal...

17

(14 replies, posted in Wagens)

Klopt! Heeft hem ook zeer negatief uitgelaten over die persoon, in de trant van "amateurs", dus zo topgangsters zullen ht wel niet geweest zijn.

18

(14 replies, posted in Wagens)

Hoezo?

19

(133 replies, posted in Hypotheses)

Ben, gewoon topic verwijderen aub. Dergelijk zware feiten hebben geen nood aan personen die zich belangrijk wanen! Schande dat mensen zich op het leed van anderen vermaken! SHAME ON YOU!

20

(34 replies, posted in Bende Haemers)

Met een beetje goede wil kan je zijn levenswandel perfect volgen op Facebook.