41

(74 replies, posted in 1982)

Toch blijf ik het een vreemd verhaal vinden. Eddy Vos zal hoogstwaarschijnlijk als dit verhaal klopt de aankoopbonnen gecheckt hebben. Dan vind ik het wel een heel dure mannier om een garage te verkennen. Komt nog eens bij dat met de aankoop je gelijk op de radar staat van de onderzoekers.

42

(74 replies, posted in 1982)

Op zich een vreemd verhaal, bij elke showroom zijn de sleutels niet in de auto aanwezig. De reden hoef ik niet uit te leggen. Nu in dit geval wel, hoe wisten de daders dit? Puur toeval of insiders werk vooraf?

43

(74 replies, posted in 1982)

Teruggevonden in Elsene:

Op 10 mei 1982 om 22u20 parkeert de heer N.L., wonende Italiënlaan 32 te Elsene zijn Austin in de garage van dat gebouw. Twee personen bedreigen hem met hun wapens, nemen de sleutels van de wagen en ontvreemden de wagen. De volgende morgen werd die wagen teruggevonden ter hoogte van de tentoonstellingsruimte van een VW-concessiehouder te Halle.

Bron: Verslag Eerste Bendecommissie

44

(60 replies, posted in 1982)

De diefstal van de eendenroer telt niet mee?

45

(35 replies, posted in Andere Personen)

» www.wiloo.be/historiek_malafide_activiteiten

46

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

» www.blikopnieuws.nl

47

(27 replies, posted in Andere Personen)

Als de beste man informant was, vraag ik me af wat hij verklaart had over de Bende van Nijvel.

48

(106 replies, posted in Speurders)

Merovinger verhaal staat nog open, we wachten af.

49

(109 replies, posted in Speurders)

Het verhaal Lebon van deze dame is door Mero als eens terecht onderuit gehaald. Hier de bevindingen van Merovinger » Forum

50

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Europese DNA databank, ben ik toch benieuwd welke regelgeving gaat worden toegepast voor de opslag. Met name in onderzoeken met verwantschap DNA in coldcase zaken zitten nogal wat verschillen in de landen onderling. Maar als dit geregeld kan worden is een reuzestap voorwaarts.