1

(19 replies, posted in Terrorisme)

Nog wat info voor de geïnteresseerde » www.christiebooks.com

2

(384 replies, posted in Mededelingen)

Alleen het script van het forum, daar zit nog steeds iets niet goed in. Want een allert krijg ik nog steeds niet bij nieuwe plaatsingen. big_smile

3

(218 replies, posted in Getuigen)

CleverTrevor wrote:

Probleem is ook dat geheime diensten zich in hun acties primair richten op politieke doelen (of politiek actieve/riskante personen). Delhaizes, taxi's en restaurants in Beersel passen niet goed in zo'n plaatje. Nog een probleem is dat de moordenaars van de Mossad, CIA en consorten professionals zijn. Die voeren een gerichte taak uit en maken dan dat ze wegkomen, na een gedegen voorbereiding. Een professionele killer gaat niet doodgemoedereerd kip eten en champagne drinken nadat hij een minuut eerder een 72-jarige huisbewaarder met zes kogels van het leven heeft beroofd. Een professional maakt dat hij wegkomt en gaat ook niet telkens hetzelfde wapen gebruiken. 

Het klopt dat geheime diensten smerige dingen doen. Maar daarmee zijn niet alle smerige dingen gedaan door geheime diensten.

Getuigenissen zoals van Joël Lhost moeten zeker aangehoord worden. Maar ze moeten met scepsis worden gelezen, zeker omdat het om gebeurtenissen van 30+ jaar geleden gaat. Ik zeg niet dat alles gelogen is. Een deel ervan kan waar zijn, maar de rest kan een constructie achteraf zijn die het waargebeurde deel zin geeft. Dat is zelfs meer dan waarschijnlijk, want zo werkt het menselijk geheugen. Wie zich verdiept in geheugenpsychologie komt zulke praktijkvoorbeelden keer op keer tegen.

Oh Jawel hoor ... iemand afknallen. Doen of er niks aan de hand is. Gewoon Champie drinken etc. Dat doen vaak de echt vergaande pshymurders die geen enkel graatje murchie in zich hebben. Vaker een en het zelfde wapen gebruiken. Why not? Hypcrit tot het bot, en waarom? De "basis" dingen gaan ervan uit dat een moordenaar nooit het zelfde wapen zal gebruiken voor sporen etc.... Toch is het dezemaal gedaan en met resultaat ... wink denk er eens over na. Die diensten zijn vaak het smerigst, dat zie je nu terug in USSR, de grootste van de foutste geheime diensten. Is nu eens zo machtig geworden. Moet niet kunnen toch eigenlijk?

4

(218 replies, posted in Getuigen)

Niet allemaal de volledige instanties maar enkelen. Net als die Paternostere, die toch wel uit een zeer nette familie komt, zal het wel om feestjes zijn gegaan.

5

(83 replies, posted in Bewijsstukken)

Ah ja, trekt toch erg op mijn gebrachte foto. smile

6

(1,219 replies, posted in 1985)

Hehe... en een kreupele zit dus niet gemakkelijk op een rechte achterbank.

7

(42 replies, posted in Bewijsstukken)

Die riante feestjes kan ik je wel op een briefje geven... bijzondere vergoedingen ja. Want die moesten verstrekt worden aan de mensen die het zagen wat niet gezien mocht worden.

8

(384 replies, posted in Mededelingen)

Dank u Ben

9

(760 replies, posted in 1985)

Ja, en dat is mss ook wel goed ook vooruit lopen op. Anders word er nooit geen bewijs gevonden. Denk diegene die dat moet vinden ge eerst een wortel voor zijn hoofd moet houden, zoals bij een ezel. :D En nee, bedoel niet de forumleden hier.

10

(137 replies, posted in Plaatsen)

Boswachtertje zal dan toch wat goeds verteld hebben. Wat ze liever niet naar buiten brengen. Bang voor extra werk misschien? Alom weer zo vreemd als een brandende Golf in de nacht!